33

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп е голямата надежда на Путин. Кремълският сатрап обича да използва престъпници и като му свършат мръсната работа самолетите им падат или пък изобщо падат отнякъде - прозорец, балкон, скала и т.н.

32

Моджо

преди 4 месеца

Абе тоя който държи франчайза за България на Кауфланда чух че живеел в Швейцария вместо да е у Малашевци или в СЦЗ Това е държавата чиито институции са окупирани от мафията.

31

А пък в България

преди 4 месеца

Тия богатите откраднали милиони живеят в палати и карат скъпи коли обаче извън тези палати са в гетото и си трошат скъпите коли по полу черните и разбитите пътища като след бомбандировка от руски пакети.Не е ли смешна нашата държава?!!!!Ха Ха Ха Ха Ха

30

опа

преди 4 месеца

Ако Тръмп не дойде на власт, готвене се за мобилизация. Но бинарниге които управляват сега ще се изпокрият.

29

Никой ли не вижда

преди 4 месеца

Връзката между това че Хитлер е австриец Най-големия мобилен оператор в България който ни ограбва също е австрийски.Шефа от българска страна краде яко но Има връзка с политици и немогат за сега са го махнат но винаги могат да поръчат убийството му.

28

дообрее

преди 4 месеца

синчето на Байдън и как му прикриват престъпленията. В Украйна е влачил пари за тати. Прокурора на Украйна е уволнен от Порошенко след обаждане на Байдън. Защото разследват синчето.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Дори и в затвора може да е президент.Идеята на делата още в началото беше да му попречат на кампанията. Така вместо да говори в Ню Йорк пред хиляди хора той трябва да говори в съда.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Ако му е останала поне капчица достойнство ще напусне политиката. Но от нарцис и социопат като него не може да се очаква такова действие. Интересно е кога ще го вкарат в затвора или поради напреднала възраст ще го поставят под домашен арест в някое от именията му

25

Знаещ

преди 4 месеца

Това е само началото!Още много гадости са му приготвили за човека,който не е омазан в политическите гомна!Напикания ще раздава щедрости и майка си и баща си само и само да се закрепи!Лошото тепърва предстои!

24

Sieg Heill

преди 4 месеца

Хайл Хитлер

23

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 20И какво излезе, че ако не се беше кандидатирал за президент никой нямаше да скалъпи някакви обвинения срещу него.

22

Анонимен

преди 4 месеца

В Саудитска арабия имаще опит да убият принца а на скоро имаше преговори между САЩ и СА след което петрола взе да пада малко . СА обяви че ще пусне на борсата акции на Арамко . Има сделка СА да намали петрола за изборите и ако изберат Байдан ще получи нещо . Тръмп няма да спечели . Така си мисля аз . После може и война да има .

21

Анонимен

преди 4 месеца

Засега само са го признали за виновен, ама и присъда ще произнесат както върви

20

Анонимен

преди 4 месеца

Според мен накрая ще го осъдят да плати поне едни 500 милиона долара.Избирателите обаче ще се активизират да гласуват за него.

19

Ха-ха

преди 4 месеца

Сорос няма да мирняса, докато не причини гражданска война в САЩ. Което по принцип не е толкова лошо, стига да доведе до прочистване от неговите простотии.

18

АнонимеН

преди 4 месеца

ИЗБИРАНЕТО НА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА ТЪПОРУСКАТА И РЕЖИМА НА САМОЗВАНИЯ ПРЕПИКАН ПУТИН!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Съдията е спонсор на предизборната кампания на Байдън, сам си призна. Но не си направил самоотвод, защо бил дарил малка сума пари. Нагъл, като наще Кирчовци.....

16

Бай Дрън

преди 4 месеца

А аз да съм споменал, че американците са осъдили Садам? То и Чаушеску го осъди секюритате, но корените са едни и същи-семето на демокрацията, разнасяно от САЩ.

15

Така е ..

преди 4 месеца

До Бай Дрън 13 Садам Хюсеин го обесиха иракчаните , след като американците се прибират.Американците отиват , бият лошите до седмица две и се прибират.Това е военна операция , а не война за три години.

14

Закон като тояга

преди 4 месеца

Зависи кой как умее и иска да я размаха и срещу кого. Независими юристи напомниха, че в повечето подобни случаи правонарушението се тълкува като Misdemeanor (по-безобидната категория), но за Тръмписимо си беше ясно, че ще бъде Felony, тоест престъпление. Щото тоягата в левундерския щат Ню Йорк я стискат яко демократите. Да видим дали им стиска и да предизвикат гражданска война, като му посочат пътя към панделата на 11 юли. Ей тогава ще започне веселбата, и то не само за Щатите.