236

Скоро ще е !

преди 3 месеца

Надявам се след страна "404", дядя Ваня да подхване Булгаристани цялата политическа *** в страната, да бъде изпратена за"превъзпитание" на остров Белене !

235

ХЕХЕ 2

преди 3 месеца

Западните Медии са конторлирани от техните служби така че няма как да е достоверна информацията от тях ....

234

стар

преди 3 месеца

До 233. Може би искаш информация от ТАСС. АЗ съм я слушал 60 г. Как Западът загнива, доларът пада, за световната революция и при. комунистически глупости.

233

фффф

преди 3 месеца

значи покупката на скъпи американски оръжия било диктувано от Кремъл , не знаех !

232

АААА2

преди 3 месеца

МН ПРОмити мозъци мн нещо у БГ жалко

231

аз

преди 3 месеца

Не само , че има КГБ и ДС, Ами те са на власт и управляват България и Русия. Де да бяхме под опеката на САЩ. Щяхме да сме поне като Португалия.

230

Анонимен

преди 3 месеца

В тази държава има ли Прокуратура, която да се самосезира, или онзи Сарафов, дето нито се вижда, нито се чува е КУКЛА НА КОНЦИ!! Само питам?

229

бг смешки 2

преди 3 месеца

интересно как има глупа2ци у нас които продтлжават да говорят за някви КГБ-та, ДС-та и тн глупости при положение че тези неща отдавна ги няма ! а БГ е изцяло под контрола на САЩ и техните служби които общо взето единствената им цел е да си продадат оръжията и самолетите .....нищо друго поне за БЪЛГАРИЯ !

228

Анонимен

преди 3 месеца

Смях : Едните комунисти от ДПС и герб , наричат другите ПП-ДБ -- комунисти !Е , остава въпросът :Кои са ПО-КОМУНИСТИ ?

227

Лицемерие

преди 3 месеца

ЕС забранява руски медии, а допуска руски партии на изборите!

226

Чудовищна наглост!

преди 3 месеца

Е да разберем , че мечтите на Христо Бойкикев ( иванов) се простират "само" до президентския пост! Нищо друго не е важно , нити България, нити народа и , нито отделния човек !!! Абсолютната нула -Христо Бойкикев - нищоправца , който не е изработил 2 стотинки през живота си иска да е президент !!! Каква наглост! Каква ярка изява на същността на *** ! Какъв по-силен филм за българската действителност ?

225

до 226

преди 3 месеца

До старами като стар и уж умен е трявало да разбереш че Свободна Европа аи не само тази медия се контролира от Американските служби - най-вече ЦРУ . тоест информацията която получаваш от там не е изобщо достоверна .....

224

Мда

преди 3 месеца

Пеевски вече няма да дондурка -христо иванов и денковРазочароваха го напоследьк

223

Анонимен

преди 3 месеца

Не виждам Възраждане, как ще съставят правителство с Костадинов и двама облещени! Пак глас на вятъра!

222

Анонимен

преди 3 месеца

Е КАК БРЕ , ДПС и герб казват че са ''атлантици'' !Друг е въпросът , че за 13г. , АКО ИСКАХА от герб , щяхме отдавна да влезем в Шенген , но нямат интерес , ще им се развалят далаверите , и шайката им ще се разпадне !

221

Анонимен

преди 3 месеца

До до 201 Найо , ти ли си бе ........от мислеците Ракатите СС-23 унишожени по искане на Турция , натовска държава , като условие за приемането на България в НАТО , цастен пример .

220

Анонимен

преди 3 месеца

Скъпи българи от турския етнос, не ви ли е срам, че този човек ви е лидер? Как гласувате за него? То е ясно, че под страх, ама пък чак толкоз.

219

ПП да обяснят

преди 3 месеца

какви са им връзките с червените олигарси - Бобоков, Прокопиев ...бивши видни комунистически функционери и номенклатура с куфарчета

218

стар

преди 3 месеца

Стари ДС-КГБ постановки. Отдавна описани по радио Свободна Европа, което слушам от 52 години.

217

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски е българския Раиси! А Костадинов-Фицо!