16

Нане

преди 4 седмици

Фашистките слуги искат да заличат всеки празник в България... Днес е ден на детето.... Те ни занимават с някви фашисти, справедливо избити щот , нанасят втора национална катастрофа на България след съюз със фашиста гитлер.... ===)))

15

Анономен

преди 4 седмици

Днес празнуваме единствено и само Денят на Детето! Благодаря! Хубав, слънчев и усмихнат ден на всички!

14

пияница мистик

преди 4 седмици

До Анонимен 4 === Ааааааааа, това че ти мизерстваш си е твой личен проблем :))) Той социализЪма затова и фалира, от такива търтеи като теб, дето нищо не правеха по цял ден, само си лафеха по заводите с колежките. При капитализма е точно обратното. Ако не се адаптираш - умираш. Като мизерстваш хвани се някъде охранител, ясно е, че си пенсия и за друго не ставаш. А бай Тошо е бил един хрисим човечец. Само едни закърпени чорапи е имал. И до ден днешен унука му малък Тошко ги носи и работа не е хващал :)))

13

Христо Христов

преди 4 седмици

До 99 ... ама някои предпочитат да почитат паметта на престъпници!' - така е в ЕС. ЕС обича престъпниците.

12

Анонимен

преди 4 седмици

След седмица на 9 юни президента Стоянов ще припомни ли нещо или ще се покрие като тепична шу шу ми га! Брата на Александър Стамболийски само като гледа какво правят с него войводите от ВМРО и фашистите, умрял преди него от ужас! Баща им ги намерил полузаровени в пясъка на Марица, ръфани от бездомни домашни любимци! Но, никой не търси отговорност на тези веднага след 9 септември! Има някакъв процес 50-те! Т. Прендов от 3 секция се обесил през 1979 г. когато дават По дирята на безсл. изчезналите!

11

Анонимен

преди 4 седмици

Бай Тошо преди да умре рекъл да го погрибат с лице надолу кагаъо го попитали защо рекъл ще дойде време ще ми целувате задните части и то това, време дойде от 9 милиона останахме 6 милиона болшинството ромеи

10

Само напомням

преди 4 седмици

При комунизма лицето Кирил Рашков беше престъпник и валутен спекулант, осъден на 30 години изправителен труд в Белене. През 1990 г лично Желю Жабата Желев тогава президент го помилва и валутния спекулант Кирил Рашков при демокрацията стана цар Киро - окраде от държавата милиони, изтрови хиляди българи с наркотици и с фалшив алкохол и накрая започна да убива наред, ако не помните. Него почетохте ли го да му изсвирете и на цар Киро една ... ???

9

Нане

преди 4 седмици

Фашистките слагачи на гитлер изобщо не ги почитаме.... Трябвало е още много да изтребят комунистите... ===)))

8

Днес е Ден

преди 4 седмици

На Детето, ама някои предпочитат да почитат паметта на престъпници!

7

Анонимен

преди 4 седмици

А кога ще се търси отговорност на ман.. ала Иван Костов, и на другите бок.... уци от 9 милиона останахме 6

6

Бау

преди 4 седмици

Еми, то в текст си е написано, макра и не много ясно! Старите хора ми обясняваха, че в един момент народната власт, след като се е затвърдила, решила да даде малко демокрация, без лагери и репресии, но както е старата поговорка - песа скача според тоягата! Тогава в простия народ произлиза израза, че ,,боят е забранен"! Като не вижда, че не става с добро, началника на милицията разроредил забележка веднъж, следва палка! И уринирането върху главите на хората в лятното кино от хулигани спира-2 дни!

5

А жертвите от

преди 4 седмици

Демокрацията, кога? От 9 млп останахме 5-6. Това какво е? Вид геноцид! Таквото са търсили са си го получили. Що престъпна *** е минал оттам, така й трябва.

4

Обективен

преди 4 седмици

Бог да прости всички невинни избити и да даде вразумление и покаяние на наследниците на убийците - ГЕРБ, ПП-ДБ, БСП, ДПС и останалите тям подобни.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Какъв режим бе живеехме щастливо и безгрижно сега при авроатлантиците мизерстваме

2

Христо Христов

преди 4 седмици

Жертвите в Белене 85-87 са с 99% сигурност криминални престъпници.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Познавах един лежал в Белене каза така 80% от лагера бяха криминални щом той го казва