130

Първо кравите-после

преди 1 месец

Декарбонизация-карбона сме ние ;)

129

Анонимен

преди 1 месец

До До122 - Не знаех, че 108, скайнет, бил на ти с нещата.

128

Груйо Михалов

преди 1 месец

Скоро ИИ ще изчисли колко нелегален софтоер ползвате и ще ви дръпне парите от сметката за цялото време което сте го ползвали. Примерно 20 год си ползвал хоп сметка 10 хилки в $ :)

127

312

преди 1 месец

А кой ще купува произведеното от тия роботи, като хората нямат работа? Ай стига глупости

126

Анонимен

преди 1 месец

До Vd - Това за което говориш е Siri,а не новите модели. При тях вече са прегледали "мрежата" и инфомрацията е компресирана в модел, чрез изкуствена невронна мрежа (иииии други способи, но не смеят да кажат, че не звучи толкова престижно).

125

Форекс

преди 1 месец

Те в Съмсън още 1995г казаха за роботитите и ИИ : "Ще ги обучите и после ще ви земат мястото"

124

Vd

преди 1 месец

Не знам как ии се нарича ии! Махнете ли мрежата - умира! Един вид, черпи ресурси от мрежата! Много е по - силен о Google алгоритъма, но по своята същност е нещо подобно! И да има някакви ии или роботи, има още много хляб да се изяде! Просто е - сегашните технологии имат ограничения! Въглеводородната верига - не!

123

До122

преди 1 месец

Той не решава а се страхува,а щом човекът който е на ти с нещата се страхува от тях-нещата,означава че си е Ев....ло ***...та

122

Анонимен

преди 1 месец

"Ще има ли смисъл от съществуването на хора тогава" - Не знаех, че ти решаваш, дали имало "смисъл". Или че хората имат право да съшествуват, ако друг човек ги експлоатира.

121

Анонимен

преди 1 месец

До 105 - Кой мислиш е инвестирао най-много пари в ИИ и очаква, да има най-големи печалби? Ти си за, да се давлао на хората, но частната собственост и онтелелтуалните права съществуват.

120

Някой

преди 1 месец

До Никой ... Неговата работа на шпакловчик била незаменима.Ахахахаха . Наивник плиткоумен. Вече има десетки клипове в интернет как роботи правят къщи . И стават по-ефтини и по интересни а и робота може да бачка денонощно 24/7.... А ти? Докато изчезнат професиите със седене зад клавиатурата и тия на бачкаторите ще са вече екзотика . Тия от елита ще наемат някой човек да им работи само за развлечение, да го позяпат как се гърчи в желанието си да си заслужи жълтите стотинки че да има какво да яде.

119

Анонимен

преди 1 месец

До 115 - Нивичката, кладенчето и тва е :)

118

Анонимен

преди 1 месец

До 117 - Пидобни модели се изпошзват от 70-те години ... "***"!

117

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ИИ ще калкулира каква е вероятността да извършите престъпление. Ако е над 50% директно идват и ви прибират на топло. Спите ли, овце?

116

Анонимен

преди 1 месец

Моят Джак Ръсел се е сдобил някак с ИИ,види ли роден политик било то на живо или по телевидението,пощурява.

115

Анонимен

преди 1 месец

Мдаа, властта ще ви дава пари без да работите....Кажете сбогом на независимостта и свободата, колкото и да ви е останала. За да не умрете от глад, ще трябва да сте послушни роби и да правите всичко, което властта поиска иначе няма да получите пари. Още една конспиративни "теория" предстои да се сбъдне.

114

ББ

преди 1 месец

Професия политик-шарлатанин няма да изчезне. Аз закво трупам кюлчета, *** ли съм а? Че и хора има още, дето гласуват за мен.

113

До111

преди 1 месец

Абе,дали AI ще дава подаяния{центове и рубли}на такива"борци-творци"срещу разните му там фили и фоби като теб?Според мен НЕ - и вие ще сте част от безполезните хора!

112

Анонимен

преди 1 месец

Според-зависи както винаги!!Човек с добри намерения ще го използва позитивно! Само едно знам, всичко измислено от човека и човешкия вид се первертира!!!Такива сме, всяко нещо се милитаризира, винаги се търси тотален контрол. Погледнете историята на човечеството и ще разберете в какво е най добро : война,глад,терор,доминация и иновация в перверзен смисъл!!

111

Евелин Бихайлов

преди 1 месец

Разработвам Нюролинк в България. Набираме краудфъндинг за чипиране на всички pycopoби. Вече сме събрали около 100 милиона евро. Лесни пари. Инвестирайте в Нюралинк Парк.