37

да

преди 3 седмици

три часа и половина е разговарял с тях путин, без нещо написано, без да чете, отговарял на въпросите на западняците! - човек който мисли за народ и държава!...смешно е да го сравнявам с байдън, зеленски, макарона, урсулата, които не знаят на кое небе се намират!

36

Гошо

преди 3 седмици

*** и това е фалшива новина. Гледах пресконференцията и такова нещо не беше казано. Защо си измисляш колко ти плащат, ще бъда по-добър от теб и твоите дружки.

35

Дон Кикот

преди 3 седмици

Пак голям го извади изпод розовите си гащички. Направо умрях от страх.

34

Анонимен

преди 3 седмици

разбира се ,че няма да ползва ядрени оръжия.След Брежнев и кризата с Китай от 70-те никой руснак не ги е размахвал реално.По-скоро ще даде по-модерно оръжие на араби , африканци или други екстремисти и ще причини значителни главоболия на западният свят чрез тях.

33

До 33

преди 3 седмици

До Анонимен"То затова при него на крака са отишли управляващите световните СМИ." Хахахахаха, не ставай смешен. Отишли при него защо той не може да отиде почти никъде освен в Китай, Св.Корея, Еритрея, Куба - все утвърдени демокрации и световни сили (с изключение на Китай). Та редките му излизания от бункера са за подобни събития, когато някой благоволи да дойде при него на крака. Иначе го шубе да пътува, за да не го арестуват според заповедта на Наказателния съд в Хага. Какво падение само!

32

Пфф

преди 3 седмици

По-възрастните помнят феномена последно китайско предупреждение. Не мине ден и Китай отправи към САЩ, относно Тайван, по-късно и към Москва, поредното 365 последно, строго предупреждение. Накрая взеха, че достигнаха девет хиляди. Метафора на политическо и военно безплодие.

31

Пудрин

преди 3 седмици

Тия двамцата с Байдън освен да си пълнят памперсите и да си чешат езиците нищо друго не правят...

30

Анонимен

преди 3 седмици

До до 35. Що гледаш змии в гащурниците бе некакво психическо отклонение ли имаш ? Се съм чувал ама...

29

Анонимен

преди 3 седмици

Територията с мат'ряла не се страхува от атом. Тук след още един мандат на сглобката ще е като след ядрена бомбардировка.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Буквално преди един час излъчиха по първа руска тв въпроса на представителката на Ройтерс за ядреното оръжие и Путин каза: Ето вие сега си измисляте темата, Вие я натрапвате и утре ще пишете: Русия размахва ядрената бухалка." нещо от сорта. И точно това са направили в САЩ и във Великобритания.

27

Хи хи до 22

преди 3 седмици

Щом искаш, що не идеш да се фърлиш от моста сега, да не се мъчиш и да чакаш Путин да натисне копчето .

26

Хахахахха

преди 3 седмици

Здравейте днесаджии! Чувам чи в окраината ток няма , някой знай ли нещу ,или чакате галя от посолството да ви кажи ааахахахахсхсхсхаххахахах

25

Анонимен

преди 3 седмици

До 32. То и за теб се отнася.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Меткай бомбите Баце. Запада ще утрепе Москва. Но пък ти ще изгориш Лондон, Париж, Берлин, Ню Йорк, Вашингтон, Токио, Сидни. Далавера, а?!

23

Анонимен

преди 3 седмици

До анонимен 27. Ама верно ли ? То затова при него на крака са отишли управляващите световните СМИ. А ти кат си голема работа при теб никой не иде.

22

Хахахахха

преди 3 седмици

Ко стана с лиупардити ва вече в Ялта ли са, някой знай ли ? Аааааааая хахахахахахахаха

21

Иван

преди 3 седмици

Вожде Путин, спасител наш. Пускай ядрото по България, че съм се набълбукал с кредити и не ми се живее вече. Ама не искам само аз да умра, искам и другите да умрат. Моля те, господарю Путин! Това не е живот!

20

анонимен

преди 3 седмици

Вече наистина това същество започва да става банално. Никой, освен копейките, не го взема насериозно. Затова той се пъчи и се надува за да изглежда по-голям и велик, а всъщност си е едно никакво лилипутче.

19

Българин

преди 3 седмици

Русия не плаши. Русия просто казва какви ще са последствията при директен конфликт между Русия и НАТО. И е добре тези на запад да не го забравят това.

18

Патриот

преди 3 седмици

До някой сиТи що си спрял Халоперидола? Хитлер, Наполеон и Бог вече се поизлекуваха!