68

Само истината

преди 4 месеца

И от кого са ни ,,освободили" съветските варвари? От независимостта, от свободата, от демокрацията и от исконни български територии. От национално и лично достойнство, от културните ценности, възпитавани в продължение на векове, от родолюбие и привързаност към Отечеството. Ето от какво ни ,,освободиха" съветските болшевишки пълчища от ***!

67

...

преди 4 месеца

Про-Сто-То за жълти копейки е готов бързо да се преформатира!

66

ПроСоТо

преди 4 месеца

Захарова,моите уважения,но НЕ българските "политикани" се опитват да преформатират !...Нашите са само слуги,чираци,на истинските "преформатори"..

65

До 60

преди 4 месеца

В момента Русия те е това, което е била на тези дати (за съжаление).

64

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Мине се не мине и някоя руски "говорител" изтропа поредния бисер в ефир, без да са го питали. Що не си изнесат миризливата биомаса от Украйна и да си пускат бисерите в руския ефир, не тука.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Каква победа е това, бе Захарова.На кого и какви хора дойдохте в БГ.Васил Коларов ли, този дето каза, че царска Русия е разчепатила България в Балканските войни.Ето такива и...ти инсталирахте в България.Не вие, де ама вашия любим Сталин.Същия дето с Ленин ви натресоха Украйна.Хитлер се оказа прав за всичко и не случайно воюва с комунистическата мафия, която имаше доларите о оръжията на една клика, която днес съсипва всичко на което викаме гръко римска цивилизация, изляла се в християнството.

62

Ле ле,

преди 4 месеца

...Мара Шекерова се оказала говорител на "съзнателната" част от българското общество? Хайде недей! Още помним , как азбуката ви идвала от "Македонските" земи, и как Съветската армия била "спасила" българските евреи! Съзнателната част на българското общество не иска са има нищо общо с вас! Като прокажени сте! Копейките не ги броим!

61

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 58 Май ти се ИСКА да са"глупости"? Кой печели най-много от това покушение - руската пропаганда и крайните националистически партии. Точно тия, които са проводник на руските интереси в ЕС. Каква "случайност", а? Кремълския диктатор ще пожертва 1000 като Фицо, за да дестабилизира Европа. Той жертва милиони руснаци, та било "глупост" да пожертва някакви отделни хора за целите си.

60

Тенгри кан

преди 4 месеца

9 май, безспорно е деня на победата на болшевишки СССР над хитлеристка Германия;))) Това е исторически факт. Европа, тогава не е съществувала, защото е била обект на войната, не субект, окупирана от хитлеристка Германия и цялата в руини;))) Същото е и с 3 март, това е денят на освобождението на България от турско робство, благодарение на царска Русия. Тогава Руската империя побеждава Турция. Това са исторически факти, няма как да се променят.

59

А?

преди 4 месеца

До Анонимен 42 Аз си мислих, че българофилите сме българи, а вие не зная! Най - вероятно путинофили!

58

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 57. Нещо май дрънкаш глупости а ?

57

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 55 Това са фактите другаре, има снимки и история. Той и Пригожин беше "русофил" обаче кремльовския му свети маслото. Между другаре тези неща стават. Особено "братски" мафиотски структури.

56

Хм..

преди 4 месеца

После да не искаш да летиш във въздуха ни?

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 54. Така е. Той е русофил който се е изнервил от русофила Фицо защото е русофил. Нещо май клоните към някаква шизоидност а ?

54

Анонимен

преди 4 месеца

До Жена 53. Хъ хъ хъ хъ.. Първо не са се засилили насам и второ ако го направят тук ще е само пепел.

53

Анонимен

преди 4 месеца

До ъ "Другарят, който опуца Фицо е от тайфата на атлантическите койоти" Ц, вече му откриха снимки от слвното путинистко минало .... Закъсняхте.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Хитлер правеше СВО в СССР.....

51

Км

преди 4 месеца

Ние сме малък,но много...........народ.

50

Кеф, кеф, кеф

преди 4 месеца

Очень харашо

49

Анонимен

преди 4 месеца

До 1262. Мънь мънь мънь явно си участник в събитията... А защо не се противопостави като мъж а обърна фурнаджийската лопата и започна да се биеш с довчерашните си съюзници предател ?