163

До Велизар

преди 1 месец

Добре, значи да дадем на агресора, каквото желае, и да се.преместим някъде другаде. Хубаво, но агресорът ще пристигне и там. И? Пак ли ще се местим? И на мен не ми се умира, но и не ми се живее като роб на психопати с болни мераци за власт. Предпочитам в мизерна България, отколкото във "великата" Русия, където съм длъжен да се кланям на един милиционер.

162

Анонимен

преди 1 месец

До Митко- и какво го интересува под каква шапка ще бъде обиковенния украинец, какво физическо оцеляване бе? Ами личното физическо оцеляване им е по-скъпо от физическото на държавата, какво значение , къде ще живееш, ако си цял живяот мъртав,а? Кре-тен

161

от 174

преди 1 месец

Те само, ако им секвестират лимузините ще поддържат войната поне година и то си говорим за тия само по нашето черноморие.

160

buhahahahah

преди 1 месец

Да дойдат на Константин и Елена и Равда,Несебър. Миналата година с Шкода 2023 се чувствах като клошар спрямо паркираните коли с украинска регистрация по хотелите и по супермаркетите. Уж се водя топ шеф в голяма корпорация, а каквото видях като средно ниво при украинските бежанци изглеждам като последен *** от индийски сериал.

159

Анонимен

преди 1 месец

Нямало доброволци? Че в българските форуми и соц мрежи е пълно с бъдещи герои на украина. Само чакат оферта! Не знаете къде да търсите. Търпение нямат. И са специалисти - кпй танк е карал, кой самолет... Рашките само като разбера и ще се разбягат! Нали, бе,НЕНО-вци? Дайте им надежда на украинците.

158

Анонимен

преди 1 месец

До До Той- Това, че по прищявка на съдбата си се родил в дадена държава, не те прави неин роб, нейна собственост, неин гладиатор!

157

Велизар

преди 1 месец

До До Той - Естествено, че на никой не му се умира. В първата четвърт на 21-ви век сме. Тия аналогии с отечество и родина са безнадеждно остаряли и безполезни. Животеца е един и няма рестарт. Съвсем искрено ви казвам, че ако настъпи нещо подобно в България, скоростно си изстрелвам семейството някъде си. Да си я превзема територията който си ще. Аз фабрики и земи нямам. Да си ги защитава който си има. Аз имам други умения и ще си живея спокойно дори в Папуа.

156

Петко

преди 1 месец

До До Той - няма нищо мъжко в това да убиваш... Даже да бях безсмъртен пак не бих воювал.

155

М.P

преди 1 месец

Само да питам , къде е Киро убиеца

154

Васко

преди 1 месец

До До Той Неслучайно онези, които не мислят в посоката на доминиращия наратив, са смятани за негодните в този свят. За да поддържате ред и контрол, трябва да изолирате интелектуалеца, мъдрия, философа и учения преди техните идеи да събудят хората. Ти си кре-тен

153

Toй

преди 1 месец

Бъдещето на Украйна интересува САЩ и неговите подопечни европейци само в контекста на конфронтацията с Русия, а бъдещето на украинците изобщо не представлява интерес

152

До Той

преди 1 месец

Ясно, когато е за Украйна е "средновековна идеология", а когато е за Путин - е, там е героизъм. Двоен стандарт в действие.

151

Анонимен

преди 1 месец

Не е проблема в доброволците, а в екипировката. На Светльо, лека му пръст!, му събраха към осем бона за екипировка и пак не беше достатъчно. Аз не обичам да събирам пари от други хора, още по-малко от непознати, но нямам и нужната сума, за да се оборудвам с всичко необходимо. Идеята не е да отида и да ме убият на третия ден, а да съм реално полезен с нещо и да се върна жив и здрав (евентуално). Войната е скъпо занимание, а аз съм беден.

150

Анонимен

преди 1 месец

Защо Еленски е забранил да има избори в Украйна ?

149

Нали?

преди 1 месец

Нали искат демокрация? Да оставят хората свободно, демократично по собствено желание да решават дали да се бият. Или демокрацията е само предтекст за искания и войни?

148

Анонимен

преди 1 месец

А защо европейците да защитават Украйна , след като самите украинци , не искат да я защитават ?

147

нн

преди 1 месец

Украина закъсва. Воените, вече ги няма избиха ги, другите, на кой му се мре? Украина полека лека загива, запада праща оръжие, но няма да има кой да се бие с него. Западът няма яко дупе да прати войски в Украина, запъпадът се страхува, че може да яде бой, западът няма подготвена армия, всяка държава за себи си и когато стане дума за общото, няма ги, траят си. Русия си е сила и скоро Украина ще трябва ще не ще да предаде на Русия руските територии и да свършва войната. Русия губи влияние в Европа.

146

Анонимен

преди 1 месец

И 'що така!? Нали загубите им бяха само 31000, за разлика от руските, които уж са космически!? Да минат по нашето Черноморие и ще съберат за половин армия. А може и за цяла, ако овършеят и кръчмите, баровете и казината.

145

Анонимен

преди 1 месец

Санкции? По-добре бездомен отколкото мъртъв

144

Анонимен

преди 1 месец

В началото на "войната" Гражданинът Наркоман каза, че само в Русия пращат насила хората на фронта, а в Украйна се записвали доброволно. След 2 години или нещата се обърнаха, или Гражданинът Наркоман излъга, както обикновено.