34

Пълен Позор - ПП

преди 4 седмици

Дори да приемем, че не го е накарал Киро да кара със 150+, което е малко вероятно, остава въпросът след като Киро Кокорчев Канадеца не може да контролира един шофьор , който е буквално на една ръка разстояние, как по-точно смята да управлява държавата или с други думи къде е тръгнал! Виновен или не , на всички стана ясно, че дори да приемем , че не е нагъл крадец, лъжец, измамник, контрабандист и убиец, минимума е че е некадърник и не може да управлява подчинените си!

33

Анонимен

преди 4 седмици

България е криминална държава. Надлежните органи покриха поредното убийство на пътя, за да прикрият престъпление, в случая, извършено от Кирил Петков. Той е форсирал шофиора да кара със 170, вместо с 50 км в час. Убитият на пътя, да не е умрял... Срам!

32

Анонимен

преди 4 седмици

Всички които работят в държавната администрация са съучастници в ограбването на народа. Всички които работят в полицията са съучастници в убиването на народа! Ако си на позиция да разследваш престъпление и вместо това ти го покриваш, народния съд трябва да ви изправи заедно до стената с управниците!

31

Анонимен

преди 4 седмици

Все едно бебе да е на задната седалка,баща му прави катастрофа,но бебето е виновно.Вие у ред ли сте?!

30

Анонимен

преди 4 седмици

Изгоряха няколко души заради Киро просто. Един загинал, жена му в тежко състояние в болница, шофиорът на НСО с нарушение на ЗДП със смъртен случай. Шофьорите на НСО превишаат скоростта само ако "величието", което возят настоява. И нека тези четиримата изготвили доклада да не баламосват хората, защото не са всички наивни, и глупави като тях. И на децата е ясно, че мястото на катастрофата е асфалтирано, за да не се вижда, че няма спирачен път на колата на НСО, убила човек на пътя. Позор!

29

Бонго Бонго

преди 4 седмици

Киро е виновен , че гази конституцията с Радев и констипацията го е хванала.

28

Честита Промяна!

преди 4 седмици

Един от "елитните" квартали на Варна ж.к. Чайка е разкопан от началото на годината и караме по улици които подхождат на малък град от началото на 19. век, но пътя до Аксаково - село в покрайнините на Варна, приоритетно беше асфалтиран за един ден! Просто се разходете из квартал Чайка и вижте с очите си! Дали е случайност? Не мисля!

27

Анонимен

преди 4 седмици

Преди доста години, когато за първи път пътувах в Гърция бях изненадан, че преди всяко разклонение / кръстовище имаше знак за ограничение на скоростта на 50км/ч.,след него пак си е 90км/ч. Изненадата беше в началото, но след това съзнаваш, че така трябва да бъде. Тези, които се включват не могат да ускорят веднага, а ако летиш като нсо-то с 200, няма шанс да се спре. Тук от статията разбирам, че е нямало ограничение на скоростта със знак, а каквато си е по закон. Но кой ли спазва законите у нас?

26

Анонимен

преди 4 седмици

Ако някой все пак се е съмнявал, че живеем в бананова република и е крайно време да ходим в Африка - този доклад следва да е разеял всички съмнения! В България НЯМА справедливост!

25

А Кикър Петквщов?!

преди 4 седмици

Далинне е викал "айде по-бързо, че закъсняваме!

24

Бонго Бонго

преди 4 седмици

По виновен е НСО !!!!!!Убитият е спрял на стопа.

23

Анонимен

преди 4 седмици

До 15 - Пик е пошла жълтурка и ГЕРБска пропаганда. Още помним голи снимки и нулево разлседване на крадливите общинари с които шефчето е аверче.

22

Анонимен

преди 4 седмици

НСО са виновни на сто процента.

21

Про100 Килъра

преди 4 седмици

Асфалтира местопрестъплението на следващия ден! Какви експертизи излизат днес?!? По показанията на убиеца ли ги правихте експертизите? Затвор за про100 Килъра!

20

Анонимен

преди 4 седмици

Предизборни лакърдии.През 5 минути .едно и също.Има си хас Кирчо да беше шофьора....

19

Анонимен

преди 4 седмици

А така, загиналия е виновен, щото долния гaд е имал наглостта да се движи по пътя по който се движи цар Кирил Канадски или цар "Киро Първи". Съд за децата на загиналия да изплатят на цар Киро по 200 хил и затвор за жена му е така, за да си знае за друг път, че пътищата са за царя не за нас! За нас дупка! И като сме почнали цяло Аксаково в затвора, за по-сигурно. А всички дето пишете тук, че е виновен царя - затвор и за вас до живот щото царя не е виновен, а охраната на царя са ангели небесни!

18

Анонимен

преди 4 седмици

Кирчо убиеца на надежда вече и на хора

17

килъре, лъжеш ли?

преди 4 седмици

Освен, че наруши конституцията, канадският гражданин е и убиец

16

Анонимен

преди 4 седмици

Нека позная..по-виновен е убития човечец!Къде кара?!Народният избранник бърза да хване избирателите топли!Нека оцелялата му съпруга,когато излезе от болницата,да поеме разходите по колата на НСО!Да се научат тия!А оня татуирания ббооклук,който уби хората в София,на видеото колата им все едно я удари снаряд!! още не са му дали присъда!!БАСИ ДЪРЖАВАТА!!

15

Анонимен

преди 4 седмици

НСО се правят на големи шофьори.Сега чакам да се размазва по едно БМВ всеки ден от новичките на полицаите.