138

До160

преди 4 месеца

Къв си ти да ми казваш къде да живея, ако ти се ходи някъде ходи, акъли не давай.

137

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера един приятел се върна от запада, и вика, че запада си се стабилка, всичко си джитка супер на запад, западът рухва само във възпалените мозъци на русофиите.

136

Ергенът

преди 4 месеца

Чудя се коя е по-грозна жена ? Мутрафанова или Маша Захарова...??? Отговора е : Маша не е жена ха ха ха

135

Анонимен

преди 4 месеца

Руски МЕДИИ,това е оксиморон...

134

Анонимен

преди 4 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

133

до150

преди 4 месеца

И кво да му чакаш да се срути запада, той вече е в агония, чакането ти свърши, процесите си вървят, яко цените на горе, рецесии, инфлация, яко данъците нагоре, скубането на еврогоите яко, в цяла европа стачки и протести,мигранти налазили навсякъде срутват им социалните системи, ми някой по п,р,о,с,т,и кат т,е,б им е трудно да разберат картинката.

132

Европеец

преди 4 месеца

До Анонимен Ти нали живееш в Европа. Като не ти харесва върви да живееш в Русия или в Северна Корея, защо стоиш тук в лошият и прогнил Запад.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Заплахите ви немат стойност вече Захарова, достатъчно се изложихте в Украйна :)))

130

цензуриран експерт

преди 4 месеца

Не ме трийте като казвам че лицето от снимката е с над един промил алкохол в кръвта ок?

129

Анонимен

преди 4 месеца

Това е последен мандат за Путин. Путин е абсолютно свободен в своя избор. Той може да направи всичко което поиска. Ръцете са му развързани, не трябва да се съобразява с никой, подготвил е почвата във всички области. Какво може да му попречи - никой и нищо. И това плаши запада.

128

Анонимен

преди 4 месеца

До Атлант Европейски Нема да дойдат руснаците, другаре. Търсете друг път в живота. "Кариерите" като надзиратели в лагерите пропаднаха в Украйна.

127

Атлант Европейски

преди 4 месеца

Колеги, да вземем да се поразтърсим за партийните/комсомолските книжки. Не е сигурно, че ще помогне ако руснаците дойдат, но пък знае ли човек.

126

Европеец

преди 4 месеца

До Ха-ха-ха-ха-ха-ха Те са тотално увредени от Руззййата пропаганда.Проблема, е че наистина нямат какво да правят. По цял ден пишат глупости и коментират неща, които не зависят от тях. Но иначе живеят в Европейска държава и ползват придобивките на Западните държави. Никой от тези хора не би отишъл да жи вее в Руззия, защото, колкото и да са елементарни, имат чувство за самосъхранение. Това са научии през Комунизма, да се адаптират. Тяхното поколение е минало и нищо вече не зависи от тях.

125

русия предупреди

преди 4 месеца

Русия няма друга политика от много години освен да предупреждава,плаши,изнудва,нарушава споразумения,нарушава човешките права,репресира.Тя е като гамен,лошото дете на квартала-мръсно и арогантно,който кротките съседи съжаляват и просто трябва да търпят.Каквото е казала Шекерова,утре ще повтори Кон,после Медвед следвайки партийната директива на облизвнане на джуджето цар,седнал сам на дългата маса,символ на аругантноста!

124

Анонимен

преди 4 месеца

С заплахи нищо не става ве Захарова, най много да си изядеш боя :)))

123

Анонимен

преди 4 месеца

До до140 "ми ако е 30г. кво ша правиш" Ще чакам пак да се срути прогнилия Запад като по времето на СССР и после пак ще гледам как Блатото се срутва :)))

122

Анонимен

преди 4 месеца

Рускините се славят с красотата си, но тази определено не ми изглежда красива :)))

121

Анонимен

преди 4 месеца

Работата отива на приключване. Засега за Укрия, поле може и за Йоурогепия. "Санкциите" срещу руски медии с нищо няма да променят това. Нито слугинажа на "свободните" медии. Само да питам, колко души от Йоурогепия тръгнаха към Укрия на бой с руснаците?

120

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

119

Анонимен

преди 4 месеца

Тва е новата "демокрация" слушаш тва което разрешат, само демократична пропаганда се пуска на еврогоите, точко както при комунизма, даже по зле.