348

иво

преди 1 месец

Медиана умишлено ли пропускат Величие?

347

Анонимен

преди 1 месец

някой вярва ли , че ПъПъ ще влазат в парламента ?!

346

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 361 Това е преди всичко пропагандна сцена. Няма нищо общо с никаква история, но се използва от проруските другаре, за да индоктринират деца и подрастващи. Уж интерес към историята и след това се пробутват съответните исторически фалшификации подготвени от руснаците. А това, че хората ПЛАЩАТ, за да лъжат децата им се дължи на необразоваността на родителите им. Познавам няколко, които са работили или работят за това място, до един са наясно с измамите там.

345

1111

преди 1 месец

До 355 Анонимен...."Ако е за Пушкин, Лермонтов, Херцен, Солженицин,Висоцки....бройте ме русофил, ако е за Ленин,Сталин и Путин-бройте ме русофоб!".......Уважаеми господине , познавайки капацитета и интелектуалния багаж на електората на възраждане ( а преди това на атака ) , дълбоко се съмнявам , че тези хорица освен путин знаят или имат бегла представа кои са ленин и сталин....а останалите , понеже са непознати за тях , те просто ще бъдат посочени като врагове на русия.

344

Анонимен

преди 1 месец

Мале, какви пари смъкват тия в историчиския парк Неофит Рилски, 50 лева на дете е малко! Там някакви ретроспекция, юрдечки, водещите явно необразовани исторически! Наоколо скъпи хотели....Абе срамно е така да се лъже с История и да се печелят милиони от това!

343

Анонимен

преди 1 месец

До Варна "Какви са тия и кой им плаща?" Що за въпрос? Това са хората, които щяха да го играят "сепаратистите" като тези в Донбас. И щяха да чакат да правят "референдуми" след идването на руската армия. "Жалко", че в Украйна така жестоко се препънаха, иначе сега щяхме да си говорим за гражданска война в България с любезната подкрепа на Кремъл.

342

Тенгри кан

преди 1 месец

До ВарнаРуски пари, естествено в една чисто масоно-милиционерска партия;))) Зад нея стоят масони-милиционери, това се виьда съвсем ясно, но иначе партията е работена в Сенките;))) и изведнъж изскочиха тия Марков и онзи другият милиционер и почнаха. Освен руските пари огромна въпросителна е, вероятността да са толерирани от ДАНС;))) защото, ако има такава въоръжена формация, тя е незаконна! И тогава говорим не за избори, а за въоръжен милиционерски пуч!;)))

341

Ровенето в

преди 1 месец

главите на чалга-българите започна, врачките отново са на ход за трупане на пари от "нетрудови" хора като повлияват решаващо на опростаченото стадо да си "подпише" самостоятелно "актът" "бракуван хомосапиенс" !

340

Варна

преди 1 месец

Величие, Знам че това е партията спечелила във Ветрино, държат парка в Неофит Рилски, там е бая пара, отде не се знае! Шефа е Михайлов, имат явно пропутинистки клипове в Тик Ток, държали СОД и паравоенна група от 100 души с обучения за стрелба! Какви са тия и кой им плаща?

339

Тенгри кан

преди 1 месец

Много точен анализ, но с известни тенденциозни грешки;))) Не, негласуващите не търсят нови лица, нито спасител, те работят за ройването на Системата! Така се определя една ясна фронтова линия и се очертава една група скрити системари - неактивно гласуващите;))) Това е групата, която не гласува, защото няма за кой, а не, защото е прозряла прогнилостта на Системата и че тя трябва да си отиде, заедно с хората, които я изповядат!

338

Анонимен

преди 1 месец

Ако е за Пушкин, Лермонтов, Херцен, Солженицин,Висоцки....бройте ме русофил, ако е за Ленин,Сталин и Путин-бройте ме русофоб!

337

Анонимен

преди 1 месец

Нарочно ли се избягва Величие и не се говори за нея? Пълно медийно затъмнение , но ще има изненада, защото ще имат повече гласове от Славчо !

336

Анонимен

преди 1 месец

Нямам други възражение против Възраждане, но близките отношения с Ивелин Михайлов за мен са голям минус на цялата партия.

335

Анонимен

преди 1 месец

Най после да кажат истината,и трите телевизия казват 18 %лъжат ,а истината да е не и четвърто място а а пето място ,за ПП крадците и мушениците

334

Анонимен

преди 1 месец

Вueнето на пп тролея е музика за моите уши!!!Давай Фют

333

До Стилян

преди 1 месец

Когато в една кккочина сложиш 2 прасета(русофили и американофили) винаги едното подяжда другото и затлъстяване повече.... Накрая и двете ги правят на Коледа..... Съдба..

332

Анонимен

преди 1 месец

Винаги русофилите са разделяли народа ни! Политическите русофили де, не хората дето четат Пушкин!

331

Анонимен

преди 1 месец

До Точен Ако го познаваше лично, щеше да знаеш, че тоя е хроничен измамник И лъжец. За последното даже не ти е нужно да го познаваш лично, има дотатъчно доказателства. Следователно, или не го познаваш лично, или си поредния на хранилка при Възраждане. Съдейки по това че пренебрегваш дори доказаното за него, е второто.

330

До 340

преди 1 месец

Радев е президент, защото Кирил и Асен гласуваха за Радев и Путин... В замяна имаше ала бала за ОП с машините на Мадуро на Путин...

329

Анонимен

преди 1 месец

Как да не съществуват, бе Стиляне? Възраждане се обявява за точно това. Защо кълвете на евтина пропаганда от техните противници?