75

Евромошеник

преди 1 месец

Когато капитала управлява политиката се получава е те такъава ъродлива империя на злото . Освен за имане вече пет шест евролидери се взеха за богове с абсолютна власт. Ес не е това което беше.

74

Хаха

преди 1 месец

Всичко е една голяма илюзия!!!Климатичната промяна, рециклирането,да не говорим за ваксината ковид-19

73

Йййй

преди 1 месец

Хахаха този е приятел на Урсула а тук троловете го нападат че е руски агент

72

Факт.

преди 1 месец

..не харесваме кривоустите лъжци и мошеници на руска копаня!

71

СМЕХ....

преди 1 месец

АМАН ОТ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ РУСКИ ИБРИЦИ И МОШЕНИЦИ С КРИВИ И ГОЛЕЕЕЕЕМИ УСТА....ХАХАХА ВЕЧЕ НЕ СТЕ НУЖНИ НИКОМУ ... ДОРИ И НА РУСИЯ, КОЯТО РАЗБРА, ЧЕ ТУРЦИЯ НИ Е ДАЛЕЧ ПО- МИЛА И ЖЕЛАНА.....!

70

ха ха х

преди 1 месец

Българка, ти си окраинка ***! Вън от България!

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "до Хм Скаааапаняк, къде беше 8 години..." Вкарвах качествени атрибути в отворите на оная дето те е пръкнала погрешка. Успокой се и на теб ще ти дойде редът! А на твърдението ти за "убити в Донбас руснаци" - много стари и отдавна опровергани и изтъркани опорки залагаш копейко тенекиена! За теб пътят е единствено към чукотка. Там се наслаждавай на рушкото благоденствие!

68

Анонимен

преди 1 месец

Европа е колония на Америка. Всяка година 300 милиарда долара заминават от ЕС за САЩ.

67

бяха мошеници

преди 1 месец

Не бяхте, а бяха, вие никога не сте били от тях. ЕС живееше богато със суровини от бившите си колонии и сключи изгодни дългосрочни договори с Русия. Тъй като имаше пари, имаше доверие в думите му - не може заможните хора да лъжат толкова нагло - и пред, и зад очите. Оказа се, че могат и още как, което всъщност в крайна сметка се разкри.

66

Българин

преди 1 месец

Сега ние българите требе да можеме да се придвижваме на колела и на тротинетки, на запад при цивилизацията хората се придвижват на колела и тротинетки, и улиците имат по две платна за колела и тротинетки в двете посоки, и пешеходните пътеки са в цветовете на дъгата, а платната за автомобили се закриват, на запад в ЕС при цивилизацията са ангажирани за карбан имишаните и гей правата и карат колела, и българите ако искат да ги приемат за пълноправни членове на ЕС трябва да могат да се придвижват на колеля и на тротинетки.

65

Анонимен

преди 1 месец

Урсула и ЕК готвят забрана в ЕС на партии като Възраждане и Алтернатива за Германия.

64

Анонимен

преди 1 месец

А какво става със зелената сделка? Промишлеността на ЕС мина ли вече на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеси панели?

63

Анонимен

преди 1 месец

Без ресурсите на Русия ЕС е обречен да влачи жалко съществуване.

62

Анонимен

преди 1 месец

до Хм Скаааапаняк, къде беше 8 години когато украинските фашисти избиваха мирното руско население в Донбас? Къде беше вееее, скааапанак краварски?

61

Анонимен

преди 1 месец

Европа заложи на Украйна много, най-важното - БЪДЕЩЕТО си. Накратко - Европа няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

60

Анонимен

преди 1 месец

ЕС беше харесван, докато осигуряваше охолен живот. Без пари не е нужен никому.

59

Хм

преди 1 месец

Не мога да си обясня неадекватното писане от страна на родните копейки. Въобще русия не фигурира (освен като сатрапска държава, убиец на мирни граждани и агресор срещу суверенни държави), като фактор провокиращ стремеж към подражание и/или поклоничество сред политическите формации и събития в ЕС. Тук нещата са си "вътрешни" за демократичните държави и рано или късно всичко ще си дойде на мястото. А конкретно за руша - мястото й е на бУнИЩеТо на Историята.

58

Анонимен

преди 1 месец

Урооод неземен!

57

СССР

преди 1 месец

СССР през 50-те и 60-те години, а след това и възстановилата се след петнайсетгодишния провал сегашна Русия, отнеха от петстотингодишното господство на Западна Европа неговата основа - военното превъзходство. Върху този фундамент беше построено господството в световната политика, култура, икономика, което позволяваше налагането на свои интереси и ред и най-вече - изсмукването на БВП в своя полза. Загубата на половинхилядолетната хегемония е дълбоката причина за бясната омраза на Запада спрямо Русия, на опита му да я съкруши.

56

САРМАТ

преди 1 месец

Лавинообразна промяна в баланса на световните сили и бързото намаляване на способността на Запада да изпомпва световния БВП в своя полза, което предизвика и яростната му реакция.