225

В. Дочев, София

преди 1 месец

Поредната *** се изтъркаля в краката на американците. Това е съдбата на всякаОтрепка вдигнала ръка срещу световния хегемон САЩ. Скоро идва реда и на други, те си знаят няма да им казвам имената.

224

Ястреб Османлията

преди 1 месец

На молойуммнитсите, защищаващи евреите да им отговоря с думите на пророка ни Исус (саллаллаху алейхи ве селлям), казани след като евреите го предават и е разпънат на кръст - "Отче, прости им, те не знаят какво правят!"

223

до 228

преди 1 месец

да се готвят и троловете на путин....

222

Анонимен

преди 1 месец

до 222 - А ти кво ша прайш ако пукне баща ти?

221

ВИЖТЕ ПОРЕДИЦАТА

преди 1 месец

1) ЗАСТРЕЛЯХА ШИНДЗО АБЕ ( искаше добри отношения с Русия и Путин ), > 2) ОТРОВИХА НАВАЛНИ ( искаше международен референдум в Крим ), > 3) ПРОСТРЕЛЯХА РОБЕРТ ФИЦО ( искаше да се спре военната помощ за Украйна ), > 4) УБИХА С АМЕРИКАНСКИ ХЕЛИКОПТЕР РАИСИ ( даваше военна помощ на Русия и Путин ) > А КОГА ЗЕЛЕНИЯ ПОРЪЧИТЕЛ ?

220

Анонимен

преди 1 месец

ПРЕДИ ВРЕМЕ И ЕДНИ ПРОТИВНИЦИ НА НАРКОМАНА ТАКА ГИ "САМОУБИХА". СЪС ВЕРТОЛЕТА.

219

Анонимен

преди 1 месец

И РАЗБРАХМЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ИЗВОРЪТ НА ТЕРОРИЗМА. ПРЕДИ СЕДМИЦА РОБЕРТ ФИЦО, ВЧЕРА ИРАНЕЦА. ДВАМА ОТ НАЙ НЕУДОБНИТЕ ЗА ВОЙНОЛЮБЦИТЕ ОТ ЗАПАД.

218

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Ако искате децата ви да живеят в един по-добър свят, засадете дръвче и погребете евреин! Малойуммнитсите, дето ми защищават евреите да седнат да прочета книжка-две за това семе на сатаната, техните религиозни книги, като Танак, Мишна, Тора и пр., да послушат хахами като Овасиан и подобните му, който беше спиритуалният съветник на Нетанхяху, и след това да груххкат по форумите!

217

Анонимен

преди 1 месец

ОБАЧЕ КВА ХУБАВА ЧА ЛМА ИМА! НАПРАО МЕ КЕФИ! КАК ДА НЕ ГО ОБИЧАТ РУСНАЦИТЕ, КАК?

216

Анонимен

преди 1 месец

КАКВО ЩЕ ПРАИ СЕГА ИРАНСКИЯ НАРОД БЕЗ НЕГО.... КАКВОТО И КОРЕЙСКИЯ БЕЗ ДЕ БЕЛОТО ПРА СЕ! ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА!

215

Анонимен

преди 1 месец

скоро алах ще го закъса с девиците в ислямския рай. много масово взеха да се преселват, не може да им се насмогне на тия брадатите.

214

За "ВНИМАВАЙ!&q

преди 1 месец

Чувал ли си я тая "Плаши Пейо гаргите!"? Толкова си самонадеян и елементарен, че плашиш с Прокуратура, човек който изразява мнение и позиция. Всеки може да говори - Дума - дупка не прави! Ти защитаваш убийци!

213

Анонимен

преди 1 месец

До Ястреб Османлията - расист = дeбилл. Няма две мнения по върпоса. Иначе съм сигурен, че такива като тебе цитират Айнщайн и Фройд и кой ли не друг велик Евреин, ама иначе като става въпрос за собтсвената ти некадърност, всички евреи са лоши хаха

212

Анонимен

преди 1 месец

"Според агенцията президентът е летял с хеликоптер "Бел-212" американско производство", само да вметна че това е хиликоптер от 1968 година, явно аятоласите хептен са го закъсали

211

Анонимен

преди 1 месец

толкова заслепени хора има тук, не е истина! дори и да харесвате русия (което за мен е нормално като българин), защо забравяте, че преди месец джихадисти избиха над 100 невинни руснаци в москва? как въобще е възможно да възхвалявате терористи и ислямисти? колко от вас въобще са ходили в иран и са си говорили с обикновени иранци? знаете ли как живеят и колко много искат да са свободни?

210

Анонимен

преди 1 месец

Ястреб Османлията, не с епраи на турчин! плосък си! Ръчкаш хората да пишат постове! внимавай да не ти сменят пола в затвора!

209

Ястреб Османлията

преди 1 месец

И да - докато е посленото еврейско лаййнюо не бъде сплескано с лопата, по света няма да има дори един ден в мир, покой и просперитет. Не напразно това племе прокажено през последните 3500 години е прогонвано 1033 пъти. И идва 1034'ият, но този път ще е за последно.

208

Рашка с прашка

преди 1 месец

Днес са намерили телата на още трима заложници от Израел. Невинни хора!Затова никакви милост към ислямските варвари и техните руски приятели. Военна операция, до пълното унищожение на терористите и ***!

207

Анонимен

преди 1 месец

Яко пипат евреите, нема лабао! ще им излезе през носа на тия офанзивата в газа....

206

Анонимен

преди 1 месец

С ТАЯ НОВИНА ЗАМАЗВАТ СЪДРАНИЯ ЗА ДНИК НА ДЖУДЖО, КОЙТО ОНЯ ДЕН СЕ ВЪРНА ОТ РАПОРТ ПРЕД ГОСПОДАРЯ.