201

Шефрет

преди 4 седмици

Много се церемонят руснаците. Аз ако бях там на Тея укри къде се бият на фронта бих им изпратил в колет главите на децата им.

200

Виждам че

преди 4 седмици

Доста хора са болни от русофилия.

199

Путин В.В.

преди 4 седмици

Въпрос на време е, Бандерия да бъде заличена от картата на света......

198

82-ОМБР

преди 4 седмици

Не украйнските ми братя,а руските ц ъ р в у л и носят отговорност за експлозията в Чернобил! Чернобил бе част от СССР в 86г.

197

82-ОМБР

преди 4 седмици

Повече убити руски окупатори,по-красива пролет! Слава на Украйна!

196

Анонимен

преди 4 седмици

До 82-ОМБРАз съм българин. Половината ми рода измря от рак когато твойте украйнски "братя" решиха да си гръмнат АЕЦ-а. в алкохолен делириум 86-та. Не ви мразя просто знам че вашата държава винаги е била свърталище на мафия,омраза кръв,мизерия и смърт.Западните ви господари ви ползват като боксова круша на руснаците.Дори и утре руснаците (които съвсем не са ми братя вие укрите се братявахте с тях до преди 10 год) та дори и руснаците да ви пуснат 100 атомни бомби на никой няма да му пука за вас.

195

2030

преди 4 седмици

2030 наближава, а графика с разреждането на населението изостава. Ще се случват интересни неща по цял свят. Тези,които ръководят нещата явно са решени да ги подсилят,за да се навакса изоставането. Трябват им такива клоуни и майкопродавци като зельо и като много подобни на него. Нищо хубаво не ни чака. Ама каквото такова

194

:;;

преди 4 седмици

Тоя зеления е луд за връзване ,а и оня американски мисир си няма на идея какво ще стане с аМерика .Тука курортистите укропитеци млади мъже със скъпите си коли арогантни изобщо не им пука за Украйна Живот си живеят, маат сладолет пълнят количките из моловете друг път няма да има.

193

Анонимен

преди 4 седмици

Нека бъдем реалисти.Гледайки перченето на Зеленски и други украйнски хора с психични отклонения мога да предположа,че ядрен удар на територията на украйна е възможен и вероятен.Сега от тук нататък какво може да направи човек? Да гледа западните новини особено от Норвегия,Швеция и тн за информация и да си купи калиев йодит на таблетки.30 таб са 25 лв.Пие се по таблетка на ден.Хора с проблеми с ендокринната система трябва да се консултират с лекар преди употреба.Останалите наздраве и х 1.За здраве

192

82-ОМБР

преди 4 седмици

До 294 чакам ви вас да се запишете в червената армия,и тогава оттивам да стрелям по вас,че сте по-гнусни от руснаците дори!

191

Анонимен

преди 4 седмици

В момента този е най-смъртоносно отровната жаба на света. И за свои и за чужди и за целая свят. Само оръжия сами като из му в главата. Нито думичка за мир-дайте оръжия, оръжия, оръжия-това му е невероятната формула за мир. И западът го насърчава-

190

християнин

преди 4 седмици

Умопомрачени хора искат да унищожат света.Дядковци от САШ и Зап.Европа са обезумели от глупост и ярост.А това наркотизироно джудже,със сигурност ще лежи до края на живота си в руски затвор.Изкукал наркоман.

189

сусо

преди 4 седмици

Тези са подпалвачите на трета световна война!

188

82-ОМБР

преди 4 седмици

До 289 Не украйнците,а целия свят вярва,че руските абдали ако исползват тактическо ядрено оръжие в Украйна ще последва такъв конвенционален удар по руската армия в Украйна,че тя практически там ще бъде унищожена! Каза го Лойд Остан на руски генерали,да си знаят!!!!

187

Фют

преди 4 седмици

До 293. А на Путк в главата летят само розови картинки от "светлото" бъдеще на блатото :))))))))))))))

186

Василев

преди 4 седмици

Става лошо.Някои от т.н.лидери и техните съветници явно живеят в друг свят и не осъзнават какво може да се случи.

185

Анонимен

преди 4 седмици

До 82-ОМБРТи защо не си в Украйна и се криеш от мобилизацията?

184

Гиб Мелсън

преди 4 седмици

Въпрос на време е населението на Украйна да стане като на мъничка но наперена България 6 милиона. Колкото по-малки, по наперени и по-големи афроатлантици дори от американците по-големи. А Зелер отне на корейския лидер титлата "The rocket man""Само ракети летят в главата му.

183

82-ОМБР

преди 4 седмици

Другари и пролетаряти,признавам си,че бес вас ще ми бъде...сиво;))) Истински ме забавлявате,но ще си призная,смеха с който ме забавлявате честичко прераства в подигравка,не искам да ви се присмивам,но защо вие тогава ме принуждавате!? Дали защото принудата е ваша запазена марка,стил и верю,аз това незнам! И не си блъскам главата във вашите неща,защото все пак не сме си приятели. Продължавайте да бъдете все по-забавни,но моля не ме принуждавайте да избирам пред "смях на корем"и"дяволчето в мен";)

182

Фют

преди 4 седмици

До 288. Цял свят умира от смях, не от страх с тази драглива мечка:)))))))))