113

Анонимен

преди 1 месец

Няма държава в която да няма расизъм под някаква форма, цялата новина е от мухата слон, някакви хлапета се снимали за инстаграм, чудо голямо.

112

Христо Христов

преди 1 месец

До 111 "Ехааа, избори идват,знаем,как стават нещата.В Европа,има,повече не бели хора,за съжаление,колониализма,има и онтатнс страна.Сбогом,Християнска Европа." - ми като СТЕ про"с'раци и САМИ гласувате за тази Европа, ли ако ревеш?!

111

Христо Христов

преди 1 месец

Дреме ми.Когато и да бъде затрита ЦЯЛА германия, все ще е късно!

110

Българин

преди 1 месец

Ние Българите не сме богаташи ,но също искаме останалите *** вън от държавата ни? Това високомерие как се нарича ,при положение ,че не сме богати?

109

Пловдив

преди 1 месец

Ехааа, избори идват,знаем,как стават нещата.В Европа,има,повече не бели хора,за съжаление,колониализма,има и онтатнс страна.Сбогом,Християнска Европа.

108

Наблюдател

преди 1 месец

Щом прочетох ДВ и ми стана ясна ясна статията. "Цяла Германия" ха, ха, ха, тези хора знаят ли как обикновенните немци гледат мурга.вите? Медиите и политиците. Като в България.

107

хм, Хитлер

преди 1 месец

До Анонимен 106 Четох му биографията в Уикипедия. Така и не разбрах, как един бездомник, клошар,от приют за бедни, става кумир на цяла Германия. При това е австриец. Бяга от Австрия в Мюнхен защото се скатава от военна служба в австрийската армия. Защо у нас някой клошар не стане премеир или президент? Явно има нещо много сбъркано в немския начин на мислене!

106

Анонимен

преди 1 месец

То има много скинхед и във вашата любима матушка русофилчета, почти всички ултраси на футболни отбори са един вид насисти, Хитлер все още е жив, дори в сърцето на вашия бащица Путин :)))

105

много правилно

преди 1 месец

участниците са уволнени. Какво искат немците? Да правят Четвърти райх и с вдигната ръка "Зиг хайл!" да започнат Трета световна война в Европа ли? Пак ще нападнат Полша, после отново Франция, Белгия и Холандия, Дания. После ще дойдат на Балканите и ще нападнат Гърция и Сърбия. Това ли искат? Непоправими са!!!

104

Анонимен

преди 1 месец

Хитлер винаги ще е кумир на доста хора, ко да праиш :)) То даже в Русия има много нацистчета, но се правят на интересни :)))

103

Реалист

преди 1 месец

Свободата на словото на запад е както беше на изток по времето на комунизма - уж я има, а я няма.

102

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как видеата с нациския поздрав на укрите обаче не ги дразнят

101

пепа

преди 1 месец

Германците винаги са си били нацита. Но най-смешнот е, че се подиграват на гастарбайтерите, а пускат африканците да им изнасилват децата...

100

Уволнени?!!!!

преди 1 месец

И от къде накъде за нещо, нямащо отношение към трудово правоотношение и работен процес, ще налагат дисциплинарно наказание " уволняване от работа"?!?!!!

99

Дойче Веле

преди 1 месец

До Хюго Бос Те НЕ СА натрапници, а СВОБОДНО ДВИЖЕЩИ се хора! Свободното движение е тяхно фундаментално човешко право!

98

Анонимен

преди 1 месец

Германците от 100г.сс расисти )

97

Анонимен

преди 1 месец

Живея в Германия и почти всички станаха расисти ! Последните години покрай ковид , инфлацията и постепенното фалиране на малкия и среден бизнес доведоха до такова държание! Обвиняват чужденците ,а в действителност всички проблеми идват от управляващите ! Имам контакти и с интелигентни немци ,с които можеш да говориш нормално,но вече са рядкост!

96

радио Свободна Европ

преди 1 месец

До Петър Не трябва да се предприемат никакви мерки! Защото те ще бъдат неконституционни и в нарушение на човешките права и демокрацията! На нас тук какво ни говореха по радио СВОБОДНА ЕВРОПА и ДОЙЧЕ ВЕЛЕ преди 1989 година? Че на Запад се толерира СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ на хора, стоки и услуги. И западните държави не са като комунистическите тоталитарни режими, да забраняват движението на хората. Ако ГЕРМАНИЯ ПРЕДПРИЕМЕ НЕЩО, това ще значи, че западните радиостанции нагло са ни лъгали!

95

Хюго Бос

преди 1 месец

В близкия изток и Африка няма расизъм. Който се чувства засегнат, е свободен да напусне. Никой насила не е държан в Германия. Немците, както и ние, са в пълното си право да искат натрапниците да се махат.

94

Анонимен

преди 1 месец

85 така е но никой няма да те чуе България се управлява от Сащ а САЩ се управлява от неонациста глобалисти трилионери банкериЛеберали, медийте в България също са тяхни Бтв, нова, Стара телевизия, кавал 1, блитц бг итн. всичко държи сорос и глобалистите