172

Радослав

преди 4 месеца

До 184: какво иде хубавото като не излиза от сервиза? Аз искам кола с която да си върша работата, а не на всеки 200 км да амидава бъг и да седи по 2 седмици в сервиза! За какво ми е такова нещо? А, че пътищата ни не са за нови коли? Трапове дълбоки като на Боко гърлото в които тия пластмасови колички се разпадат? В България сме за МТБ-та и танкове като ни гледам пътищата. Една кола може да е на 2 години и да е тотална гробница ако е попаднала на "експерт"! Може да а е на 30 и да е изрядна.

171

Радослав

преди 4 месеца

До ъглошлайф не ме интересуват твойте джендърски неволи, от какво се оплакват клиентите ти и какво правиш, но в типичен цоц навик се опитваш да преписваш собствените си действия на другите хора. А това, че мозъка ти не стига за 2 стотинки си е твой проблем!

170

до 184

преди 4 месеца

Прав си , даже като има извънредни избори през 6 месеца .

169

Анонимен

преди 4 месеца

Хубавите неща стават с поощтрения а не с ограничения.Или пак едни пари да се събират иде реч.

168

Анонимен

преди 4 месеца

Новата кола е най-хубавата кола,може и най-евтината да е,ама на 4 години да се подменя с нова.

167

ВЪПРОС

преди 4 месеца

В България този пазар на Автомобили е Изкривен от Мафията - както е с ВЕИ .Ще ви дам пример - в Румъния една дачия на ток се продава за 10 000 лева , в България за 40 000 лева .В Германия една Тесла на Ток се продава за 50 000 лева , в България 120 000 лева . Китайските Марки поставят Рекорди - в Франция Хибрид СУВ се продава за 20 000 лева , в България за 80 000 лева .

166

Анонимен

преди 4 месеца

По-стари автомобили от седем ходи и да няма право да се карат повече. а този период една кола се амортизира напълно, а и на вид вече е стара. Трябват повече ограничения да се въведат.

165

Анонимен

преди 4 месеца

така трябва , всички мишки дето не са рода на Боко, не трябва да карат коли

164

Програмист

преди 4 месеца

До Бизнесмен : Аз на моя син за бала му купих Боинг 747 с екстри като на Еър Форс 1 , та да може да си вози всичките гаджета заедно.

163

Варненец

преди 4 месеца

По принцип в София са най старите коли в цяла България. Автопарка в София е трагедия както и София по принцип. В провинцията се карат много по нови коли от София.

162

Аааа

преди 4 месеца

Сигурно ще актуализират доходите и всеки ще може да си купи нов автомобил? Абе вашата м...а.... ***, друга работа нямате ли та се занимавате с глупости? Значи от данъците на всички ще се правят пътища и магистрали, А само "богоизбраните", които могат да си позволят нов автомобил ще карат!

161

Бизнесмен

преди 4 месеца

На сина ми му купих БМВ за 80 000 лв само защото някакъв негов съученик от няколко месеца парадирал че щял да е със Шкода vrs на бала и я хлъзга из града и се правил на отворен. Еми на малкия бавареца е 400 коня и тая Шкода е като количка с дистанционно пред неговата машина.

160

Общ работник

преди 4 месеца

До 175 - абе софийски нефелник, нали ***, дето вие ги избирате направиха така, че само София от цялата държава прилича на нещо и има някаква смислена работа, градски транспорт и пр. цивилизационни благини. Останалото от държавата е тотал щета. Къде отиват данъците? И как се разпределят? Къде да идат хората? В София? Или в чужбина?

159

Сандо

преди 4 месеца

като правят такъв закон да мислят за олд тамърите !!!

158

Анонимен

преди 4 месеца

Поредните глупости.

157

Парадокс

преди 4 месеца

Политиците-*** готвят поредната икономическа тесла на народа. Естествено под лозунга "от Брюксел така казаха". Човек, който няма пари за нова автомобил, кара стар. Не от любов към антиките, а от мизерия.

156

Несофиянец

преди 4 месеца

Бате то сега 18 годишните като вземат книжка карат някви нови коли и то бмв-та и аудита на по 10-12 години или примерно мерцедеси или голфове ГТИ некви там по стари на по 15-20 госини щот са по ефтини коли ама тва че едно време ваште не са ви купували скъпи коли за абеториентския бал си е ваш проблен

155

хахаха

преди 4 месеца

Панелния клоун реве за социализъм, вземат му колата и го върнат в строя, реве за капитализма, че там е свободия.

154

Анонимен

преди 4 месеца

От общ работник, кво друго да очакваш, освен мизерно мислене. Ще си хвърлите старите коли и това е.

153

Общ работник

преди 4 месеца

Отново жълточаветният умнокрасивитет е оставен да спуска безумни за нашите географски ширини закони и наредби. И отново е в стил "бедните да го дуфат". Няма ли кой да обясни на тротонедкаджийте, че чичо от село си кара старата кола, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ НОВА!!!! А с подобни мерки той още по-горещо ще съветва децата и внуците да бягат надалеч и да не се връщат тука. Ако икономическите условия се подобрят, автопарка ще се подмени от самосебе си и без безумни мерки.