20

Омикрон

преди 1 месец

Ние имаме най красивите традиции , абитьорентитиии реват като магарета през люкове джамове , пияни ня животни , метат салфетки , потят се на мазни чалги и правят площад Александър Невски на *** , осквернявайки храма с простотията си.

19

Анонимен

преди 1 месец

Какъв бал, когато аз бях ученик се спуквахме от кръчми, продаваха си алкохол и цигари без проблеми а бала беше най-патетичната вечер, маниернечене и рекет за бедните ни родители и след 3 часа в ресторанта ни изгониха!

18

От 3 до 16.

преди 1 месец

Според мен много гледаш от лошата страна на нещата. Ще чакаш да имаш перфектният живот преди да решиш наистина да живееш ли? Бъди благодарен за всичко, през което си минал. Някои хора мечтаят да имат неща, които ти имаш.Добре е да не гледаме на всичко с тъмни очила.

17

От 3 до 12.

преди 1 месец

Лично аз ходех редовно на училище, говорех си със съученици и се подготвях за матурите. А сега в университета, уча, излизам с колеги и се готвя за изпити.

16

Анонимен

преди 1 месец

То пък голям повод за празненство. Със завършването приключва хубавият живот и почват мъките и проблемите.

15

Отговор!

преди 1 месец

Живял съм в Германия. Там накрая на училището се прави парти с тематична вечер като карнавал. Всички се обличат както са се разбрали, Хари Потър, Карибски пирати, Междузвездни войни ,Пепеляшка и.т.н. Супер забавно и приятно. Идват хора от целият град да видят абитурентите и деца се снимат с любимите си герои. А в БГ е комплексарщина и ориент!!!!

14

Мдаа

преди 1 месец

наистина тука трябва да се покаже чалгаджийството, пропадналото и т.н понякога си мисля че на много българи исляма и донякъде туркизация или арабизация по щеше да им утива на душата, тъй като тя изглежда е.. такава. тюркска..

13

Анонимен

преди 1 месец

Нормално, това са напреднали общества, децата се занимават със смислени неща, при нас манталитета, вкуса към дрехите и музиката са ромско-анадолски. А учениците са най-неграмотни от цяла Европа, но за сметка на това алкохолици и наркомани първенци.

12

Анонимен

преди 1 месец

До 20-годишен студент. Това се отнася за абсолвентите. Ккъв труд си положил до 11-12 клас освен да правиш глупости в училище ?

11

От номер три към пет

преди 1 месец

Труд има навсякъде. Нека не забравяме, може да гледаме от хубавата страна на нещата, нали? :дТрудът е хубаво нещо.

10

Анонимен

преди 1 месец

Слави Трифонов опростачи три поколения българи.

9

Анонимен

преди 1 месец

България в страната на при ста ците. Те затова и 12 години си избираха про стак да ги управлява.

8

Анонимен

преди 1 месец

днешните абитуриентки приличат на тетки,къде са светлите флорални рокли и красиви обувки,леките младежки прически,сега заприличали на баби и в главите,ужасно.И някакви нефелни момченца приличащи на осмокласници.

7

Анонимен

преди 1 месец

Интелигентните деца не отиват на бал.

6

Анонимен

преди 1 месец

При нас баловете станаха като сватби. Да се чудиш що за селения е това. Кръчми в които дъни чалга и сръбска музика и от време на време абитуриентите започват ревейки да броят до 12. За висенето от колите да не говорим.

5

до 3

преди 1 месец

Момче, трудът едва сега започва :)

4

Анонимен

преди 1 месец

Защото не са селски чалгари.

3

20-годишен студент.

преди 1 месец

Приятели, баловете са, за да отпразнуваме целия този труд, който сме положили в училище; за да се сбогуваме с учителите и съучениците си. Който иска отива, а който не иска, просто не ходи.Далеч съм от мнението, че баловете са само за напиване и за махане от мъчилището. Когато започнеш да ечиш в университет осъзнаваш, че в училище не е било толкова неприятно и започва да ти липсва още повече.

2

СМЕХ....

преди 1 месец

...за всички селянчета, баловете са за успокоение от непосилния труд в училищата.....

1

Бай Байдън

преди 1 месец

Бала е пълна простотия