16

ДО 4

преди 1 месец

До Старите хораОТДАВНА всички читави млади са в чужбина приятел ! МН ОТДАВНА !

15

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не гласувайте за тези сталинистки партии. Това не е никаква демокрация, да ви управляват разни плъхове и несменяеми вождове. Боко Тиквата ви управлява вече повече време даже и от Путин и от Сталин. Трябва изцяло да се смени моделът на управление и вместо република, да станете конфедерация управлявана с пряка демокрация и референдуми, като Швейцария.

14

Анонимен

преди 1 месец

Председателят Си Дзинпин ще направи петдневно пътуване до Франция, Сърбия и Унгария. Тези страни търсят инвестиции от Китай, въпреки предупрежденията на длъжностните лица във Вашингтон за рисковете. Това ще бъде първото от пет години насам посещение на президента на КНР в ЕС. Неговото водещо послание е: "Пекин предлага много повече икономически възможности, отколкото признават САЩ"

13

Анонимен

преди 1 месец

Днес китайската икономика, деноминирана в долари, с 15% превъзхожда европейската и разликата ще се удвои до края на десетилетието. Това обстоятелство, съчетано с големия търговски дефицит на ЕС с Китай, предизвиква силна тревога в Брюксел

12

Анонимен

преди 1 месец

Може ли някой да даде точно определение на думата "политика"(какво всъщност е"политика")Мираж ли е,сън ли е,надежда ли е,желание ли е,мечта ли е или нещо дрго.Какво означава думата политика.Без отговор на този въпрос,не може да последва действие.Причинате е,че хората не намират смисъла на думата"политика" А са напълно наясно,какви всъщност са политиците.

11

Анонимен

преди 1 месец

На запад ще продължават да обедняват, сега са още богати, но постепенно богатството се стопява и скоро ще се превърнат в мизерия както в България.

10

Хайде,бе

преди 1 месец

С социологическите агенции всичките са проект на един и същи поврк-Баце.

9

ТТАЛИБАНИ

преди 1 месец

В РУСИЯ ИМА ЛИ ПАРТИИ?... ИМА ЛИ ХОРА ИЗОБЩО?

8

мъдрец

преди 1 месец

До Старите хораПрав си добре че се преместих в западна Европа, щото досега да съм по градинките и по опашките за някоя промоция

7

Анонимен

преди 1 месец

На мен тоя Борисов ми е омръзнал да болка това шимпанзе. Просто се чудя какъв полик може да е тоя

6

баба мара

преди 1 месец

в българия няма партии всичко се *** в икон групировки и клубове по интересисега няма ляво няма дясно всичко е борба да се хванат за кокала затова тези коитогласуват по 100 пъти да премислят какво правят защото виждат сега резултатитевсеки ден излиза нещо

5

Политкоректен

преди 1 месец

Добра статия. Браво!

4

Старите хора

преди 1 месец

Старите хора са добре. Поживяха добре при социализма, видяха нормален живот. Сега все някак ще го избутат до края. Да му мислят младите и децата какво ги чака следващите десетилетия ще бъде голяма мъка. А като остарея ще завиждат на живота на днешните пенсионери.

3

А същото

преди 1 месец

Важи и за социолозите и политолозите.Сега като са захапали "опорката",че ПП ще загубят най-много и денонощно ни я втълпяват денонощно.Те също отблъскват избирателите.

2

Анонимен

преди 1 месец

Младите ги вълнуват други работи. Политиците и политиката не са им интересни. Каквито и послания да им отправи който и да е политик, ще ги отсвирят.

1

Анонимен

преди 1 месец

Партиите са партенки на Боко и Шишо