289

Анонимен

преди 3 седмици

Според патологичните евроатлантици МИР Е МРРЪССНА ДУМА. Попитайте някои от нашите демократични фашисти и те ще го потвърдят. Има един ментално отклонен войнолог от нов сороски университет, който повръща от думата МИР. Не знам в мензата на това НБУ какви гъби ядат, но винаги дъхът им мирише на умряло.

288

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки ден Русия унищожава натовска техника и въоръжение. Това изтощава все повече и повече Алианса. Бавно и сигурно РФ върви към постигане на целите си. Тези, които питат колко села превзеха руснаците, нищо не разбират. Путин не бърза. Европа и САЩ го закъсват със всеки изминал ден.

287

Искандер-М

преди 3 седмици

11 ОФИЦЕРОВ НАТО - ОДНИМ УДАРОМ: ПОД ОДЕССОЙ ЛИКВИДИРОВАЛИ ВОЕННЫХ СПЕЦОВ ИЗ ЧЕХИИ И БРИТАНИИ

286

Анонимен

преди 3 седмици

Е един повек ба каже истината ,иначе сащ ЕС нато лъжат че Украйна пепелела ,печели на върба ))

285

Анонимен

преди 3 седмици

ПВО -то на Русия било на ниво , Хаймарсите им потрошиха С-400 и С-300 ,този експерт слуша само Конашенко.

284

Алекс

преди 3 седмици

Още един червеноармеец на амбразурата.Ако не е Боян Чуков,ще е Владимир Величков.Су-35 и МиГ-31 са самолети 4-то поколение;F-22 и F-35 от пето,но според червения "експерт" са сравними.

283

вгз

преди 3 седмици

Пусия е почти паднала, те я изкараха, че ще превземе нови територии. Това сигурно е някъде за нови гробища. Пък не можаха да погребат целия комунистически елит и да заживеят спокойно и те.

282

Анонимен

преди 3 седмици

До До 291 Разбира се, но аз специфично обявих В УКРАЙНА каква роля ще изпълняват. С други думи, няма да видите много случаи когато два самолета от противниковите страни ще се добличат много един до друг, че да има "надстрелване" от близко разстояние. Ще има самолети, които ще "дебнат" за да унищожават потенциални цели от разстояние. ТОВА им е ролята в Украйна.

281

До 291

преди 3 седмици

И друг разбирач, Ф-16 са прокктирани като мнгоцелева ПЛАТФОРМА, т.е са многоцелеви, зависи от въоръжението което ще му прикачиш. Относно радарите, скоро шведите обявиха въздушни радари с обхват 400 км за Украйна.

280

Анонимен

преди 3 седмици

До Въздушен бой Първото което е, такива коментари показват непознаването на съвременния бой. В съвременната война въздушния бой е кой ще види другия първи от 100 плюс километра, и кой има по-добри ракети за поразяване на противника след като го открие. Второ, Ф-16 ще се използват за прикритие на наземни операции, осигурявайки т.нар. въздушно прикритие, а няма да се използват за фронтови щурмоваци или бомбрадировачи.

279

вертеп

преди 3 седмици

ЗДРАВЕЙТЕ И ПРИВЕТ ПРОДАЖНИЦИ!!ОНИЯ САЩ ИСАНИТЕ СА ОТВЪД "ГОЛЯМАТА ЛОКВА",А НИЕ СМЕ ТУК!!ВОЙНА НА АМЕРИКАНСКА ЗЕМЯ НЕ Е ИМАЛО!!Е?К,ВО ОЧАКВАТЕ?ЧЕ НАМА ДА ИМА ЛИ!!ЩОМ ПУТИН В.В.КАЗВА,ЧЕ ЩЕ ПРАТИ РАКЕТИ В АМЕРИКИТЕ,ТО ЯВНО,Е,ЧЕ ТЕ ВЕЧЕ СА ТАМ!!НЕ ЗАБРАВЯЮЙТЕ "КАРИБСАКАТА КРИЗА И КАТ САЩ-ИСАНИТЕ И ПО СПЕЦИАЛНО ЕФ ДЖЕЙ КЕНЕДИ СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА СЕ СВРЕ И КАК ДА БЯГА ОТ АТАКИТЕ НА ХРУШЧОВ Н.С.ОТ РАКЕТИТЕ В КУБА!!А СЕГА !!ПО ЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ВИ И "ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО"1ЗАТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ!ИДВА БЕДНОТИЯ,ГЛАД!

278

Анонимен

преди 3 седмици

До Мдаааа, Ето ти "фактите" на тая руска наколенка: "Ако тръгнат да излитат от бази в Румъния или Полша, просто ще ги ударят и там." Сам си прави сметка от какъв характер са останалите му бръщолевения.

277

до 284

преди 3 седмици

Тоя "анализатор" е част от въпросната чужда агентура.

276

Въздушен бой

преди 3 седмици

Между Ф-16 и Су/Миг ще има и колкото имаше между танкове. Брадли-тата и дроновете разнесоха руските безаналогови тенекии. Украйна няма да рискува толкова скъпо въоръжение във въздушен бой, още повече, че едва ли пилотите и са достигнали такова ниво, просто ще летят под прикритието на Пейтриът и поразяват наземни и леки въздушни цели.

275

Анонимен

преди 3 седмици

Владимир Величков: Здравейте, аз съм копейка, имам тука едни опорки за казване...

274

Анонимен

преди 3 седмици

Чуждата агентура да не получи сърдечен удар от тоя анализатор който казва истината ?

273

вертеп

преди 3 седмици

Става същото като с Финландия!!Уж победила Русия,а загубила над 11% от територията си!!И нека някой тук не си вадят изводитече френчетата са превзали Москва!!Напротув!!Кутузов е наредил на руските войски да отстъпят ислед това да подпалят Москва и след това следва:К,во мислите?БОЙ ДО ПОСИНЯВАНЕ!!ПАНИЧЕСКО БЯГСТВО НА НАПАЛЕОНЧО изоставяйки цялата си армия на руската милост и зварската зима!!Мрели са като кучето и са яли даже и умрелите коне!!Така,че рано е да бързате крави!!НИВАТА Е МНОГО ДЪЛГА!

272

Поли

преди 3 седмици

Как може такова антиевроатлантическо мнение. Провокация. Веднага да се изтррие и затррие. Направо да се премахне незабавно. Да бъде отлъчен от църквата Да му одарят сто тояги на голоАз каквото кажа това

271

Мдаааа,

преди 3 седмици

който дръзне да каже малко факти веднага бива изобличен от коментиращите като путинист, агент на кремъл и най-вече предател на европейските ценности :D

270

Отговор

преди 3 седмици

До Анализатор 266 От както е завършил военно образование в СССР.