105

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 105 "Бойкот на олимпиадата в Париж!"

104

Анонимен

преди 3 месеца

"ТИ твърдиш, че не трябвало да се състезават, ако не им позволят да е под руски флаг."----------------Изкарай ми цитат, в който твърдя, че не трябва да се състезават ако не им позволят да е под руски флаг! Казах, че политиката няма място в спорта! И на децата им е ясно, че това решение е политически продуктувано и не е в духа на спорта!

103

Дедушка Путин

преди 3 месеца

Е забравил , че има Олимпийски игри и не му дреме . Иска само да трепе и свои и чужди в една безсмислена война . Всички говорят за намаляване на въоръжението за войната . Дедушка Путин увеличи военното производство в Батная 3 пъти.

102

Анонимен

преди 3 месеца

До до 100 Не, не очаквам. ТИ твърдиш, че не трябвало да се състезават, ако не им позволят да е под руски флаг. ТЕ, МОК и всеки нормален човек НЕ очаква да се откажат заради желанията на руския диктатор.

101

до 100

преди 3 месеца

Ти питал ли си ги дали са съгласни с това? Очакваш да захвърлят години подготовка за олимпиадата заради аматьорщината на шепа политически шантажирани фигури в МОК? Включи си мозъка и не ми се прави на луд.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Масирани удари с ФАБ в по Ню Йорк (Новгородское преди 2021г).

99

Анонимен

преди 3 месеца

До до 98 "какви аматьори са начело на МОК щом очакват руските спортисти да се състезават под чужд флаг" Какви "аматьори" са, като точно това ще стане и руските спортисти са съгласни с това? Май "аматьорите" са тези, които очакват руските спортисти да изоставят кариерите и живота си за пропаганда?

98

до 98

преди 3 месеца

"Значи, ако всъщност имат някаква професия и гледат сериозно на нея"--------------Което ясно показва какви аматьори са начело на МОК щом очакват руските спортисти да се състезават под чужд флаг заради събитие нямащо нищо общо със спорта. Наистина е хубаво да се уточняват такива неща.

97

Анонимен

преди 3 месеца

До до 96 "Защото на първо място са спортисти" Значи, ако всъщност имат някаква професия и гледат сериозно на нея, няма как да се занимават с тролействане и да бутат абсурдни опорки. Хубаво е, че го уточнихме.

96

до 96

преди 3 месеца

Защото на първо място са спортисти и има една стара мъдрост, че политиката няма място в спорта. Урок, който запада не е научил.

95

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 94 Абе, що така руските спортисти не искат да се откажат от Олимпиадата, въпреки че не могат да се състезават под руски флаг? Те да не са по-малко руснаци от вас?

94

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 92 Ако беше вложил времето, което си отделил да копи пействаш тази фраза, в това да прочетеш малко книжки, вероятно сега нямаше да ти се налага да продължаваш да го драскаш. Проблема е, че след като проблема с Крим се реши, тази фраза отива в кофата, а времето, което си отделил за да я драскаш, е изчезнало безвъзвратно. Винаги ме е забавлявало колко посредствени са руските драскачи - харизват на някакви личните си ресурси за .... абе то и потупване по рамото няма. Смятай!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Бойкот на олимпиадата в Париж! Не на войната в Нова Каледония!

92

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантически ценности - пeдepащина (както и да го нарича ЛГТБКУПРСВ++, това си е чиста пeдepащина), истерична русофобия, зелени сделки и климатични безумия.

91

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

90

Анонимен

преди 3 месеца

Мария Захарова: "Позволете ми да не се съглася с вас, че от утре Зеленски се превръща в тиква. Зеленски отдавна вече се превърна в тиква".

89

Анонимен

преди 3 месеца

До до 84 "Руският народ се бори срещу украинските терористи" Двоен фейл. :)))

88

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с могилизацията. Записват ли се, записват ли се украинците в армията да умират за държавата си и за президента Зеленски?

87

до 84

преди 3 месеца

Руският народ се бори срещу украинските терористи, но пpocтите американофили са заслепени от бруталната американска пропаганда на Мертен и затова не могат да го разберат това нещо

86

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с лятната почивка на президент Зеленски? Как мина лятната почивка на президент Зеленскаи в Крим през 2023 г.?