102

Преводач от копейски

преди 3 седмици

Ето какво всъщност ни предлагат копейките, по волята на господарите си: 1. Излизане на България от НАТО, за да сме освен без армия и без съюзници. 2. Стопиране на еврото за да продължи прането на огромни суми от трафик на наркотици и корупция. 3. Спиране на санкциите - все пак сме троянски кон на Русия в ЕС. 4. Да не пращаме оръжия, за да може след войната да нямаме нови технологии от НАТО и да затворим военните заводи. 5. Предоговаряне с ЕС - сиреч БГ екзит. А референдум, а един срещу него?

101

Успешен инвеститор

преди 3 седмици

Политиците са в парламента само, за да обсулжват техни интереси и интереси на техни хора. Забравете за ние ще ви оправим. Който и да е на власт няма да мисли за вас. В политиката влизат все такива, които искат да крадат. Такъв е манталитета на българина. Сами създайте живота на мечтите си. Не се ядосвайте с онези. Като забравим за всичко, ще сме добре, ако започнем даинвестираме част от спестяванията и парите да се множат постепенно. Онези са по-прости от хората, които инвестират. Само крадат.

100

Боби

преди 3 седмици

Да не се окажат същите като Атака. Да внимават!

99

АнонимеН

преди 3 седмици

ВЪЗРАЖДАНЕ Е АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ КОЯТО ИСКА ДА НИ ИЗВАДИ ОТ НАТО! ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА НЕЯ Е ПРЕДАТЕЛ АНТИБЪЛГАРИН И ДА Е ПРОКЛЕТ НАВЕКИ!

98

Костя се боцка

преди 3 седмици

С хероин от стоката на Боку

97

Анонимен

преди 3 седмици

Гласуваш за ГЕРБ,получаваш ДПС

96

Off

преди 3 седмици

Тия май се боцкат.

95

Цела софия

преди 3 седмици

Прилича на Ваксуда ос рали са навсякъде с билборди на Изруждение.Не че на другите не са гнусни!Но изружденските са изгустирали яко.

94

Анонимен

преди 3 седмици

Моля ко? Кой си ти да поставяш условия? Аз пък смятам, че заради РазнитеМуТам условия и неадекватни условности, няма да ти се размине само с условна присъда.

93

А защо Максуденци

преди 3 седмици

Гласуват като ГЕРБ ? Май се гаврят с своите психичноболни фенове.

92

Барабар Сульо

преди 3 седмици

с Пульовците! Волен поне ни разсмиваше. Тоя един виц не може да разкаже като хората. За нищо не става. Нито е за маса, нито е от класа. Крадлив новобогаташ и шмекер на дребно, който си е самоповярвал на мокрите сънища за власт.

91

Костя Максудата

преди 3 седмици

Изружденци обещавам ви да забогатея яко.Гласувайте за мен. Нека Възраждане стате първа политическа сила да зарадваме Путин за рожденият му ден.

90

АнтиЦигойнер

преди 3 седмици

Абе Хитлер беше прав

89

Възраждане на БКПто

преди 3 седмици

Да направим бОлгария 16десета република на СССРусиская федерация

88

Костя максудин

преди 3 седмици

Ще им купи новите лади на чингетата които незнам дали ще са по хубави от Бмвта та но знам че ще са по скъпи.Заради корупционната схема с Русия която ще забърка Изруждение.

87

Мирослав Германов

преди 3 седмици

117 Изружденецо отивай да си духате с Костя В Максуда който гласува като ГЕРБ

86

Искаше ми се

преди 3 седмици

Вобще да не съм българин и такива да не ги знаех кои са нито Бойковци Шишевци Чалгари И всякакви други БеГе политици.България това е деветия кръг на ада..И български дори да не говорех.FuckOFF на всичко българско!Отвратен съм!

85

Костя направи

преди 3 седмици

Насекъде Максуда с неговите билборди на лица от квартала

84

Анонимен

преди 3 седмици

копейкин .. кви искаме да сме цивилизовани европейци или тъпоглави русофили ...

83

Анонимен

преди 3 седмици

Това е пробългарска политика, но има твърде много нпо, лобита зависими от парите на ус посолството и много предатели. Няма да го позволят.