177

Ама чужди агенти на

преди 3 месеца

САЩ - Хайде на фронта да защитавате Евроатлантизма! Страх ли ви е?! Защо бутате украински мъже отвлечени от улицата и пребити?! Така ли воювате бе страхливци? Марш на фронта да умирате за САЩ !

176

пияница мистик

преди 3 месеца

До Ако стане война === Еееееей, за сефте да сложа плюс на пp0cт пyтюнeандерталец :))) 100% си прав. При война, както съм писал и друг път, пръв ще съм аз, който ще избяга от тук :))) За мен думите "Родина" и "Патриотизъм" са лишени от смисъл. Пък и имаме пари и да избягаме. Тук ще останете бедните патреоте с татуирани Левски и Ботев на прасците, без една стотинка за самолетен билет. Ще се биете за джуджето таксиметров шофьор срещу украинците. Няма лошо :))))

175

Содом и Гомор

преди 3 месеца

Още в началото на войната пожелах на копейките да преживеят ужаса на украинските майки и деца. Надявам се, че пожеланието ми ще се сбъдне! Да, дори това да означава и аз да трябва да преживея такъв ужас. Всички ние, обществото, заслужаваме да страдаме, заради това, че сме развъдили подобни нещщастници сред себе си.

174

И ПРАВ Е!

преди 3 месеца

Кажете че не е прав! Само американците допускат че може да оживеят! Ама те повечето си мислят и че земята е плоска!

173

G.H

преди 3 месеца

Първо прочетете историята и ще си отговорите, защо е започнала войната. Русия няма да напада Европа, другото е спекулация. В една война няма виновен и невинен. Орбан е прав.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Тебе Викторе се надяваме да те видим да висиш от някой кран далеч преди това.

171

Служителите на

преди 3 месеца

НПО та на САЩ във форумакато запачнат да падат бомби и да ви отвличат от улицата за фронта както в Украйна какво?! Мислите че смъртта и опасността ще направят един голяям завой около вашето тяло ли? Май имате двуцифрено АйКю..

170

Крундел

преди 3 месеца

ОЖАСТ!всички ша Омрем!!!дайте да дадем на бункерният молец да си окупира каквото си иска, иначе ще ни Обие и всички ще Омрем; аз даже предлагам толупий 2 да вземе една туба с вазелин(че розовата армия няма, малко им е и бързо свършва, консумацията е голяма) и да ни покаже на живо как се бори за мир с една сплотяваща (лгхдтв+ орг..) дедовщина.Нищо ново, плондира си е радиоточка гаварит масква, като рундьо-зеленият чорап, например...

169

Ако стане война

преди 3 месеца

Кирчо, Кокорчо, генералчето и всичките форумни американски под_метки първи ще се скрият! Някои по частните си острови а други под леглото!

168

Лудото Ленче

преди 3 месеца

До 156.....не ,колега....умствено бедните са най- опасните !!!

167

до 165

преди 3 месеца

Две години се радвахте на руснаците и драскахте "Слава России", подигравахте се на украинците и злорадствахте на мъката им, но сега се сетихте, че не искате война!? Вие болни ли сте бе!?

166

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко пак ще изпързаля лошия матрял. Ще го прати в Украйна.

165

До 166

преди 3 месеца

Ако не искаш война, *** протестирай пред руското посолство или пиши на путин. Аман от лицемери!

164

Евроатлантици

преди 3 месеца

Вие сте само _ Бла Бла Бла!Един няма да защити ценностите си на франта в Украйна! Страхливци сте..

163

Лудото Ленче

преди 3 месеца

Запада натиска и няма идея ,че на руснаците като им кипнат самоварите ,нищо няма да ги спаси !!! Видно е ,че без Трета без Световна война няма да се разминем ....ако някакво чудо не се случи ,но надали....

162

Анонимен

преди 3 месеца

Копейки, искате ли българите да са руски роби? А България васална територия на русия? Е путин това иска.

161

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките са в дива паника. Те си мислят, че това е игра. Хахах, путин ще си нахлуе в Украйна, а ние ще стоим и ще гледаме безучастно. Хахах, не сте познали. :)))

160

До 163

преди 3 месеца

Защото аз не искам война, а ти искаш война евроатлантическа ***! Само че искаш други да се бият за теб!

159

Ама евроатлантичета

преди 3 месеца

Ха се на фронта да защитавате Евроатлантизма! Страх ли ви е?! Защо бутате украински мъже отвлечени от улицата и пребити?! Така ли воювате бе страхливци? Марш на фронта да умирате за САЩ !

158

Анонимен

преди 3 месеца

Копейки, не давайте наклон кой къде да ходи и какво да прави, ами се стягайте за война.