174

др0гаре плоскоземи

преди 3 месеца

в ширпотребата това което не е по западна технология е еднодневка общо взето.

173

пияница мистик

преди 3 месеца

Не си смучете измислици от пръстите, ами четете повече и гледайте научно-популярни филми. Има места в Китай, където хората живеят в пещери. Не говоря за Пекин или за другите им големи градове. Говоря за провинцията. Отделно в Китай има робска експлоатация на детски труд. Даваха някакъв цех за дрехи, където малки деца работеха за 5 долара на ден. Как няма да им е евтино всичко. Вие влизали ли сте дрогаре в АлиЕкспрес да видите за какви цени става дума?

172

Клоаката ФАЩ оттича

преди 3 месеца

Клоаката ФАЩ скоро ще оттече. Започна вече разложението по всички нива. Пълна деморализация. Содом и Гомор! по 45,000 на година умират от огнестрелни оръжия. 200,000 умират от свръхдоза наркотици. 40 милиона живеят без здравна осигуровка а 20 милиона са под прага на бедността, без дом дори. Нещата са страшни. Гражданската война ще се повтори.

171

Лошо е

преди 3 месеца

Хамерика не може да си продава скъпия джънк Сега ще спасяваме Бойнг, както спасихме форд и Джи Ем

170

Анонимен

преди 3 месеца

Наивници са тези които си мислят, че Си държи едноличната власт и контролира всяко едно зъбно колелце в системата. Ролята му е по-скоро на обединяващ образ и на човек който задава големите стратегически задачи. Единствената причина да го преизберат и да му дадат неограничен мандат е точно САЩ. САЩ постоянно дрънкат оръжия и заплащват Китай и нажежават Азиатския регион до краен предел. В тази ситуация опитът на Си е решаващ. Затова и единодушно му гласуваха доверие.

169

Анонимен

преди 3 месеца

И от кога да купуваш повече и по-евтино е лошо?ЕСССР-овците хептен почнаха да бутат масло. Като искат да не са застрашени да дерегулират пазара да има конкуренция

168

Анонимен

преди 3 месеца

Еднопартийна система е формално на хартия! В действителност така наречената партия е една огромна структура от около 90 милиона души, сред които най-способните се изкачват до върха и им се дават управленски лостове на държавно ниво. Вътре в партията има идейни течения и сериозно противопоставяне и дискурс. Това е причината да са толкова добре икономически.

167

Боли ги и пищят

преди 3 месеца

Уникална инфраструктура има в Китай. Явно много ги боли Краварите щом пищят така напоследък и всячески се мъчат да стартират конфликт в Азия. А междувременно Канадските пенсионери емигрират в Китай. Ето един! Живее си страхотен живот човека. https://youtu.be/lHsxnTfxRSQ

166

На Г 20 в Индонезия

преди 3 месеца

Сунак се надяваше като малко момченце да се срещне със Си. И той нареден до всички там, с леко влажни очи и стаено желание. Си се срещна с всички, но със Сунак Китай канселира срещата в последния момент. Медиите на острова се чудиха как да извъртят нещата. Било заради ракетата в Полша. Хахаха А може би е заради това че на тоя му беше голяма устатата до онзи ден. Китай бил враг номер едно, не знам си кво си. Като е така, стой си на острова мойто момче. И си гний.

165

Айде

преди 3 месеца

Цените надолу якооо....яжте си апартаментите....Кеф майна

164

Анонимен

преди 3 месеца

Напротив, спасява световната икономика.

163

ЕРМШЕ

преди 3 месеца

Ходете да живеете в Китай и Русия! ВЪН ОТ СВОБОДНА ЕВРОПА!!! ВЪН!!!

162

пидал

преди 3 месеца

До Анонимен кажи и че за мерцедес не се чака

161

Анонимен

преди 3 месеца

Българите сме с подарена свобода. Но акъл на сила се не налива. 2 милиона бежанци от демократична България. Явно им е все тая под чий ботуш ще легнат, стига да се чувстват задоволени.

160

Анонимен

преди 3 месеца

Магазините са препълнени с банани, повечето от Еквадор. Ама няма кой да ги яде. И китайците нямат пръст в тази работа!

159

пидал

преди 3 месеца

след п-астите на антоанета е въведена социалната система иначе при сегашната демокрация щеше да има гилотина при всяка финасова криза, демек всеки 10 години. незнам кое е по хуманно , гилотината или чичко ленин

158

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е другаде. Китай още преди ковид започна да въвежда роботи в фабриките. Казваха че производителността се е качила в пъти а качеството е скочило с 80%. Тогава още нямаше llm модели. С тях производителността кой знае къде се е изстреляла, както и качеството.

157

Анонимен

преди 3 месеца

Нали се сещаш, че "Да ти го обясня" не означава точно това.

156

Да ти го обясня

преди 3 месеца

Китай поне доставя пластмасата. САЩ дори и чертежите не ни изпртиха.

155

ОБЯСНЕНО КАТО ЗА ВАС

преди 3 месеца

Обсебиха пощенските услуги. Всички пощи работят без пари, за да им изпращат боклуцитe през океана. Другия път да не се чудите как една пластмаска за 30 стотинки идва с безплатна доставка от няколко хиляди километра. И то е "без пари" само на хартия, като теглиш чертата, целия свят плаща доставките на Китай и това ако не го знаете, вземете да се поинтересувате за какво става въпрос, защото е брутална измама. Точно както китайския Ковид, с който Китай затвори планетата.