192

Анонимен

преди 3 месеца

Преди смъртта си султан Сюлейман казал трите си желания: 1) Ковчехът му да бъде носен от лекари. 2) По пътя където носят ковчега да разпръсват златни монети. 3) Ръцете му да се показват навън и всички да ги виждат. - Защо така? Сюлейман обяснил: Нека най-добрите лекари да носят ковчега ми, за да видят всички, че дори лекарите са безсилни пред лицето на смъртта, Разпръснете злато, за да видят, че богатството, което получаваме в този живот, остава на този свят. Нека всички видят ръцете ми празни!

191

Анонимен

преди 3 месеца

Е, то реално погледнато Симеон нищо лошо не е направил.

190

Анонимен

преди 3 месеца

Вие сте просто политически неграмотен народ, затова ви управляват все разни Бостански Величества и темподобни плъхове и прасета. Вземете прочетете поне Цицерон и се ограмотете как се прави добра република и да не бъдете крепостни селяни. Всичко си го пише в книгите по история, какво да правите, какво да не правите, защо да не търпите подобна тиранична власт и чужда монархия. Просто трябва да го прочетете.

189

Дрт Пъън

преди 3 месеца

Симеон Сакскоуротски е бил вербуван от ДС през 1964г и е посредничел при кражбите на технологии от Запада от руските служби, като е прибирал тлъсти комисионни от това. Комарджията Симеон е бил много дълги години агент на ДС .. .а вие вчера за някакъв си Етиен Леви дето е бил доносник 2-3 години се притеснявахте.

188

Анонимен

преди 3 месеца

Аз лично не виждам бъдеще за България, с тия доведени царе, агенти от ДС и олигарси по руски модел и изгонено население през промените. Не смятам, че ще има някога нещо с което да се гордеем и да наречем свое, камо ли като другите свестни държави да имаме съзнание на нация. Тук няма нация, има само разделение и разграбване. ДС се е погрижила за всичко отдавна. При първа възможност сменям гражданството.

187

Анонимен

преди 3 месеца

Е бог да го просто човекът. Но се говори, че е искарал цял вагон със злато,/ако е истина/, когато е напускал Бг, то ще се върне ли в България с него или след него, или...:))

186

Анонимен

преди 3 месеца

Точно такова Погребение искам,за Частната партия,на едно борче ГЕРБ,на тези Избори! И България,ще дръпне на Пред,без остатъци от Комунизма в политиката!!!!

185

Анонимен

преди 3 месеца

И какво всъщност се оказа? Че тези " гвардейци", са на " Частно" погребение,което Симеон е заплатил! Репортерките " хъката мъката,не успяха да обяснят в прав текст ситуацията!!-:) Ясно!!!

184

Анонимен

преди 3 месеца

Дай Боже всекиму единение :)

183

Анонимен

преди 3 месеца

Нямало го е Делян Пеевски тогава по нашите земи, затова са ръгнали да дирят из Европа.

182

Анонимен

преди 3 месеца

Като го полагат в гроба да не забравят да сложат и крадецът на гори и виден комарджия. Да поседи там 800 дни пък, ако излезе халал да са му наследставата.

181

Анонимен

преди 3 месеца

Един местен - внук на български Ковбой - Селянин (на който комунистите иззели земята на дедо му в ТКЗСето и му я върнали след 1989г.) се оплаквал на чужденец: - Тук нищо не расте, нито пшеница, нито картофи, нито краставици, абе нищо! - А, ако се засади ръж? - го запитал чужденеца. - Е, ако се засади, това е друга работа, ама с компютъра как мога да засаждам, като не може да оре!

180

Анонимен

преди 3 месеца

Това е историята на човека бе, оставете го да си изживее историята която на него му харесва. И хитлер си е изживял историята която е искал. И Путин сега изживява историята която иска. И Симеончо и той сега

179

Анонимен

преди 3 месеца

Фердинант е обявен за Княз и никога не е бил Български Цар,защото до колкото е известно, никога не е бил коронован за Цар на България.А титлата Княз му е дадедна от Русия.Ха сега кажете,кои са русофили?

178

Дрт Пъън

преди 3 месеца

Симо няма ли най накрая да обясни КОИ ОФИЦЕРИ ОТ ДС организираха връщането му в България и му обещаха връщане на "земите му" ? Това антикомунистите сте гооолеми баалъци дето го защитавате сега. Симо беше върнат в България за да събори СДС . А по-паметливите ще си спомнят че след управлението на НДСВ , после управляваха СЪС БСП... ПОМНИТЕ ЛИ ? Станишко имение във Швейцария си купи след това. А крадлив Симо изсече горите в Родопите.ПОМНИТЕ ЛИ?

177

Анонимен

преди 3 месеца

Народ , който след 500 години се е освободил и си докарава чужденци за царе, няма надежда за него

176

Анонимен

преди 3 месеца

Путкинчо обикаля, в Азия, в Европа, с фашисти се сбира, пари им дава, бонуси безбройни обещава. Султани и имами, сръбски мекерета посещава, дори с китайските другари се снoшава, от гнева на САЩ се опитва да избяга. Кремънските камбани на умряло бият, кучетата рублажийски слобно вият.....

175

анонимен

преди 3 месеца

единение напротив нарочно разделяте нацията защо мумията не си остана природителите си в кобург а го разкарвате как може след 76 години такава гаврав 21 век такива прос-то-тии и царедворците и те първи се кръстят такава гадост

174

Анонимен

преди 3 месеца

ГОВОРИМ ЗА ФЕРДИНАНД, но той е мъртъв така или иначе.Да поговорим за днешните подмазвачи, лакеи и царедворци като Милков от онова издухано предаване по бнт религията с фес.Та този човек е ислямист под егидата на БПЦ, която пее на турски и персийски.А внука на внука се казва Хасан, схващате ли какво ни гласят?Ислямизация.

173

Анонимен

преди 3 месеца

Щом тоя се завърна скоро и Георги Димитров ще си легне в мавзолея, нищо че едно нищожно валяче му разруши къщичката. И той е история и трябва да си я съхраняваме.