523

Анонимен

преди 1 месец

Кои са нашите политици, клиентелисти на тази извратена политически коректна култура? Няма да ги назовавам, няма смисъл. Знаем си ги. Да не ги търпим. Гласуване до дупка СРЕЩУ тях, а ако намерим и други начини (били законни или не), трябва да ги използваме за да не станем съучастници в извращаването на цяло човечество. 5-ал пеещ по топки, аплодиран от изпушилата публика. Падение.

522

ники

преди 1 месец

Швейцарският педец - недоразумение...

521

Идеалист

преди 1 месец

Кой нормален човек се интересува от Интервизия и от Оскарите!?

520

Анонимен

преди 1 месец

Баф мааму и отврат! Е тия ли "ще победят Русия на бойното поле"??? То да се смее ли човек, да плаче ли...

519

Анонимен

преди 1 месец

ЕС стана подиум на западни изврътени.

518

Реалист

преди 1 месец

Западът в момента пробутва neдepacтиятa като начин на живот и нerъpщинaта като най-високата точка на човешката еволюция. И в същото време си въобразява че може да се бори с Русия...

517

до Визионер

преди 1 месец

потърси в нета кои ще открива олимпиадата има снимки и инфо за това недоразумение,това е ликът на европа до там я докараха

516

Визионер

преди 1 месец

Аааа скоро щяло да има Олимпиада някъде,и там щяло да има пак откриване.*** кат гледам,целия свят е тръгнал на ,,закриване".Каква част от общото население са от ,,небинарните"? Питам та да знам кога и аз да ставам такъв,защото ще дойде време да се чувствам различен,и разбира се и дескриминиран защото ще съм само мъж/жена.Имам чувството че много скоро и на децата ще им сменят наименованието.Няма да има ,,дете",ще има нещо друго.А домашните любимци,задължително ще се вписват в паспортите си различн

515

Анонимен

преди 1 месец

Не е трудно от Москва да звъннеш на Хамас които да накарат арабите в ЕС да гласуват за това Швейцарско ножче. Замислена операция.

514

Тиква

преди 1 месец

Не съм горд, че съм от тая помия,еурогейски Союз.Горете във Ада укрофашисти и урсули и тумбери със тикви от гроб.смърт и смърт за вас.

513

Анонимен

преди 1 месец

Да не забравяме че финландеца пя без *** но все пак бяха му скрили дреболиите. А ирландската песен беше толкова отвратителна че превключих канала. То не беше за слушане и гледане. Какво ли още ще видим в тая Евровизия.

512

ЛГБТ Визия

преди 1 месец

Също става ...Що Евровизия като моята визия за Европа е друга

511

ГейВизия

преди 1 месец

Е по вярно

510

ха, ха

преди 1 месец

Изобщо не ме интересува този буламач нарекал се гръмно "Евровизия".

509

Анонимен

преди 1 месец

Еми според василчо това си е нормално,затова на василчо едни ритници в *** и да си ходи при ***,чии го търси тука при нас нормалните мъже

508

КаймакАМ

преди 1 месец

Не съм съгласен Василев.Това не е бъдещето.

507

Василев

преди 1 месец

Това е бъдещето, приемете това за нормално!Поколението, което се възмущава си отива и идните поколения ще се радват на и ще приемат нещата такива каквито са!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Лий Хейни!ЦРУ!!!

506

11

преди 1 месец

Пфууууу! Отврат!

505

гост

преди 1 месец

ДЖЕНДЪРИЯТА 'ПРЕВЗЕМА ЧОВЕЧЕСТВОТО . ХЕТЕРО СА НАБУТАНИ КАТО МИШКИ В ЪГЪЛА . ГЛОБАЛИСТИТЕ , САТАНИСТИ СА ГОТОВИ ДА СЛОЖАТ КРАЙ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО . НАПРАВИЛИ СА СИ ЯДРЕНИ БУНКЕРИ И МИСЛЯТ ДА СИ ЖИВЕЯТ ОХОЛНО БЕЗ ЧОВЕЧЕСТВОТО . НО ВИНАГИ ИМА ГРЕШКИ ФАТАЛНИ ЗА САТАНИТЕ . ТЕ СЪЩО ЩЕ ПОСЛЕДВАТ ВСИЧКИ В ПЪКЪЛА .

504

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците треперят от срещата на небинарни войници на фронта