34

Анонимен

преди 3 седмици

Русия вече уби 500 хиляди украински войници, с ранените и инвалидите това е 2 милиона загуба за Украйна. До лятото на 2025г ще бъдат убити и новите 500 хиляди, ако могилизацията успее да ги събере. И тогава започва изпращенето на фронта на 18 годишните, 65 годишните и жените. Анлия и САЩ вече поискаха от Украйна да свали възрастта на 18 години, 17 годишните поличиха призовки да се регистрира, никой не може да напуска Украйна. И до лятото на 2026 ще бъдат убити и децата, жените и старците. И тогава кой ще воюва?

33

Анонимен

преди 3 седмици

Тези са дребни риби пред киевския ало-измамник, който взе стотици милиарди от хазната на САЩ.

32

July

преди 3 седмици

О, те са едни от най-успешните крадци, дори и тук в Западна Европа.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Лошо няма, правилно, трябва руснанците да си плащат за разрушенията.

30

Анонимен

преди 3 седмици

То да беше само от руснаци с мед да го намажеш. Най-големия измамник обикаля с просешката шапка САЩ, Англия и ес и ги цеди за яхти и имоти.

29

смеехххх

преди 3 седмици

Руснаците им крадат тоалетните чинии перални миялни климатици АБЕ крадци руснаци

28

\m/

преди 3 седмици

Браво на тях!

27

Анонимен

преди 3 седмици

До пияница мистик --- скоро ще се ориентират и в евро... ес са много по прости и ще връзват яко..

26

Анонимен

преди 3 седмици

До пияница мистик 24 .. ... забелязахме, но въпреки всичко пак губят... така че нихуя не стават..

25

Анонимен

преди 3 седмици

Украинците могат да бъдат герои само като измамници и наемни убийци. Всички поръчкови убийства у нас бяха извършени от украинци. На фронта са кръгла нула, както се видя. Слава украини.

24

някъв там

преди 3 седмици

До БАНкоВсе ни тръбят колко зле живеели руснаците и колко малки заплати получавали и сега изведнъж телефонни измамници им били откраднали милиарди! Освен от олигарсите да са ги откраднали тези милиарди:D

23

Анонимен

преди 3 седмици

Не само от руснаци. Украинците са мафиози и италианската мафия е като ученичка пред тях. Тук какви ги творят само! Но не огласявате да не би да им разтурите имиджа на жертви. А кой да се връзва на ало измамниците, се видя че винаги ще се намери.

22

пияница мистик

преди 3 седмици

Ахахахахахахаха :))) Евала на украинците. Големи играчи. Първи се сетиха да използват евтини китайски дронове и да закачат лимонки по тях и да бомбят окопите на 0pкитe, даже американците им се възхитиха, сега пък това с измамите. Но забележете колко взимат работещите в КОЛ центъра и то в държава в състояние на война. 3 000$ на месец, а ние в състояние на мир взимаме по 1000 лева за същото. Работа в КОЛ център :))))

21

Пилот в самолета

преди 3 седмици

Първо крадяха перални, нямали дрехи, бедни и мизерни били, а сега раздавали милиарди на враговете си... Тогава колко е дарено на истинските канали за дарения?!? Трудно е да се лъже, хора. На лъжата краката са къси. В един момент започват противоречията и да, има някоя и друга блееща овца, промита до такава степен от пропагандата, че не вдява 2 и2, но нормалните хора само се надсмиват над опитите за пропаганда ала Гьобелс. А нали знаете, че руснаците постоянно пускат данни кое е фялшиво и кое -не

20

Анонимен

преди 3 седмици

А пък руснаците крадат кафе машини и миялни .

19

Анонимен

преди 3 седмици

Ми добре!

18

Анонимен

преди 3 седмици

Ха,зеления краде от сащ у ЕС милиарди ,но се правят че не виждат и чуват ))))

17

някъв там

преди 3 седмици

До Руски ***, Просто Путин купува евтино оръжие от Северна Коея и Иран! Кинжалите се пазят за самолетите, дето смятат да им доставят на укрите! При условие, че всичко това не е съгласувано, би трябвало тези самолети да бъдат унищожавани още при доставката!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Вие може милярди долари осъзнавате ли колко е или е така си го пишете.

15

Русия

преди 3 седмици

Неска туй лий на важно за Посолствените сайчета.Ефтина пропаганда. Ф дир бг, вече и те са изплискали лигена. Офрайната била свалила руски Су-57,сякаш е някаква атлантическа ръжда ф Сърбия.