12

Колкото и да се

преди 3 седмици

напъвате никой от запада не се интересува от България! Колко време ви трябеа да разберете този *** факт?

11

До 4

преди 3 седмици

Тероруската скоро ще яде атома, ако сама не се озапти.

10

Манипулации

преди 3 седмици

На общественото мнение...

9

Анонимен

преди 3 седмици

Наистина, докладът за Близкия Изток е тотален булшит и въобще не се споменава, че там се извършва геноцид с десетки избити (и продължавани да се избиват) цивилни!!! Може би това е в рамките на международното право...Този доклад не става и за тоалетна хартия!!!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Ама много сте писали за близкия изток. Направо успяхте да скриете кои са лошите. Само, че целия свят ги видя евреите, че в момента извършват най-големите жестокости. Но бг журналистите продължавайте да спестявате информация, заравяйте главата в пясъка.

7

Ze nigmar

преди 3 седмици

Четвърта национална катастрофа ви очаква и без война:)))

6

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ признаха, че в Ирак не е имало оръжие за масово поразяване и в резултат на това са избили стотици хиляди цивилни. И какво от това? Къде е международното право? А да спомена ли само, че САЩ не признава международния наказателен съд?

5

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам какво е това разузнаване, но очевадно докладът е писан извън България!!! Да се говори само за Русия на фона на това, че дори западни анализатори говорят за обединяване на т.н. глобален Юг е най-малкото неточно. Тук не говорим, че Русия се опитва да измести запада от Украйна а, че все повече страни в Азия, Африка, Южна Америка и дори в Европа се опитват да изместят западното колониално присъствие, което ги е грабило десетилетия. Просто сега е настъпил момента за това.

4

АнонимеН

преди 3 седмици

ТЕРОРУСКАТА ОБЯВИ, ЧЕ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ , СПОГОДБИ И МЕМОРАНДУМИ СА МЕЖДУ НЕЯ И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ СА АНУЛИРАНИ И, ЧЕ ЩЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА ИНАЧЕ ЩЕ ПОЛЗВА АТОМА!

3

Анонимен

преди 3 седмици

Всички проблеми в света от 1945 насам идват от Кремъл. Факт! Корея, Виетнам, Афганистан, Източна Европа, диктатурите в Африка и Близкия Изток, Саддам, Кадафи, Асад, Милошевич, Грузия, Украйна, международния тероризъм, дезинформационните кампании. Всичко!!!

2

Анонимен

преди 3 седмици

Питайте Садам, Кадафи и Асад какво мислят по въпроса. Оръжието за масово унищожение в Ирак намери ли се?

1

баба мара

преди 3 седмици

сащ не зачитат межд право 200 години кога са го зачитали подстрекават израел даправи същото дават му оръжие и после уж го съветват да се спре друг път