174

Анонимен

преди 1 месец

А, нали до вчера искахте да пращате войски в Украйна? Какво се случи, че ви се дръпна гов нито. Аре чупката обратно в индианските резервати, че да си изкараме лятото и да се нормализира живота, че силно не ми дреме за някаква 404

173

Анонимен

преди 1 месец

Май НАТО го е страх от Москва. Гузен негонен бяга.

172

Анонимен

преди 1 месец

До Василев-айде бе, вече две години само громите Русия по форумите и философствате! Отивайте при първообраза! Ще ви осигури всичко необходимо да станете герои. Или вие като шумкарите-като свърши всичко, вие сте за наградите и постояете?

171

Анонимен

преди 1 месец

До Василев---При война , за какви , договори , правила и морал говориш ?

170

Анонимен

преди 1 месец

Значи твоето писание не е хибридка, а самата истина?

169

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен ***..А у-СВЕТЛИ ни :Баце и цялото герб , какви са :Комунисти , или ''атлантици '' за една нощ ... Все питам , и отговор --ЙОК !Чакам да ни светнеш !!!И за какви атлантици ни говориш тогава , от името на КОИ ?

168

Анонимен

преди 1 месец

До 151- сега разбираш ли защо сме на дъното на дъното? Защото мижавата ти душица, ако види двама да се бият или ще избяга или ще помогне на по-силния. Ако дойде някой римлянин и те тормози, теб и семейството ти ще го черпиш с локум ли? Ако страхливец-да! Иначе скачаш и го мачкаш, каквото и да ти струва. Пропускате услужливо повода за СВО!!!

167

Анонимен

преди 1 месец

Най-реалните неща на света са руска свобода и сомалийски кухня!

166

Програмист

преди 1 месец

Как смеете да не се страхувате от всесилното руско червено копче? Как смеете?

165

Василев

преди 1 месец

Война НАТО и Русия има, и трябва да кажем кой е агресора, Русия и руския елит , които видяха как евроатлантическа благоденстваща Европа засмуква ресурсите и пазарите на Украйна, това е истината, и кой какво мисли няма никакво значение да си пуска хибридките!Сега агресорът трябва да си плати за всички убити, заграбване,мародерства ,масови гробове,анексиране, разрушаване на инфраструктура,кражба на деца!За това помага НАТО, защото кръстоносецът има морал и винаги е на страната на по-слабия!Лио!ЦРУ

164

Пак

преди 1 месец

Жижето отново се наака и Масква Река започна да мирише пак.

163

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен кел.еш ГЕРБ не са евроатлантици, а обикновени селски тарикати като Вожда си. ПП/ДБ са градски тарикати, не евроатлантици.

162

Анонимен

преди 1 месец

До НАТО ..А какво прави НАТО/САЩ/ , в Йемен и СИРИЯ ... Само в Йемен са убити мирни граждани , над 360 000 ... Там не се ли убива ???

161

Анонимен

преди 1 месец

Щатите като нападат каквинса -агресори или освободители?

160

Анонимен

преди 1 месец

151 !!Наглият се е продал с/у това , да предостави територията си и народа си , на САЩ и Англия за война с/у Русия .. Накрая това видяхме , ВСИЧКИ !

159

НАТО

преди 1 месец

Да унищожи заводите за дронове и боеприпаси в Иран. С тези ирански оръжия се изтрепват хора в Украйна и Израел а също се бомбардират кораби в Червено море . Съюза на иранските ислямисти с фашизираната кремълска хунта е причина за войната на изток от Москва и в Близкия изток.

158

анонимен келеш

преди 1 месец

И сега на изборите през Юни,България ясно ще изрази Евроатлантическата си позиция,а кАпейките отново ще разберат колко са малко:):):)кАпейки приемам всякакви басове и залагания,че само ГЕРБ ше има повече проценти отколкото всичките ви кАпейкаджийски,русофилски партии взети заедно:):):)

157

Анонимен

преди 1 месец

Евроджеддърите много си противоречат- в един момент Русия е нула, изостанала, умряла... В друг момент застрашава света!? Как? С какво? С кирки и лопати, жигули и москвичи и пияни мужици? Некадърни, неграмотни, бедни... Как точно са заплаха за гига-мега-хиоер-супер модерния Запад? Как?

156

Накратко...

преди 1 месец

Помощ от НАТО...йок. Но пък можем да ви продаваме оръжие и боеприпаси докато ви свършат парите.

155

Анонимен

преди 1 месец

Русия напада но не е агресор, точка!