34

Анонимен

преди 3 седмици

До 50, Кой цивилизован свят, който изби 2.5млн иракчани, 300 000 афганистанци? Или който метна бомбите над Хирошима, или може би цивилизования свят, който изгаряше комунисти, евреи и *** в газовите камери? Или цивилизованото робство или цивилизования трансхуманизъм? Цивилизацията която режеше ръце на негърчета, защото не са изпълнили нормата в Конго? Или цивилизацията на инквизицията. Или някоя по-сървеменна цивилизация, която уби над 35 000 палестинци. Ако това ти е цивилизацията, пикая на н

33

Галя до 50

преди 3 седмици

А така, моето момче, дръж фронта! Този месец ще позабавим плащанията, че доста се изръсихме за прайда, но пред юли ще си получиш центовете.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Целият цивилизован свят е с Украйна! С Русия са някои от най-пропадналите режими. в света Кр аставите магарета през десет баира се надушват.

31

Байдън да

преди 3 седмици

...се извини на украинските майки, чиито синове ще избива до последния украинец.

30

Не е легитимен!

преди 3 седмици

От 21 май 2024 Зеленски е никой. Наистина и преди тази дата си беше нищожество, но оттогава вече официално е нелегитимен представител на Украйна.

29

ПЕТKO KATЪPA

преди 3 седмици

Бидона и той може да обяви военно положение и да си остане президент lifetime! Ако успее да принуди РФ да използва тактическо ядрено оръжие и е готов!

28

Не е това

преди 3 седмици

НИКОЙ не иска да заеме мястото на Зеле, защото знае какви ядове и унижение го чакат. Ще ,не ще, Зелката ще си извърви пътя от белото до бесилката.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Ами той Путин май не е много..

26

Анонимен

преди 3 седмици

Заемите, които мисир ките наричат помощи, вече се дават с пинсета. САЩ са имали изискване за тези заеми, призивната възраст да се свали до 18г, скоро в радата гласуваха 21-25г да хващат автоматите, затова хиената Байдън хвърля подаяния на Зеленски, защото украинците трябва да бъдат лишени от бъдеще, славяните не са нужни на САЩ. Бахдън скоро каза за какво воюват в Украйна - ако Украйна загубят влиянието им в Източна Европа щяло да се загуби, няма вече покупки на самолети реактори и други ***

25

Хи хи до 30

преди 3 седмици

А ти къв си да казваш кви са изборите в Русия ?? Никой не те е питал, и никой не го интересува кво казваш. А ти може да си някой Диктатор !

24

Иванов

преди 3 седмици

Зеленски поне е млад и не си бие ботокс по лицето като Путин

23

Анонимен

преди 3 седмици

До Хи хи, в Русия се прави ПАРОДИЯ на избори, и Русия не е нападната държава, а тя е агресора!

22

Хи хи

преди 3 седмици

А в Русия как направиха избори, тя не е ли във война ?? Или само укрия е във война, неизвестно с кого ! Щото Русия не е във война !

21

Анонимен

преди 3 седмици

В окупирани Полша, Франция, Чехословакия, че и дори в самия СССР, през Втората световна война, има ли избори??? Чакам отговор копейки? Или ще се покриете като л-а-***, каквито всъщност сте!

20

A Хуйллото

преди 3 седмици

Легитимен ли е като сам се явява на избори

19

Анонимен

преди 3 седмици

А легитиммно ли е дъртото г0вн0 Путин, който не допусна до изборите почти всички кандидати, освен няколко казионни, а гласовете се броят от изцяло негови хора! Изборите на Путин ще му ги правят в Ада, като го наврат в котела

18

Анонимен

преди 3 седмици

Как върви руският наступ към Вовчанск?

17

Ceci_

преди 3 седмици

И щом е признат от народа на украйна - естествено нужда от избори няма. А сега да си спомним с какви лозунги дойде този кървав клоун-измамник

16

Анонимен

преди 3 седмици

Дали е легитимен се питат само в про-руски сайтове като този! Няма в историята нападната държава, в която да се провеждат избори! В България в периода 1915 - 1918г. и 1941 - 1944г. има ли избори???

15

до 13

преди 3 седмици

Ама направи си един чекинг на левите диоди.