122

ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ

преди 1 месец

ППУТИН ПОЗДРАВИЛ РСМАКЕДОНИЯ И СИЛЯНОВСКА ЗА "МАКЕДОНСКАТА" АЗБУКА... РУZKИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ГО ВЪЗХВАЛЯВАТ И ПИШАТ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАЛИ..

121

Консомолецо

преди 1 месец

151 Това е стара болшевишка традиция на дъртите Янкошумкари

120

До 149

преди 1 месец

шMeuл искаш ли пак на баща ти от rЪзЪ в твоите ycтенца както си е по стара ваша семейна традиция

119

Честит празник

преди 1 месец

Честит празник на българската писменост и култура https://youtu.be/Qq5R1nwgJrE?si=sv6Y6ZPbdRXluQTc

118

Анонимен

преди 1 месец

"Днес в Русия е празник Денят на славянската писменост, а писмеността дойде при нас именно от македонската земя Владимир Путин", пише в туит на посолството на Русия в Скопие

117

Армандо

преди 1 месец

Ами какво да направим като си имаме азбука те сегашните управници ако могат и нея ще премахнат та имаме право да се гордеем а всички който не са доволни или това им пречи свободно може да живеят където си искат в Европа е пишат на каквато азбука си искат.

116

КолтураМиЯнко

преди 1 месец

В бе ге то от 44та няма colture

115

До KpaBapop06a

преди 1 месец

Много скоро ще nuщuш яко

114

IQ 3.14

преди 1 месец

До Глобалният Елиткато не умееш и майчиния си език се стига до е такива изречения. нормалния човек 2024 владее повече от 2 езика на ниво "по добро от средно". и това не е върхово постижение, а ежедневие. това, че ти си ефрейторче с килийно не те прави голем герой, а още по малко патриот

113

Глобалният Елит

преди 1 месец

Нема нужда да преминавате на латиница и да пишете като маймуни ни те просто заменете българския с английски.Не кадърни дори и за това но така ще е най добре.

112

IQ 3.14

преди 1 месец

ши3и му е топло на душата, че има велика история. което не е точно така, топло му е щото е изкусал едно шкембенце с голема водка за пет лева на гарата, с парите изкарани от писане на коментари на хонорар. е толкова за великата история на ши3и

111

Анонимен

преди 1 месец

Освен нас, то почти няма кой да пише на тази писменост, остава Раша, всичко друго си е латиница :))) Путин се опита да прехвърли създаването на кирилицата в СРМ, но не му се получи номера :)))

110

Пютин

преди 1 месец

няма съмнение, че Солун и Охрид са в Македония, за Бога - картата на Света е през Очите ми! значи, това е Македонската Азбука!!

109

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До ВИЗАНТИЯ татарите им е много мъчно, но съвременен вулгаристан няма много общо с царството, превзето от османлиите, да не кажеме изобщо няма общо. а още по малко с империята на борис и симеон. ама как да обясниш на господин ефрейтора от нация техническа, че политически обособената територия, наричана от съседите и "задунайски татарстан" не е наследник на нищо и е по - млада държава от САЩ даже.

108

До ВИЗАНТИЯ

преди 1 месец

Хубаво е че няма да оставиш поколение което с npokажeния ти ген да мъpcи земята българска

107

Анонимен

преди 1 месец

Словения, Словакия,Чехия, Хърватска, Полша... да не изброявам, нали се пишат "славяни", защо не пишат на "славянската азбука", драги комрадс :)))

106

IQ 3.14

преди 1 месец

целата тая патаклама покрай 24 май е да не се задават въпроси,нато, например : " при положение, че пепи ди ерсте създава съвременния образ на руския книжовен език по подобие на "Църковнославянския", а църковнославянски съчинения у нас се изучават като "старобългарска литература", на къв език, дeaба, приказват кацапете"

105

ВИЗАНТИЯ

преди 1 месец

Само не разбрахме как се тей става че Хем Вул г ария е цетъра на вселената от която тръгва всичко според някои вул га ро си популисти хем най стара от целия свят и най велика и така нататък а на последно място в ЕС и не само по всички показатели с блокирало образование здравеопазване народа беден граден затънал в дългове една нормална магистрала няма и така нататък.Просто нещо несе връзва.

104

до 120

преди 1 месец

никви букви не предаваш на просия, щото тогава просия не същестува даже като проект !.просия се пръква чаааааак 16-и век, като пък ти си бил , според легендата под турско "робство" !

103

Македонските

преди 1 месец

Градове - Солун и Охрид - много са дали на Света и най-вече на Велика Русия в Научно и Технологично Отношение с Ядрени Технологии - са и дали Писменост за да ги документира!