86

Гризел

преди 1 месец

До До ГризелБългария и сега има държава,ама разни максималисти искат да бъдем на 3 морета,както е било по времето на двама наши царе.Хубави мечти,ама нито руснаците,нито който и да било не е длъжен да се съобразява с тях и да ни съдейства.А иначе,то и турците си може да си мечтаят за Османската империя,може и световните сили да искат да си възстановят предишните владения,но това значи непрестанна война.Но ако те могат да си го позволят,ние не можем.Славата ни отдавна е залязла.

85

Ааахахахахах

преди 1 месец

НАТО станаха разногледи. Отвсякъде падат села и територия ,а укри да се бият вече НЯМА!

84

до до Гризел

преди 1 месец

Берлинският конгрес е свикан, защото Великите сили (Австро-Унгария, Германия и Великобритания), са недоволни от разширяващото се влияние на Русия, както и излаза на България на Бяло море. Англия заплашва Русия с открити военни действия. Франция и Италия я подкрепят застават до нея! Та, значи на Русия не и оставаше нищо друго освен да воюва едновремено срещу Турция, Англия, Франция и Италия!!!!

83

Гризел

преди 1 месец

До До ГризелКой ни е карал да водим Междусъюзническа война?Нали сме извършили Съединението и сме получили независимост през 1908г.?Да,ама сме се полакомили да си върнем всички земи,които някога сме владеели.Да,ама който иска много,губи и малкото.То и Гърция може да иска да е колкото Византия,но реалността е друга.Могли сме да се задоволим с Одринска Тракия и да отстъпим Македония на гърците и сърбите.Ама нали винаги сме били лоши дипломати,от съюзници ставаме врагове.

82

Хахахахха

преди 1 месец

Волчанск е обграден, Красногоровка и тя !

81

Е?

преди 1 месец

Зеления е продал украинската земя за центове на Америка 2022 г. Русия си я завоюва честно обратно, за това реват козяците ааахахахахах

80

До Гризел

преди 1 месец

Копейките сте предатели, изменници, врагове на род, родина и всичко свято. Служите на чужда държава, която всякога е била против свободна и независима България. Нищо не става от мен, вървете по дяволите и горете в деветия кръг на ада при юда искариотски и останалите предатели.

79

До Гризел

преди 1 месец

Какво помощ отвън??? Северна Добруджа е дадена на Румъния, а Македония и Беломорието остават при турците. България е разпарчетосана на берлинския конгрес и не ми обяснявай, че това станало против волята на Русия, тъй като Русия застава срещу Съединението и си изтегля офицерите в навечерието на войната със Сърбия и после сваля Батенберг. Русия винаги е гледала на България като на васал и нищо повече. Руската дипломация организира Междусъюзническата война и ни хвърля в първата национална катастроф

78

Рендето

преди 1 месец

Андрей Белоусов - икономист-кибернитик. Толкова ли немаше поне един честен Общовойскови генерал в Руската армия, та назначи на поста Министър на Отбраната - икономиск кибернетик (квото и да означава това)???

77

Анонимен

преди 1 месец

Че той и Шойгу си беше цивилен, даже казарма не е ходи.

76

Анонимен

преди 1 месец

Путин не е останал доволен от г3й парада на червената армия за девети май.

75

Гризел

преди 1 месец

До Захари Стоянов :Да,нашите революционери са искали да имаме национално самочувствие и достоинство,но какво да се прави,след като борбата е била неравна и не сме били подготвени.Героизмът на нашите революционери не го отричам.Поклон пред тяхната смелост!На практика обаче не сме имали силите да се освободим сами и ако не е била помощта отвън,нашите опълченци щяха да имат съдбата на събратята си от Батак,Панагюрище,Перущица и т.н.

74

Анонимен

преди 1 месец

Къде отиде братската любов,снимките по голи гърди, лова и риболова,брането на гъби??? Ех,Шойгу! ШО ти трябваше резил на стари години? Само няколко дни след Парада да ти вземат генералската глава!?

73

Анонимен

преди 1 месец

В Русия се отчита, че България досега е дала на Украйна няколко милиарда евро военна помощ и както заяви Зеленски, в началото на войната Украйна се е спасила само благодарение на боеприпасите от България. За Русия и за руснаците българите са неблагодарници, врагове и предатели. Така мисли обикновения руснак, така мислят и политиците, и това ще се отчита при новите договорености и разпределения в света които предстоят.

72

Анонимен

преди 1 месец

След края на СВО ЕС се разпада и ще има ново разпределение на геополитически зони. Турция ще бъде фронтофиса на Путин за разпределянето на газта за Европа и важен фактор в Европа. А Ердоган ще възстанови паметника на Червената Армия, но за сметка на това паметниците на терористи като Христо Ботев, Васил Левски, Захари Стоянов, Георги Бенковски и всякакви хайдуци и разбойници ще бъдат разрушени на новите(стари) територии на Турция.

71

Анонимен

преди 1 месец

Светът много бързо се промени. Ще има нови решения и нови споразумения, и България отново ще се върне към историческите си корени, там където беше 500 години, и където заслужава да бъде.

70

Анонимен

преди 1 месец

По руската телевизия преди време казаха, че Русия е сгрешила като е воювала с Турция за освобождаването на България и Гърция. За Русия днес би било много по изгодно България и Гърция да бъдат част от Турция.

69

Само казвам

преди 1 месец

Осем села са превзети вчера! Около 100 кв.километра

68

До Захари Стоянов

преди 1 месец

Копейките мразят българските национални герои, защото им пречат да си пробутат менте "национализЪма". Виж какво ти казват - Раковски бил масон, Левски бил убиец, Ботев бил такъв, Стамболов онакъв. Копейките отдавна са се отказали от корените си и са се продали на лукавия. Те и Църквата ни превзеха, и раса сложиха...

67

ъцз

преди 1 месец

това е много лоша новина за Украйна...