297

Анонимен

преди 3 седмици

Швеция държи първенството по изнасилвания в Европа. Дотук с достоверността на статията...

296

Анонимен

преди 3 седмици

Как така се живеело най зле в България - Баце казва друго - най сме били най напред в Европа , супер живот, пенсионерите пеят, работници и служители се чудят как да си харчат заплатите, магистрали супер, нови пристанища, реки от мед и масло. За корупцията, беднотията, разрухата, демотивиран народ нема дума.

295

до 286

преди 3 седмици

До :),така е всичко знаят,от всичко разбират,дават акъл на целия свят,но ако някой дори живял в тяхната държава се опита да им даде мнението си веднага скачат,че не искат съвети и акъл,много наглост,много нещо,просто всичко пречупват през парите си,вярват си,че щом са въшливи с пари само те имат право,но не разбират,че не всичко е пари

294

Ало Ало

преди 3 седмици

Хонландия по размери е само 1/3 от България (в България се събират три Холандиипо площ), а БВП ( оборота на пари) то и е почти колкото на Русия. Това показва, че човешкия фактор е най-важен в 21 век.

293

Да бе да

преди 3 седмици

Харватия и България голямо сравнение... с Молдова се състезаваме в последните две три години...

292

Бобчо

преди 3 седмици

В изт. Европа е по-добре, щото са малко разните чаршафи! Аз съм във Финл. и мислех барем като е толкоз на север, ще да са по-малко увитите в чаршафи, но ... уви...

291

qwerty

преди 3 седмици

***, в Холандия точно за 2 седмици съм си уредил час при специалист без връзки. Ако е спешно - същия ден. До нас има 3-4 болници, с дежурни лекари. Звъниш казваш какво ти има и те преценят колко е спешно, дават ти час за същата вечер, паркираш и влизаш при лекаря без чакане.

290

Хахахахахахахахахаха

преди 3 седмици

До :),не всички са като теб и семейството ти :) Със сигурност има хора тук, които са живяли/живеят в Западна Европа.. и за твое съжаление, живяли в много добри квартали. Твоят балон си е той :)

289

Според мен

преди 3 седмици

Хубавото на Х/Н е че има малко коли в градовете. Ползват много велосипеди. Така въздухът е по чист и хората не страдат от диабет. Очевадно е че това води до хубав и продължителен и активен живот.Тази черта трябва да се присади и у нас.

288

296

преди 3 седмици

Лорче, Нидерландия е скъпа и времето е кофти, но с това се изчерпва всичко лошо. Лекарите са много добри и АКО СИ МЕСТЕН ИЛИ ПОЗНАВАШ МЕСТНИ няма да чакаш за лечение! Като не ти харесва, никой не те кара да идваш тук. Стой си на село и чакай някоя мутра да те пребие или да те смачка на пешеходна пътека.

287

Lora

преди 3 седмици

Благосъстоянието не се мери само с приходи. Това е общото усещане за добър живот. Услугите в Нидерландия са под всякаква критика. Бавни, често моноплни и неефикасни. За да стигнеш до лекар се чака дълго, особено за специалисти. В ресторантите дори са груби и много бавни, макар тоа да е частния сектор. Да си търсиш правата като потребител е много трудно. Като прибавим лошото време и грубите хора, със сигурност не е място където искам да живея.

286

Фяфъ

преди 3 седмици

Швеция по нищо не се отличава от Нидерландия, погледнато източна Европа.

285

Кириакос Мицоракис

преди 3 седмици

Холандия е една наказана от Бога страна. Може би има защо.

284

Фън Кун Хан

преди 3 седмици

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, Холандия /Нидерландия/.

283

Фяфъ

преди 3 седмици

Нидерландия е голямото недоразумение на ЕС.

282

Малко за политика

преди 3 седмици

Интересен показател е списъкът на страните по "паритет на покупателната способност на глава от населението", казано най-просто, това е сравнение на това, което могат хората да купят с отчитане на разликите в цените в различните държави. По този показател (в Wikipedia) България е на 57-мо място, като преди нас на 55-то място е Русия. А по "паритет на покупателната способност" не на глава от населението, а спрямо брутният национален продукт Русия е на шесто място в света.

281

асд

преди 3 седмици

Нидерландия си прави реклама. Е, и?

280

:)

преди 3 седмици

Тука сте се събрали големи разбирачи за живота в Европа и по света! Ходили на гости при братовчетката с леко поведение в Испания или братчеда кенефочистач в Холандия и вече всичко ви е ясно. Там където сте били, бял нидерландец, белгиец, немец и т.н. не стъпва. Това е истината. Гетатата са гета навсякъде! Отворете си очите и разберете, че по-зле от в БГ няма!

279

аС

преди 3 седмици

Що, ве ? В Харватия не приеха ли еврото ?

278

281 от Нидерландия

преди 3 седмици

Ако живееш в гето с другите слуги и бездарници, няма начин да живееш с бели хора. И това не е само за Нидерландия, а за всяка страна. Нидерландия е една от най-развитите страни в Европа и се живее прекрасно. Но е скъпо и за БГ общаци на строеж не става. Да си учил! Никой не ти е виновен, че си бачкатор и лузър!