382

Иначе не разбира!

преди 3 седмици

Запада трябва да се лекува със собствените му методи! - С други думи да!

381

българина

преди 3 седмици

сега ще се сформира коалиция на желаещите да си върнат на атлантизма, дали са малко? сега в сащ са маминко я съм се посрала! нато срещу останалите, как звучи? Косово се сещам веднага! Брюксел и Сащ са в паника. Сега ще има нова тирада санкции заплахи и анатемосвания! ще става мноого интересно

380

Анонимен

преди 3 седмици

Важното е не 'дали' , а че могат и нищо вече не ги спира да го направят. Cащ ще обмислят по 100 пъти преди да отстрелят някоя малка държавa, щото не харесват политиката и примерно.

379

да де сериозно

преди 3 седмици

До Сега сериозно - както и пейтриъти и хаймарси могат да изстрелват само боядисани урки - както искаш така го разбирай!

378

е спор НЯМА!

преди 3 седмици

До Анонимен: "Руската "агресия" срещу НАТО-с прокси-Украйна ще влезе в учебиците като най-големият военен провал в историята на ... НАТО."

377

Я пак?!

преди 3 седмици

До Анонимен: "руснаците снабдяват терористите" - то калашниците са наши бе мазньо! Преносими ръчни комплекси само краварците раздават, както и джевлини!

376

опасен свят

преди 3 седмици

Еми, хуситите ще се сдобият със ракети за потапяне на самолетоносачи! Досега свалят пети раптор :) Три самолетоносача доста ще им дигнат рейтинга!

375

Анонимен

преди 3 седмици

Че те руснаците снабдяват терористите с оръжия вече над 70 години. Къде тук е новината?

374

научен урок

преди 3 седмици

Ако руснаците отговарят човеколюбиво - на запад го смятат за слабост! Трябва да дадат на ВСЕКИ желаещ да стрела по американски бази! Без изключение на вяра религия и принадлежност към групи!

373

Анонимен

преди 3 седмици

Лилипутин щял да доставя на съюзници като Хамас и Боко Харам оръжия. Разбира се, все безаналогови. Първо щял да им прати малко армати /имат четири произведени, една е пленена в първите дни на войната, остават по една за Лилипутин, Хамас и Боко Харам/. След това ще им прати и малко Су-57 /две произведени - една за Лилипутин и една за тях, като в четни дни ще я кара Хамас, а в нечетни - Боко Харам/. САУ Коалиция - още нямат, но ще пратят картинки. Су-75 - и от него имат картинки.

372

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА!

преди 3 седмици

Запада трябва да се лекува със собственото му лекарство!

371

hehehhe

преди 3 седмици

Те от ким взимат снаряди, на кого ще доставят, за тях няма....

370

Анонимен

преди 3 седмици

Руската агресия срещу Украйна ще влезе в учебиците като най-големият военен провал в историята.

369

Анонимен

преди 3 седмици

никой не го бръсне за слива тоя кгб-иски клоун, Украйна го направи за смях с цялата му велика армия, остана само унижението и мизерията за гадното руско племе

368

Анонимен

преди 3 седмици

Интересно, коя ще е тази 3-та страна, която ще удари по Европа .... Може би Либия или Ирак или Сърбия ...

367

Анонимен

преди 3 седмици

Ударите ще са първо по териториите на разни обезумели политически лакеи на щатите, като мамалигарско и нашата многострадална държавица ... не ми го побира главата, какво мазохистично удоволствие може да изпитват Тея хора, дето подкрепят ескалацията с изпращане още въоръжение за хохлостан??

366

Анонимен

преди 3 седмици

Си явно е обещал на Макрон, че Русия няма да използва ядрено оръжие и за това Макрон така остро взе да влиза. Сделката е ясно запада си затваря очите, че Китай помага на Русия, Китай влачи здраво евтини ресурси и си оправя икономиката. От своя страна Китай е гарант, че няма да се използва ядрено оръжие. Всички са доволни най-вече Китай, който ще продължи да си влачи ...

365

Анонимен

преди 3 седмици

Ще достави и още как! Който е тръгнал срещу Русия, хубаво не е видял.

364

Анонимен

преди 3 седмици

6-ти юни: - през 1799 г. е роден Александр Сергеевич Пушкин - преди 225 години. -_- през 1984 г. в СССР стартира Тетрис - преди 40 години.

363

Анонимен

преди 3 седмици

Всички русофоби се утешават с това, че Русия е слаба и няма отговор за запада. Това е добре. Да подценяваш противника е като сам да се биеш, та западът това и прави.