44

Нане

преди 1 месец

Марш по креватите, кравароби.... Че почват извращенията с вас в новите казарми у бугаристаня... ===)))

43

Анонимен

преди 1 месец

Мандатът на Зеленски като президент изтече. Украинската конституция категоричон казва, че Зеленски повече не е президент. Зеленски е узурпатор, превърнал населението на Украйна в пушечно месо, което се изпраща в кървава месомелачка, за да задоволи амбициите на Запада.

42

Анонимен

преди 1 месец

И ние сме корумпирани, но да арестуваш трима генерали, единия за министър на отбраната, по време на война, за присвояване в особено големи размери..... Закривай!

41

Боби турбото :D

преди 1 месец

До 36 До Боби турбото/ РАЗБИРА СЕ , ЧЕ БАнко, НАНЕ И ХРИСТО ХРИСТОВ СМЕ ЕДИН ЧОВЕК АМА СМЕ С РАЗДЕСЕТОРЕНА САМОЛИЧНОСТ :D ПО НЕНОРМАЛНИ СМЕ И ОТ САМИЯ САМОЗВАН ПУТИН А ТОВА ЗНАЧИ АМА МНОГО МНОГО НЕНОРМАЛНИ :D

40

САРМАТ

преди 1 месец

Лавинообразна промяна в баланса на световните сили и бързото намаляване на способността на Запада да изпомпва световния БВП в своя полза, което предизвика и яростната му реакция.

39

Анонимен

преди 1 месец

Представителят на китайското външно министерство Уан Уенбин на учението на PLA Joint Sword 2024A около Тайван. "Учението се провежда за защита на националния суверенитет и териториалната цялост и също така е сигнал за сепаратистките сили, търсещи "независимост на Тайван", и предупреждение за външните сили. Тайван е неотменна част от китайската територия, което е едновременно исторически факт и реално статукво, което никога няма да се промени. Независимостта на Тайван е задънена улица. Китайският народ е непоклатим в решимостта си да защити националния суверенитет и териториалната цялост".

38

БАНко

преди 1 месец

Боби турбото , СВЕТА ЗНАЕ ЗА ПОКУПКИТЕ НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ НА ИМОТИ И ЗАМЪЦИ ,СЪС ЗАПЛАТА КОЛКОТО НА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ !!! НАПИСАЛ СЪМ МНЕНИЕТО МИ ПО ВЪПРОСА В СТАТИЯТА , НЕ ЗА ТВОЯТА ОРИЕНТИРАНОСТ И ПОЛОВОСТ !!!

37

АнонимеН

преди 1 месец

ОЩЕ ОТ СЕГА ВИ КАЗВАМ, ЧЕ АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ТОВА Е АБСОЛЮТНИЯ КРАЙ НА САМОЗВАНИЯ ПУТИН КОЙТО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ МОЖЕ И ОТ НЕГОВИТЕ СИ И ТО В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ ОТ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН ЗА ПРЕЗИДЕНТ! ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е НАПЪЛНО ИЗГУБЕНА ОТ ТЕРОРУСКАТА НО САМО АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ,ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ ТОТАЛНО ИЗБИВАНЕ НА ПУТИНИСТИ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО Е ДОСЕГА!

36

До 37

преди 1 месец

Точно такиви, като теб нищо не плащате!

35

Военен експерт

преди 1 месец

Военният гигант Финландия има армия 23 хиляди и мобилизационен ресурс 2.5 милиона при 5 милиона население. Следователно Украйна с 40 милиона има мобилизационен ресурс поне 20 милиона, а ако мобилизират и жените това са 30 милиона. Русия няма никакъв шанс срещу 30 милиона, ако ще и Северна Корея да и достави всичките възможни снаряди.

34

До Боби турбото

преди 1 месец

Те са един човек! Като Путин!

33

НАНЕ

преди 1 месец

До Боби турбото :D ТВОЯ ПУТИН Е МНОГО РАЗШИРЕШ ОТ 3-ЛИТРОВИТЕ БУТИЛКИ КОИТО СИ ТИКАШ ТАМ! ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЛЗВАМ ФУНИЯ ЗА ДА ТИ ИЗЯМ ***

32

Зеленски на съд

преди 1 месец

Украйна срещу корупцията??? Такова животно нема. Все едно да има : Пчели срещу мед... Наркотрафиканти срещу дрогата...Политици срещу подкупи... Пресен пример от форума в Берлин, където ЛИЧНО Зеленски в изказването си каза че от над 400 милиарда евро помощи от Запада до армията реално са достигнали едва половината. Останалото е било похарчено за административни нужди и разходи на политици и семействата им. МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ страната им е във война а те лични разходи 200 МИЛИАРДА имали.

31

Анонимен

преди 1 месец

Путин премахна Раиси, защото не започна война с Израел!

30

Анонимен

преди 1 месец

Да ги закарам в Масква русофилчетата, щом толкова бленуват за обетоновата си земя..., ама не искат :))) Смешна работа е при тях :)

29

Боби турбото :D

преди 1 месец

ИЗВРАТЕНЯЦИ МРЪСНИИ СТЕ ВИЕ ТРИМЦАТА ХРИСТО ХРИСТОВ, НАНЕ И БАНко ! А аз мога ли да се включа в човешката гъсеница А А А?

28

Анонимен

преди 1 месец

И кво ни интересува Украйна? Ние в България кога ще си оправим нашата корупция?

27

Нане

преди 1 месец

Той шмръклю, може и наистина да е имал добри намерения, кат стана президентин... Но дълбоката държава на бандерофашистите с парите, го погълна и него... И ся вече няма измъкване... Отпред змия, отзаде кон... ===)))

26

Анонимен

преди 1 месец

Хайде пак, внушения! Русия се тресе от корупционни скандали, те с Украйна ни занимават!

25

Анонимен

преди 1 месец

ПЕЧЕЛИ ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОТО