44

НАТО военно джудже

преди 4 седмици

В Кербала нашите военни също бяха там като миротворци с отбранителен характер защитени от краварите?

43

Христо Христов

преди 4 седмици

Все едно да кажеш, че Запрянов не е гей.

42

Анонимен

преди 4 седмици

А памперси кога?

41

Бау

преди 4 седмици

Нито в Украйна, нито в Русия, нито на Запад, нито Запрянов желаят война и не знам кой я води! Психологията, по скоро инстинкта, те нямат душа, за да имат психика на лъскавите евроджендари е ясен - ще ходим ето така, ще правим изявления, там отстрани туй онуй да сме полит коректни, па то ще се размине...! Ако не се размине, все ще се скатаем на някаква дестинация, нали затова вършим този сатанизъм, за да се подсигурим с имоти по света! А тези да загиват, хич не ме вълнува, те са низши, ние висши

40

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

Според руските бот ферми най-доброто за България е да се разпадне на Източна Румелия и Княжество България, да не бъдем такива великобългарски шовинисти.

39

До 37

преди 4 седмици

Много просто. Иран се говори, че може би вече има ядрено оръжие. Сев.Корея има такова а Беларус е под опеката на Русия. Ние какво имаме? Дори "братята" пазители от САЩ искат виза за нас и казват, че не сме достойни за Ф16ки защото ще ги дадем на Русия. Мислете повече за България а не за Украйна. Ние сме най-бедни в ЕС и с най-слаба армия и промишленост. Ние трябва да сме най-пасивни а не да се време между шамарите.

38

Страх

преди 4 седмици

Защо медиите не пишат за ударенията от Хуситите самолетоносач на сащ в червено море?!

37

възмутен

преди 4 седмици

Ти много скоро ще се стресшнеш, да не плямпаш много.Светът е пред разруаха, той ми говори бабини деветини. Байно, Земятя ще бъде поразена от атомни престрелки или от унищожителен Слънчев лъч, придружен от катаклизми - земетръси, наводнения.

36

Анонимен

преди 4 седмици

Ако изпратената в ОкраИна помощ няма характер на пряко участие в конфликта, то тогава има хараактер на косвено участие в този чужд за държавата ни конфликт. Отговорността, която ще се търси от Господина Министъра е еднаква при двата случая.

35

Анонимен

преди 4 седмици

Първата световна помощта за Германия също е била с отбранителен характер.

34

?

преди 4 седмици

Радев е руски агент.Когато иранските дронове камикадзе падат върху молове замесен ли е Иран.А Северна Корея с нейните снаряди? А Беларус?

33

Анонимен

преди 4 седмици

А помощ на Палестина кой оказва?

32

Есаул

преди 4 седмици

То и руската ракета като тресне Арсенала, пак ще е с ,,отбранителен" характер! Представете си изявление на Ким Чен с текст - ,,Разрешавам на Путин с наши допотопни ракети да нанася удари извън територията на Украйна, с цел - тест! Вместо да ме критикуват, че падали в японските океански води!"

31

Нанр

преди 4 седмици

У нас отново избуя призрака на фашизма с парите на кравария.... България се нуждае от нова денацификация, ако иска да оцелее... Смърт на фашизма, Свобода за Народа.... ===))) грантаджиите краварски са Врагове номер 1 на Българите...

30

Анонимен

преди 4 седмици

ЩО НИ КАЗВА ДРУГАРЯ ЗАПОРЯНОВ?!! КОГА,КОГА?? А БЕ ТОГАВА,А БЕ СЕГА!!! ЩО ЛИ НИ КАЗВА ДРУГАРЯ ЗАПОРЯНОВ??...

29

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Има само една крачка,политико-милитарна,която може да превърне Русия и Путин в уважавани от цивилизованите хора. Предложение към САЩ за преустановяване на бойните действия в замяна на земите вкоите бе тероризирано руското население в Украина и признаване геноцида,който палестинците извършиха срещу населението на Държавата Израел. Украинското зло от Донбас и палестинското зло в кибиците и фестивала бяха актове на геноцид и фашизъм.Ако Путин ,Байдън и Нетаняху се окажат приятели ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ

28

Анонимен

преди 4 седмици

Прочетох коментара на един украинец и ми хареса-украйна е най-демократичния концлагер. Да сте виждали по-демократична диктатура? И ние защо ли, решихме, че те ни бранят от нещо си и затова да им помагаме. Напротив колкото повече помагаме на Зе, толкова повече въжделената демокрация ни помахва за сбогом.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Полеви бани и теляци да им търкат кирта на НАТОвците може да пратят.То друго по стандартите на НАТО нямаме ние.

26

Старата школа

преди 4 седмици

Ех, да го бяхте видяли Запрянов преди "Освобождението"! Мед му капеше от устата за Русия и комунизма. Ама какво да се прави, кокала копанката е сладък, сега меда е за Америка.

25

Анонимен

преди 4 седмици

Не се умория тия пичове да си праат евроатлантическа кариера с наши ресурси и на наш гръб , па и каквото могат да чопнат , добре им дошло .