11

ГЛУПОСТИ БЕЗКРАЙ!

преди 3 месеца

У нас живородените деца са 53-55 000 годишно.Те. трябва да се намерят само за ражданията около 550 000 000 -т.е. 550 млн лв. От тези деца около 35 000 са от *** ни братя , започващи да раждат от 14 -15 год възрас,т та до около 35 год. Досега масово имаха по 3-4 деца от няколко бащи.Какво ще стане ако това се приеме и се подсигури около 2 000 лв чист ежемесечен доход на хубавица-повече от ясно.Държавата ще трябва да си смени името максимум след 10 год/ако не фалира до тогава.

10

Анонимен

преди 3 месеца

ВМРО се мъчи да привлече ромския вот. Жалки сте.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Хубаво ама помощите да се дават само на семейства, а не на *** от магистралата, които са напльокали 7. И да има ценз и то истински с матура за майката и бащата. При основно образование на двамата родители дават се помощи 100лв за дете. При Средно образование 1000лв, висше образование 10 000лв. Няма да пълним гетата с изоставени на произвола деца я.

8

От Дубай

преди 3 месеца

50 000 долара за новородено по неговата сметка. :) ..кой ми открадна чистачките ..кога ще ги стигнем американците...

7

През2010 година

преди 3 месеца

Родих първото си.дете.Майпинстеото ми през втората година трябваше да бъде 240 лв.колкото тогава беше минималната заплата.Тогава повишиха мин.заплата на `290лв.,но Борисов заяви,ще майчинството няма да се вдига,защото не било обвързани с Мин.заплата.Така ощети майките и техните бебета с тези и без това мизерни 50лв.А ВМРО бяха коалиционни партньори на ГЕРБ и не реагираха .

6

Анонимен

преди 3 месеца

от ромски партии включителноИзраждане (на ромските малолетни момичета) ко друго да искаш ?

5

Анонимен

преди 3 месеца

ВМРО са патериците на ГЕРБ. Помним, помним. И жълтата торбичка Билла помним. И покупката на снимки на самолети за 6 млрд лева. С пари на дънъкоплатците. Комисионните обаче за Тиквата и Шкембелията от Русе.

4

Бю джет

преди 3 месеца

Не разбрах защо ВМРО ще дава пари, които не са изработили?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Преди избори всички развързват кесията и се започва здраво наддаване. След избори вече сме забравили какво сме обещали. А като се има в предвид, че кесията е наша, а те бъркат в нея и вземат само за себе си. Обещаното не е като даденото.

2

Анонимен

преди 3 месеца

и ние, народа, настояваме за правова държава (не гербаджийска), за достойни доходи, всеки настоява за нещо, но казва ли от къде да дойдат парите?....

1

Анонимен

преди 3 месеца

Искайте оставка на Главоча, стига сте настоявали!!!