53

Анонимен

преди 4 месеца

пак ще се опитват да прокарват някакви шашави закони, за да ни бъгнат - пак ли ще ни натрисате буболечки да ядет и да сеем слънчеви панели и вятърни мелници из полета и морета

52

Анонимен

преди 4 месеца

Като цяло е крайно време вече за рестарт на тая пасмина в която сме се превърнали.Най-добре се гради на чисто.

51

Нема страшно

преди 4 месеца

Путин унищожи Ковида, ще оправи и глобалното затопляне! Една прилична ядрена война и климата е оправен! Даже някъде ще захладнее в повече.

50

морски

преди 4 месеца

При топене на вечните ледове, Бг може да загуби максимум около 25% от територията си. Много други страни ще имат катастрофа !

49

Анонимен

преди 4 месеца

Мдааа , кой каквото си надроби , това си сърба , имаше един филм " Боговете сигурно са полудели " , та и нашите " богове " така .

48

Анонимен

преди 4 месеца

оон-то по-лъжливо от наште ***. Тука на зърнарите няма кой да им купи житото, а ония измамници *** - глад имало?? алоо, ами пуснете украйна да изнася за оон-то и да изгоним зелените талибани

47

Анонимен

преди 4 месеца

хахахах пълни глупости

46

Муахаха

преди 4 месеца

Ша Знаете, Верваме Ви! Ако ни Чака Катастрофа, то тя се Нарича ЗеленаСделка и Брюксел, новото ЕСССР, което е в Последни Дни преди Краха си като СССР, ама ще бъда Милиони Пъти по-Зле, дори Горбачев не е толко НеОстър колко Баронеса Урси!!

45

Баба Гицка

преди 4 месеца

Айнцу, цвайнцу, трайнцу - дрън !

44

Бай Дрън

преди 4 месеца

А как ще ходим на Марс? Там те пературите са 20-30 градуса по-ниски. Или викате, да обличаме балтоните.

43

Глупотевини

преди 4 месеца

Точно със сегашните ресурси на планетата няма проблем да се изхранят 60 милиарда. Ама то една мижава България произвежда изхранването на около 25 милиона души като пшеница.

42

1MP4C7 R3FL3X

преди 4 месеца

До Анонимен 47 кукловодите искат да повярваш точно в това, че природата причинява тоези бедствия. Да, природата, но с грубата намеса на човека чрез така наречените дизайнерски климатични сътворения, като порои, градушки и урагани. Градушка с размер на тухла? Това сигурно природата сама го прави, а? Хайде малко прогледнете. Природата си била знаела работата... Манипулират климата, манипулират и такива слепи хора.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Природата си знае работата. Ще се отърси и от човешките ***. То бива, но 8, 9, че 10 милиарда маймуни е множко. Били сапиенси? Алчност и тъпота

40

Анонимен

преди 4 месеца

Затопляне има в цялата слънчева система, циркаджии. Това означава, че човешката дейност не е причина за повешаване на температурата. Тая зелена шарлатания ще ви изяде главите.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо не може да се направи по въпроса. Естествени природни цикли, или се адаптираш, или умираш. Има обаче една шепа индивиди, които използват този цикъл за да наложат тотален контрол върху живота на всеки един човек. Няма да стане....

38

Свобода

преди 4 месеца

На родния българин, това му се струва пропаганда и че няма да се случи, нищо че Април беше като Юли.

37

До 23

преди 4 месеца

Ху йчо,*** по южна България да видиш как кладенци по 7-8м от които до преди 30 години са вадили обилно вода са сухи и сега пускат сонди по 80-100м за да успяват едва да поливат градините!И това е в България дето уж е с умерен климат!Гърция дето е суха като на жената ни шун дата, а за по на юг да не говорим!Забил си г ъзъ в панелката и носа в телефона по цял ден и как да видиш сушата.Чак когато спрат производството на лубриканти заради ограничени водни ресурси ще ти светне!

36

Чичо

преди 4 месеца

Ох добре че, всички подобни пледсказания не се сбъдват че, къде щяхте да пишете простотиите които сте натворили.

35

селянин

преди 4 месеца

я язе да си сипем една ракийка докат още не е пропаднал свето че знае ли човек утре как ке е

34

ритник в задника ти

преди 4 месеца

Манипулират климата и изкуствено създават разрушителни бури. Отново щрез технологии предизвикват разрушителни земетресения. Разпръскват вируси от небето. Всичко това, за да могат да кажат "Светът е на ръба на климатична пропаст: Очакват ни глад, конфликти и масова миграция". Всеки нормален човек знае, че това е световна измама с цел ограничаване на правата на човека и максимален контрол над всеки индивид. Българинът, за разлика от западните глупци, няма как да повярва на подобен демоничен план.