324

абе

преди 1 месец

Хората имат армия, правят военни паради. В ЕС имат геюве и правят прайдове. Кой каквото може. Само не знам защо ЕС с геювете се ръга да води война с Русия. Онези не са тръгнали да ни правят конкуренция в прайдовете. Впрочем, защо нямаше военен парад на Деня на българската армия?

323

Анонимен

преди 1 месец

Срам и резил в Русия: джендъристи крачат на червеният площад под бурните овации на комунисти, а накрая ще заплюят Европа като закрият прайда с мощен концерт на Шамана и Филип Киркоров и масова джендъроргия. Утре пак, хомота на вратът и всеки русофжендър ще оре, а политкомисара ще ги пляска с камшици и подкарва към землянките да се греят сгушени в земята далеч от човешки поглед.

322

Бг

преди 1 месец

Бг фашистите са болни мозъци .Освен да рушат и да мразят друго не могат.

321

ЗА и ПРОТИВ ?

преди 1 месец

Чета заглавието и се чудя кое по-добре / по-зле - г*й парад (прайд) или военен парад. Май и двете не са ок. За чий му е някого да парадира?

320

Тъй, тъй!

преди 1 месец

Показуха!

319

1

преди 1 месец

Времевское н-ние. Едно от най-активните и продуктивни н-ния за ВС на РФ тази седмица. В Урожайное ВС на РФ си възвърнаха част от загубените по-рано позиции в зоната на СС предприятията в южните покрайнини на н.м.. Съобщава се също, че по време на контраатаката руските бойци са успели да настъпят по-дълбоко. ВС на РФ навлязоха в Старомайорское от юг. Но основното събитие беше сериозно настъпление към Старомайорское от югозапад.

318

1

преди 1 месец

Покровское н-ние.Продължава разчистването на района северно от Очеретино.Съобщава се,че там остават малки вражески огнища на присъствие.Северозападно от Очеретино се водят боеве при Новоалександровка.Редица руски източници твърдят,че зомбираната по натовски uзMеT самостоятелно са напуснали някои позиции и са избягали в тила.Причината е влошаването на морално-психологическото състояние на зомбитата на киевския наркокартел.Твърди се,че броят на отказите за изпълнение на заповеди е нараснал значително.Не е известно доколко тази информация отговаря на действителността,но зомбираните по натовски

317

Анонимен

преди 1 месец

До Учете история И добре, че са такива диваци и варвари, иначе ако бяха станали gжeHgepu, сега Русия щеше да бъде разграден двор и НАТО щяха да си развяват килотите насред Москва. За спр.вж. Булгерия.

316

Анонимен

преди 1 месец

До Учете история--НалЕ !Според НЯКОИ нашенци :В България не е имало , ...БАТАШКО КЛАНЕ ... И на това ли да вярваме , гусин ''атлантико'' !?

315

Извънредно

преди 1 месец

Парада в Москва го води Филип Киркоров с любимите си прашки

314

2

преди 1 месец

Въпреки приличната активност на ВС на РФ, няма впечатляващ напредък. Командването на зомбираната по натовски uзMеT чрез прехвърляне на резерви, включително елитни части, успя да стабилизира ситуацията. Сред последните успехи на ВС на РФ е настъплението към канала Северски Донец - Донбас на южния фланг. Но офанзивата засега е в застой. Работата на авиацията и артилерията обаче продължава.

313

Анонимен

преди 1 месец

До Българин...В Бг си гледат ''ПРАЙДА'' , и си похапват банани !!

312

1

преди 1 месец

Константиновское н-ние. В източните покрайнини на Часов Яр, в микрорайон Канал, се водят позиционни боеве. БПЛА на ВС на РФ идентифицират цели в града, след което се нанасят удари от самолети на руските ВКС. Напоследък бомби летяха по ПВД на зомбираната натовска uзMеT в индустриалната зона - завода и цеховете, в които uзMеTuTe укриват военна техника и зомбита. Нанасят се удари и по опорни пунктове в града, включително предни позиции. На северния и южния фланг също се водят насрещни боеве. Няма сериозна промяна в ЛБС. От двете страни често се използват артилерия и FPV дронове.

311

Учете история

преди 1 месец

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

310

Радослав

преди 1 месец

До 333: а колко от тези жертви са в следствие на мракобесният комуноджендъризъм? Колко милиони изби сатрапа Сталин в Гладомора? Колко милиона изби като продаваше помощта която капиталистите пращаха за да изхранва руският народ? А колко изби като назначи некадърни генерали, а читавите затри в ГУЛАГ, а колко затри в ГУЛАГ? Или тези жертви не са за почитане?

309

Анонимен

преди 1 месец

Купянско н-ние. Продължават позиционните боеве в района между Лиман Първи и Синковка. Нито една от страните няма достатъчно предимство, за пробив на защитата. В източния сектор на Купянското н-ние ВС на РФ водят настъпателни действия. Селищата Кисловка и Котляровка са напълно разчистени от омразният на цял свят бандеро-фашистки кървав ботуш. Малко по на север руските витязи се опитват да напреднат близо до Ивановка. И точно на север ВС на РФ успяха да пробият отбраната на зомбитата и да се доближат до Берестовое. Също в този район ВС на РФ се приближи до Стелмаховка.

308

Ти да видиш

преди 1 месец

Военните съюзници и бойни другари на Хитлер от 1939-1941 правят парад.

307

А фъф Бг :

преди 1 месец

''ПРАЙД'' , по време на война !

306

Анонимен

преди 1 месец

До Руската Армия 333. Щом си рекъл...

305

?

преди 1 месец

Имало ли е война? Имало . Имало ли е над 70 млн жертви? Имало. Щом сме човеци, трябва са се поклоним пред паметта на тия невинни хора. Войнолюбците не са човеци.