125

Анонимен

преди 1 месец

Тоталитарният ЕС регулира всеки аспект от живота ни. Защо да не ни изпратят и на война.

124

Някой

преди 1 месец

Много са зле Копейките! Говорят за някаква радиация, сякаш е нещо странично, някъде отвън, и тях не ги касае! Те и за войната говорят така! Половин милион окупатори вече дадоха фира, а те се правят, сякаш муха ги ухапало! Истината е , че за да победи Украйна, им трябва авиацията! А дотогава, Путин ги засипва с пушечна биомаса , и каквото завладее, след това ще минира, и ще реве...аууу, тия ни нападат!

123

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 144 Вече ти беше обяснено, че нито разрушителната сила на съвременното ядрено оръжие, нито радиацията са подобни на бомбите от Хирошима и Нагазаки, да не говорим за всички останали ефекти от такъв вид война. Забелязвам един интересен феномен - преди руските пропагандатори плашеха с унищожение на света с ЯО, а сега взеха да обясняват как "ама не, то щяло да си остане по-голямата част незасегната". Май полека лека ги хваща шубето, а? Като ви е страх, не плашете с ЯО, щото знае ли човек

122

Анонимен

преди 1 месец

До Петър - Русия няма нужда от ядрени бомби да заличи Украйна. Ядрените бомби могат да се изпозлват за мостова и масивно съоръжения по днепър, но да се заличи Украйна това може да стане с килимни бомбардировки нат Киев, Лвов и други големи градове, само за няколко дни тези градове да се изравнят със земята и Украйна ще рухне.

121

Анонимен

преди 1 месец

В Хирошима и Наказаки си живеят както преди. Ядрените бомби ще разрушат само САЩ и западна Европа, голяма част от Русия, но като цяло Сибир ще се запази с горите, водите, полезните изкопаеми и природата. А останалия свят ще преживее негативите на остатъчната радиация, както Японя след Хирошима и Наказакаи, а атомната централа Фукуяма беше по голяма радиация, но после след няколко месеца япоснското правителстов ядеше риба от водите на Фукуяма. Не се притеснявай за радиацията.

120

Петър

преди 1 месец

До сегодная:Прав си ако Украйна беше получила това кето иска ,Русия до сега щеше да е заличила Украйна с 5,6 ядрени бомби буахаха.

119

Анонимен

преди 1 месец

До Петър "и защо ФАЩ се доближиха до границите на Русия" САЩ и Русия граничат откакто я има една от двете държави. География не си ли учил?

118

ИВАН

преди 1 месец

ВСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЗНАЕ, ЧЕ ОЩЕ 90-ТА ГОДИНА НАТО ОБЕЩА НА РУСИЯ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗШИРЯВА НА ИЗТОК! НО НЕ! ТЕ НЕ САМО ЧЕ СЕ РАЗШИРИХА, НО И ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ЗАИГРАВАТ С КОРУМПИРАНАТА УКРАЙНА. НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ И ВОЕННИ АНАЛИЗИ, НО ВСЕКИ Е РАЗБИРАЧ

117

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 137 Ми, нищо, стои и гледа как Русия бавно и постепенно бива смилана от 10 пъти по-слабата Украйна.

116

Анонимен

преди 1 месец

Украинската армия е най-великата армия и може веднага да приключи с Русия, но западът и е вързал едната ръка и и пречи да се бие пълноценно срещу руските агресори.

115

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 134 Верно ли че хиляди взривени ядрени бойни глави (между другата, всяака стотици пъти по-мощна от ядрените бомби от Хирошима и Нагсаки) ще оставят хората на планетата да си живеят "както преди"? Къде ви намират такива "учени"?

114

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с НАТО 1 трилион военен бюджет, високи технологии 80% от световния БВП, 18 хиляди унищожителни икономически санкции + 40 милиона нацистка държава готови да умират и да се бият във война с Русия срещу изостанала нискотехнологична Нигерия със сняг, 1.5% от световния БВП, само 70 милиарда военен бюджет, икономика по-малка от Португалия където 80% от населението няма канализация и ползва външни тоалетни?

113

Петър

преди 1 месец

До Анонимен 115.Абе я кажи ,защо ФАЩналага санкции на Куба ,Венецуела,Китай,Иран ,Русия и всички държави, които не приемат тяхната полетика ,като по този начин предизвиква недоволство сред населението ,и защо ФАЩ се доближиха до границите на Русия ?ФАЩ тэсиха война и я намериха използвайки Украйна.Защо ФАЩ е завзел половината държави който имат нев и ГАЗ и след това наричат терористи жителите на тези държави?

112

Bukov

преди 1 месец

Време е най после и Путин да се спъне по некви стълбища или случайно да падне от прозореца на бункера

111

Анонимен

преди 1 месец

До Руя - Не се притеснявай за планетата, ще бъдат унищожени напълно само САЩ и Западна Европа, и Русия ще пострада сериозно, но няма да бъде унищожена. Останалият свят - Африка, Южна Америка, Азиа, Индия, Австралия ще си останат и ще си живеят както преди.

110

Сегодня.ру

преди 1 месец

От две години насам Украйна се бие с една ръка срещу Русия. Другата ръка е вързана от най-различни абсурдни изисквания и условия. Ало бяха получили адекватна помощ, войната вече щеше да е приключила. Шолц е страхливец, а сегашните германците нямат нищо общо с оня славен и мъжкарски народ от миналото. Срам!

109

Анонимен

преди 1 месец

Ако НАТО не се намеси пряко с военна сила, с Украйна е свършено.

108

Руя

преди 1 месец

Тия откача..и ще унищожат планетата.Тия нямат мозък.

107

Анонимен

преди 1 месец

Навсякъде в Европа и Британия се готви военна повинност, и система за мобилизация свързана с тоталното дигитализиране! Риши Сунак каза, че ако спечели ще въведе задължителна военна служба.

106

Кинжал

преди 1 месец

България предложи да създаде щаб на НАТО на своя територия.