100

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

99

Исторически парк

преди 3 седмици

В Палестина разрушенията са по големи с любезното съдействие на америка

98

Анонимен

преди 3 седмици

Рускии мир.Разбирай варварщина,разрушения и страдание.

97

Анонимен

преди 3 седмици

Русия няма нужда от западна Украйна, след победата на Русия там могат да се установят миротворчески военни контингенти от страни като Иран, Китай, Индия, Пaкистан, Северна Корея гарантиращи извънблоковия статут на Украйна, като в замяна за опазване на мира ще получат достъп до качествена украинска пшеница.

96

Децата ами

преди 3 седмици

Като си ги хванем гегите, пак няма да семе овчари. Ш6ОФЬОРИ СМЕ СИ С НЕГО ОТ НАД 40 Г. Даже и в УБО-то им смужихмекато войници. Мен дори и ефрейтор ме направиха. А пък, комарджията им е царя им Симеон, чията дъщеря се е била напила толкава, ме не е могла даси каже името. Чорбадги Славьо, за да е с 1,2 промила алкохол трябва да е изпил 2 шишета с ракия. Дори и той ще се напие с толкова, но не се качка на амтомобил. Дори и в бариера на паркинг не се е блъскал. Така е с политическите ни лидери.

95

Анонимен

преди 3 седмици

според най- новите данни 670 000 укри са умрели и 1 500 000 са инвалиди.

94

Каква война?

преди 3 седмици

В случай на война Русия може да изравни Киев със земята буквално за минути. Вече две години там се точат като черва Урсули, Макрони, Борели, Бориси, Антъни свири на китара в киевски нощен клуб, джимкерита, шонпеновци, боновци, анжелинижолини и какви ли не се точат там, при войната!

93

Анонимен

преди 3 седмици

ФАЩ да се готвят да плащат за щетите и жертвите на това, което разпалиха. Винаги разпалват войни, които губят, но този път се сбиха с по-голям батко и няма да се измъкнат от отговорност тези пещерняци

92

Северняк

преди 3 седмици

Хайде инженер химичките и особено тези инженерите като нас с ВАЛЕРКАТА. Хайде сипете ни. Ние пък си ги знаем. Той си е софиянец, а аз съм от Северната ни. Тази през която я строят Хемуса им от около 50 г. Отчуждават ми земите, а не ги плащат. Дори и документи ми искат. Дядовците ни с Радослав бяха овчари, а не чобани. За това и си имаме наследстевни ЛИВАДИ. Ами, те са си наши. За това и ще си ги играем хората и ръчениците. Ние с него не сме нито чобани, нито овчари. Ще ги хванем гегите.

91

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става със загубите на Русия от опустошителните санкции? Рухна ли, рухна ли вече Русия под опустошителните санкции?

90

Анонимен

преди 3 седмици

В така наречената "държава" Украйна няма война. Русия провежда на територията на бившата УССР специална военна операция за освобождаване на украинския народ от фашисткия режим в Киев. Ако Русия нападне и започне война с "държавата" Украйна както Израел в Газа, "държавата" Украйна ще бъде размазана и изтрита от лицето на земята буквално за 3 дни. Укронацистите и терористичната държавата Украйна все още съществуват само и единствено поради милостта и благородството на Русия.

89

Анонимен

преди 3 седмици

Нас какво ни интересува? Да му мисли Русия, която ще изплаща репарации на Украйна.

88

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците построиха 194 километра чисто нов Водопровод с помпените станции с капацитет 288 хиляди кубика за денонощие за няма и година участъка се нарича северский донецк свързва река дон с донецк такова нещо бандеровците никога не са правили

87

Ето това са мисирки

преди 3 седмици

"Части от Украйна" приличали на Газа след половин година бомбардировки! А в Украйна се води войната от над 2 години! Тоест не е страшно, че за половин година Израел е унищожил Газа, а е страшно , че части от Украйна приличали на Газа (което също дори не отговаря на истината)! Щяхте да сте смешни , ако не бяхте жалки!

86

Анонимен

преди 3 седмици

Загубите са ясни, Русия ги смаза и съотношението е 1:11 в полза на Русия

85

Путлеристан ще

преди 3 седмици

плати абсолютно всички разходи по възстановяването на Украйна.

84

Хамас

преди 3 седмици

Един от нас! И Путин е хамак!

83

Милиардер

преди 3 седмици

С г-н ВАЛЕРКАТА РУСИНОВ сме си от една порода. Изобщо не става въпрос за кучета, а за добри хора. Дори и инженер химици сме си. Само за футбол ще си говорим с него. Мисирите и мисирките ни не го познават. Защото те си мислят, че само те са висшисти и висшистки. Дори и не знаят колко сме ги били фубтолистите им на тези от Софийския. Специалните ми са за толкова красивите и сексапилните му. Такива в СУ-то им просто няма.

82

Василев

преди 3 седмици

Да ви кажа нещо под секрет селяни прости, в частните банки на Лондонското сити, ФЕД и офшорките спят едни трилиони финансови свръх агресивни клетки, които веднага биват насочвани и правят абордаж на корпорации,банки,,цели производства , а дори и държави!Войната и зелената сделка не са се срещнали случайно в един и същи момент от историята!Животът е жесток селяни прости, подгответе се за големия американски бахур!Агент Марвин Гил!ЦРУ!!!

81

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 90. Говорим за едни функции на организъмът. То е ясно, че рабодиш седнал и си тролинген.