21

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Хотелиерството и ресторантьорството са пера от мафиотската мафия и не обслужват интересите на България..Тези хотелиери и ресторантьори са превзели Българската плажна ивица...са откраднали от Българите Българската плажна ивица и лишават народа от нея. България има нужда от икономика-фабрики,цехове..ПРОИЗВОДСТВО! Недопустимо е няколко стотин мафиота да налагат волята си над народната воля. Освен това всеки българин,който започне работа в заведенията им бива малтретиран и каран да блъска по 14 часа

20

Анонимен

преди 3 месеца

С ПРЕМИЕР ОТ ГЕРБ ТОЛКОВА

19

Анонимен

преди 3 месеца

Решението е просто, не ходете на черноморието и няма да им липсва работна ръка която да обслужва. За тая *** Тея пари просто няма как

18

Работник

преди 3 месеца

Къде да се запиша за много високите пари? И колко много са високи, дават ли поне 50-60 лв. на час, или 12-15000 на месец?

17

Мхмм...

преди 3 месеца

Аз знам една приказка... "който каквото сам си направи, цяло село не може да му го направи". Че така и с родните "бизнесмени", години наред се подиграваха със служителите и сега си берат плодовете на труда...

16

Милошев

преди 3 месеца

Аз съм тук за добри пари в моя джоб. И си дрънкам празни приказки. Никой не може да ме накара да свърша нещо. Министрите са само за парите министри. Не за работа.

15

Фен

преди 3 месеца

На морето бизнесмените само лъжат и мажат. Осигуровки и пари наполовина и под масата. Аз 10 години бачках там сега работя IT в Столицата.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ми не е зле, имам познат хотелиер по Черноморието. Няма проблем с персонала, над 15 години работи с един екип. Но кара пасат и почива в БГ.

13

Анонимен

преди 3 месеца

В Гърция кеф ти узаки, тадзики, суфлаки и сиртаки. Няма назобени мутри дето хем беснеят от спринцовките с тестостерон , хем са нашмъркани на бело и са си помислили , че участват в сериала Под прикритие.

12

вие си ги избрахте

преди 3 месеца

Скъпа кола, скъпи материали и части, високи технологии, скъпи и инженери, скъпи работници..... Сиреч, пътна инфраструктура, чистота, ред, реклама, скъпи работници, висока цена за нощувка, високи приходи..... А сега е разрушена инфраструктура, работници на минимална, нощувка по джоба, резултата скапан и посредствен туризъм

11

Анонимен

преди 3 месеца

С ГЛАВЧЕВ ПРЕМИЕР ТОВА Е

10

Ама верно?

преди 3 месеца

Каква изненада!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ами г-н Милошев ,мо са Алчни хотелиерите ! по 240лв на ден ! на човек -сиреч за 3ма - 720 лв на ден ! от една тройна стая , а му се свиди да даде нормална заплата . 9%ддс,крадът ток и вода , източват европроекти, източват и през украинците дето са вече 3 та година на безплатен олинклузив - Алчност Безгранична Бе !

8

Ивза

преди 3 месеца

Време е тези бизнесмени да инвестират в обучение на собствени кадри,а не да се стискат и гонят само печалба. За това на времето имаше СПТУ .

7

запознат

преди 3 месеца

Много високи пари=2000лв. за 14 часа на ден 6-7 дни в седмицата. И последният месец не се плаща задължително.

6

Бизнесът

преди 3 месеца

Бил готов да увеличи заплащането с "цели" 20%.Работете си сами.

5

Стоко

преди 3 месеца

Щом и от Молдова ги режат, смятай какви смешни пари предлагат. А двадесет процента увеличение на смешни пари, пак са смешни пари. Да го дyxaт!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Вкарваш индийци и виетнамци, но стига ли ти акълът да им ограничиш пребиваването или след края на сезона ще се чудиш как да ги изгониш?

3

Анонимен

преди 3 месеца

'България липсва работна ръка ​въпреки че има безработни' -- то безработния не е длъжен да ви бачка, баахти наивника :)))

2

Сюрьозно?

преди 3 месеца

"Въпреки, че има бежанци" - вие кой очаквате да работи - Украинците или тapaмбуките?