131

Анонимен

преди 1 месец

Шопаря с цялата му рода на фронта в Украйна, да избиват руснаци и да покажа колко е безопасно и демократично . Веднага

130

Анонимен

преди 1 месец

Война в Украйна НЯМА! Акт на Война между Русия и Украйна НЕ е обявен. Има СВО. ЗАЩО Зеленски НЕ обявява Война на Русия?

129

стига бе

преди 1 месец

Алоуу, парламентаристЪТ. Такива като теб и Борисов правите каквото нареди Посолството. И като нищо ще приемете да пратите войска, като ви наредят. Това не е изключено. Преди година говореха, че няма да пращат танкове, после ракети, после самолети. Но едно по едно пратиха всичко. Наред е войска, официално, защото и сега има. Даже Орбан осветли плановете за пращане. Макарон говори открито. Вашите лъжи са хибридни атаки спрямо нас.

128

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Американците скоро Дойдоха при Ердоган и Му Казаха - Всичко Ще Ти Дадем - Оръжие, Пари , Технологии за Производство на Всякакво Оръжие- Всичко Наше е Твое ......А Турция е Втората по големина Армия в НАТО след САЩ, и Най-Голямата Армия на НАТО в Европа- Турция е * Game Changer * ....Когото Подкрепят Турците - Той Печели.....Вече Всичко е Различно. . ....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

127

Хм

преди 1 месец

Щом твърди, че България няма да бъде въвлечена във войната, какво пречи ДПС и ГЕРБ да подкрепят решение на парламента за неучастие във военни действия и евентуалните спекулации да бъдат пресечени. Ах, забравих-изнудването Магнитски...

126

Анонимен

преди 1 месец

Да, и Макрон сигурно плаши, и останалите откачалки от НАТО, които искат да пращат войски в Украйна ни плашат. И тези, които искат ядрени оръжия в Източна Европа ни плашат.

125

Василев

преди 1 месец

Не са малки и загубите от руска страна и ще стават все повече с новите оръжия и 80млрд. помощ!До сега в човешки жертви и техника горе-долу все едно пет армии на България са унищожени!Агент Аманда Стоунс!ЦРУ!!!

124

Страшно нещо

преди 1 месец

е войната, защото носи смърт и разрушения. Нека бъдем оптимисти и да се надяваме, че този път ще ни се размине. Иначе казано да живеем с мечти, но без илюзии!

123

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

122

ТУРЦИЯ МНОГО ИСКА

преди 1 месец

РУСИЯ ДА ЗАГУБИ ВОЙНАТА > и помага на Киев с модерни дронове

121

Василев

преди 1 месец

Украйна си има хора да я защитават, няма достатъчно оръжие,ПВО системи,ракети и самолети!За това става въпрос!И когато им се даде, ви казвам че коренно ще се промени самата война, тактически вече войната няма да е същата опозиционна , а ще има тежки поражения на руските окупационни войски!Радев като военен и експерт знае за какво става на въпрос, знае колко струва руската техника, знае колко струва и западната техника!Мир, мир , ама не на всяка цена при разчленена Украйна и милиони избягали!ЦРУ!

120

Олимпий Панов

преди 1 месец

Радев плаше,а Розовия ще ни вкара във война!

119

Анонимен

преди 1 месец

НАТО губи а Русия печели така че България е победена пак. След като победи Украйна Русия вече ще има нова граница и тя е директна в черно море което значи че фронта се мести към България.

118

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Свинчу.........Радев - достойният български президент!

117

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

НАТО ще Притиснат Чооррапа в Ъгъла - И Няма да Може да Дииша......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

116

L.

преди 1 месец

О! Някой ми трие постовете! Та, както казах одеве - не му се сърдете на Пеевски - това са му казали, това говори.

115

Локото

преди 1 месец

Какво става с Деса Конститутката, да не е пометнала на Шишака отрочето? Абе казвайте ги тези неща де!

114

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, прекръстете София на Гаргамелия! Големият Чалгарийски Райх трябва да има нова столица!

113

Василев

преди 1 месец

По прости хора от русофилите няма , те възхваляват Путин и Русия, а той на 24 май възхвалява Македония и Охрид, като люлка на славянската писменост и книжовност!Хак ви е!!!Агент Касей Мнахан!ЦРУ!!!

112

Анонимен

преди 1 месец

Изтрезняването на кравороба ще дойде след като получи повиквателна за задължително военно обучение. А още повече ще му се изкриви физиономията когато го засилят към Украйна с уговорката, че няма да бъде на предната линия. Виновниците за войната сащ вече открито говорят, че трябва да се задейства Източния фланг на НАТО ай да ви е честита подръжката за Украйна.