122

Гошу

преди 1 месец

142, внимавай със заплахите, да не си на лъжичка вода в ареста 10 години

121

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 146. Щом си рекъл...А кои сте вие дето сте щели биле да гледате ?

120

Анонимен

преди 1 месец

123 целите на сво така или иначе са постигнати. Без западно оръжие територията дефакто е демилитаризирана. Признаването на руските територии ще развърже ръцете на руските власти и ще действа полиция и съд и зеления с хунтата му ще е на трибунал. Другият вариант е Кадиров. Който ще намери накрая и такива соростаци като теб. Choose your destiny соростако, нали искаш смъртоносна битка, бягай на фронта що се криеш по медийните мазета?

119

Анонимен

преди 1 месец

До 138, копейката ако е достойна копейка, отдавна щеше да е отишла на фронта да помага на нейната любима Русия, ама не, тя стои на топло в "гнилия Запад" и ръси бисери по форумите

118

Анонимен

преди 1 месец

Никаква милост за руските фашисти!. Първо да върнат всичко заграбено. После 100 години репатрации и тогава ще видим

117

Анонимен

преди 1 месец

Брей и източници...все анонимни. Мерси боку.

116

Гошу

преди 1 месец

Аз не подкрепям никого, най-малко пък руснаците дето пуснах изтребители срещу цивилни.Това, което се притеснявам е, че украйнците са по-виновни, отколкото си мисля.

115

Анонимен

преди 1 месец

Озаптете някои хиени в Румъния , Румъния НЯМА НИЩО ОБЩО С МОЛДОВА, Румъния е изкуствено създадена държава; оригинално, по произход, населението в Румъния са руснаци, българи, малко унгарци в северозападната част, които насилствено са асимилирани през 18 век, срещу което са проведени масови бунтове на болярите и населението, но са потушени с насилие. Преди това, такава държава "Румъния", не е съществувала, но Молдова е съществувала като руско или руско-българско болярство с име Богданско, населен

114

Путлер =бита карта!

преди 1 месец

Колкото Хитлер са питали едно време, толкова и джуджето просто ще пита някой, какво иска... Обявен е за военнопрестъпник. Войната ще приключи с пълна демилитаризация и дефашизация на Русия.

113

Анонимен

преди 1 месец

До 132, ама то тук само вой и сълзи на копейки има бе! Не могат да повярват че Путина им търси мир, още мечтаят за Берлин и Варшава, хахахахахаха

112

абе

преди 1 месец

путин не е казал нищо такова, някакви источници, двама-трима, я ги има....една баба каза на женския пазар....путин си следва своя план, денацификация на цяла украйна, как си мислите, ще остави киевската хунта и ще си тръгне---на кукуво лято!бой до последния укрофашист!

111

Анонимен

преди 1 месец

Русия напомня, че легитимността на Зеленски приключи, заяви Путин.

110

Шуйго

преди 1 месец

Ам че то, целите на СВО други бяха...

109

Имп Маврикий

преди 1 месец

Българския гражданин, данъкоплатец и патриот, осъзнава ли че членството ни в ЕС и НАТО води до гибелна и окончателна катастрофа на държавата и народа. Дали ще я има на картата България след по малко от век? А дано, ама надали. То и Балтийските държави ги чака същата участ. Та се питам, това умишлено ли се постигна или е съдба. Не че има значение де. Резултата е ясен. Кой ли ще населява това апетитно кътче е въпроса. Турци, роми, руснаци, араби, каубои?!!!

108

Анонимен

преди 1 месец

Е 113 гошу диана бонго той си знае

107

Анонимен

преди 1 месец

115 не, мачка такива наемници като теб.

106

Анонимен

преди 1 месец

Путин тога го казва от февруари 2022-а, ама не слушате.

105

Анонимен

преди 1 месец

107 на такива - Външното министерство на Унгария реагира остро след първите прояви на насилие спрямо унгарското малцинство в западната част на Украйна, извършени от членове на крайнодясната група Десен сектор".От Франс прес" изтъкнаха, че до предупреждението се е стигнало, след като украински националисти са прекъснали заседание на общинския съвет в разположения на запад град Берегово, където около половината от населението е унгарско.

104

Гошу

преди 1 месец

хаха, русия мачкала. Мачка да, собствените си хора

103

БАНко

преди 1 месец

НЕ Е ВЯРНО !!! ОСВЕН ОСВОБОДЕНИТЕ ХЕРСОНСКА , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ ЩЕ БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ ХАРКОВСКА , ДНЕПРОПЕТРОВСКА , НИКОЛАЕВСКА И ОДЕСКА ОБЛАСТИ !!! ТЕ СА ТЕРИТОРИЯ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!!