974

Кирчо и Хасен

преди 1 месец

Според мен Хамерика искат да имат граница с Русия за да могат да напълнят Укрите с ракети и бази на Щатите. За да ги приклещят и да ги страхуват.

973

Анонимен

преди 1 месец

Зозе украйна нищо не купува с пари. Защото няма. Зелко проси и те му дават защото мразят Русия понеже е велика страна.

972

логик

преди 1 месец

малко съм объркан, НАТО би следвало да е отбранителен съюз за страните членки т.е. пазим се един друг като ни боли фара за нечленки... по последни данни Украйна не е член на НАТО т.е. би трябвало да ни боли фара за Украйна, що НАТО не брани Камбоджа, примерно?!?! на нас за какво ни е да сме в НАТО, плащаме сметката, ама яде и пие държава нечленка... дай да излизаме, така или иначе НАТО е "уърлд шериф", сметката да я плащат членките, ние ще си гледаме кефа като Зеления

971

Анонимен

преди 1 месец

Флаванаков от чие име фовори.Флупаво изказване

970

Боби

преди 1 месец

До Зозо Знаеш ли какво е КАЗУС БЕЛИ? Това е легитимен ПОВОД ЗА ВОЙНА! След началото на СВО Киев можеше да обяви ВОЙНА на РФ/ЛНР/ДНР нали? Но не го направи. Сега Киев атакува обекти от ядрената триада на РФ(и това е поредното нападение) - ТОВА Е КАЗУС БЕЛИ НЕ НА 100% А НА 1000%. РФ може да префасонира СВО в ИСТИНСКА ОБЯВЕНА ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА ВОЙНА. Следва ИСТИНСКА МОБИЛИЗАЦИЯ и след месец КИЕВ ще КАПИТУЛИРА. Сле обявяване на ВОЙНА РФ ЛЕГАЛНО МОЖЕ ДА ПРИСЪЕДИНИ ВСИЧКИ УКРАИНСКИ ТЕРИТОРИИ!

969

Армагедон

преди 1 месец

Е сега вече Украйна изгоря.... Не оставят избор на Русия освен да я затрие от картата на света.... Жалко за нормалните хора живеещи там....

968

абе

преди 1 месец

сибирската мечка ще си прибере обратно цялата крайна земя, пък пекинезите нека си джафкат! нато, мато - дрън,дрън!

967

димитър

преди 1 месец

Ами нека ходи да го каже на *** това ,което предлага .Ще бъде изритан от самия му идол. Да спре вече ,защото стана смешен с тъпите му изказвания . Мислех ,че баце говори глупости ,ама кауна ги казва ,на сериозно и осъзнато .

966

НАТО СВАЛЯ ЧЕРВЕНИТЕ

преди 1 месец

СИ ПРАШКИ

965

Анонимен

преди 1 месец

Путин обича Ердоган,КАДИРОВЦИ И.Т.Н.

964

Зозо

преди 1 месец

Копийкиии, значи Путин може да купува ирански дронове и ракети и да бомби в Украйна, а Украйна не може да купува западни ракети и да бомби в Блатная? Ай сиктир!!!!

963

Aaa

преди 1 месец

Вместо магнитни бури, една електронна буря ви трябва, да спре интернета в целия свят, да спре електричеството, да ви видя тогава какви ще ги бръмчите.

962

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Едно русофилче е написал 1000 коментара. Дано някой ти даде 5 лв. Бая труд си хвърлил.

961

Анонимен

преди 1 месец

Целта е България да стане не червена, а огнена линия.

960

един

преди 1 месец

Все по-често се питам - тези т.нар. европейски и български ръководители наистина ли НЕ ОСЪЗНАВАТ, че ни тласкат към трета световна война заради един Окрайнски болен и нарцизиран наркоман поддал се на анкросаксонски натиск.

959

Зозо

преди 1 месец

Хахааааа, 1000 коментара с руски брътвежи. За 3 години война блатните са на 20 км. от гр. Донецк :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

958

Горд Българин

преди 1 месец

Това само показва колко безпомощни са НАТО. Русия бавно и методично мачкат на фронта и постигат своите цели. НАТО го е срам да си признае загубата и се чуди какви глупости да измисли, също като нашите евроатлантици.

957

Разкриха

преди 1 месец

Разкриха вила на Зеленски на брега на Червено море в Египет, купена за $4,8 млн.

956

Анонимен

преди 1 месец

Щото трябва да вкарат дигиталните пари,затова целия свят трябва да се чувства застрашен.Как вкараха банковите апликации по време на пандемията.Без апликация на телефона не може да плащаш онлайн.Всички дружно вървят към новия ред.

955

Анонимен

преди 1 месец

България отдавна е свалила червените линии.