71

до 66

преди 4 седмици

Въпроса е къде е българския търговец да продава евтино, да прави оборот да печели ами някак си хем западните продават по-скъпо хем няма кой да продава по евтино. Парадокс!

70

Позор

преди 4 седмици

Е ,и какво последва от запада....нищо,гузно мълчание.

69

Tенгри кан

преди 4 седмици

Требе да ви каа, чи Газа е "Лебедовата песен" на Израел;))) След Газа, Израел ще престане да съществува;))) но събитията тепърва предстоят.

68

Анонимен

преди 4 седмици

Нормално е терористите да се крият сред мирното население. Дори и да бъдат избити, част от мирното население ще се превърне в терористи след време заради това без да си дава ясна сметка колко народ е изтрепан от техните наследници в Израел за да се стигне до това...

67

malgiorno a tutti

преди 4 седмици

Хмм Звучи точно като нещо, което аз бих замислил, планирал и изпълнил, само липсва малко *** и бял фосфор за красота (+ повече пушек от аерозолната фосфорна киселина) и повечко трифлуоро-ламбда-хлоран (N-Stoff) за тотален демидж :) :) :).

66

яяя

преди 4 седмици

има една хубава българска поговорка, да би мирно седяло не би чудо видяло, не може да възпитаваш омраза и да очакваш галене с гъше перо, това не е Европа, а за нея дано има пробуждане

65

Анонимен

преди 4 седмици

Производител на сирене - продавал на търговска верига сирене по 8-10 лева, търговеца западен го шитка на 18-19-20... Всеки производен от нас български лев си има и лев дубликат, който отива за печалба на тн инвеститори. Заплатите на персонола в тия западни клонове - мизерни. Капиталите си заминават България остава най-бедната в Европейския съюз, а инсталирания политически елит лъже, че ни защитавал интересите като примерно за всичко обвинява русия че газа е примерно скъп.

64

Анонимен

преди 4 седмици

Стига сте ни занимавали с тая 'държава'. Когато ХАМАС спрат да управляват тази територия тогава имат право да говорят за спиране на боя. Нагли гнусни aмyджи.

63

баба мара

преди 4 седмици

всички държави да прекъснат незабавно дипл отношения с израел

62

Анонимен

преди 4 седмици

След десети ноември запада ни унищожи цялата икономика, за да ни обира и експлоатира суровините. В търговските вериги се продават български стоки купени от проезводителите на най-най-най-най-мижави цени, клиента ги купува с огромна търговска надценка, комисията за защита на потребителите е неробатеща, и така каквото проезведем, също съдействаме капитала да се изнася на запад. Купувайте си от български магазини от проезводители и зарежете западните алчни ненужници тука.

61

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Богопомазаните кишута съвсем се самозабравиха!

60

Чакаме

преди 4 седмици

Благодарение на Джордж Вашингтон САЩ се еманципираха от Великобритания, сега чакаме следващия им президент, който ще еманципира САЩ от Израел. Тогава най-сетне САЩ ще могат да вземат самостоятелно решения.

59

долу сащ

преди 4 седмици

Байдън каза, че не е геноцид, цитат от 21.05.2024. явно това са серия от нещастни случайности, вече 80 г. Като се замисля, светът е на няколко млрд. години, така е възможно статистически..... важното, е че санкциите са само за Русия!

58

Анонимен

преди 4 седмици

Спонсора им е държавата, най-голям агресор, пред която Русия е като невинно девойче в първи клас.

57

Анонимен

преди 4 седмици

БВП на САЩ - чрез това че е хегемон печели, обирайки лъвския дял чрез неравноправни отношения с повечето си партньори, разбирай неоколонии. Ето сега почваме да купуваме непродаваеми при нормални пазарни условия стоки, защото втечнения газ е по-скъп, американското ядрено гориво е по-скъпо. Те не разбират ли че един ден всички страни ще изритат внедрените политически марионетки и тогава ще умират от глад и безредици.

56

Безмозъчни Укропи

преди 4 седмици

Много Укрозомбита останаха без глави заради терористите от сащ и още много ще останат ако продължат да слушат сащ и техния господар от Изсраел.

55

Бял фосфор

преди 4 седмици

В следствие всички вдишали изгратя отвътре, затова броят на жертвите от 50 вече е над 200. И това заради двама членове на "Хамас". Пита се в задачата, при положение, че лагерът е бил в контролирана от Израел зона, при това обявена за сигурна, защо просто не са отишли да ги задържат. И друг въпрос, това поведение не е ли типично за терористични организации, да изгориш 200 човека за да убиеш двама.

54

Анонимен

преди 4 седмици

В момента агресорът Израел продължава да бомби в Сирия. Обаче пропагандата не обръща внимание на подсъдимия в ХАГА.

53

Анонимен

преди 4 седмици

Оръжието от къде е? И кой финансира всичко?

52

Анонимен

преди 4 седмици

Под претекст че пазят света от злата Русия, сащ прекрасно си обогатяват оръжейния бизнес. Включително и като купуваха техни фирми наши оръжия и ги препродаваха през Полша на укрите, прибирайки печалби