108

Ало

преди 1 месец

Е, хубаво, ама синът ти също е "платен ***"

107

Гошо

преди 1 месец

Ако ГЕРБ спечелят Кирето е в затвора. Боко не забравя, а само забавя!

106

sev do 110

преди 1 месец

Полуграмотните гласуват за Възраждане и ИТН.

105

Анонимен

преди 1 месец

Само полуграмотен или човек част от Измамата би гласувал за търговец на пробиотици като Киро!

104

Анонимен

преди 1 месец

Активно мероприятие от ГЕРБ, то е ясно, иначе сигурно си е истина

103

До 333

преди 1 месец

Всичко, което си написал е скандално! Ако не го разбираш си дълбоко объркан безпринципен човек"! "Подправяне на някакво си пълномощно"!? С този документ, с лъжата за двойното гражданство и с огромни претенции за почтеност Кирил Петков стана министър на икономиката, а после министър-председател! Той почтен човек ли е или измамник и лъжец!? Измамници и лъжци са много хора от ръководството на ПП-ДБ! Чудя се на останалите как не го разбират!? Зомбирани ли са!? Изтикват ни извън нормалните държави!

102

Щерю

преди 1 месец

- Мдааа! Лицемерието на ПП-ДБ надмина това на ГЕРБ, ДПС И БСП! Демокрацията е другата страна на монетата на юдо-комунизма - юдо-демокрация! Много юдовци - много национални предатели! Язък за бедна България...

101

Тия за Месеци се

преди 1 месец

Окаляха толко колко Бо Тик Вуня не се Окаля за Десетиление! Не за Вярване, че още има Бъ Лъ Ци, които гласуват за тях!

100

Анонимен

преди 1 месец

Тpoлове, и вие сте на Недодялко, ясни сте ни отвсякъде, даже имам познати дето са работили преди същата глупост като вас, и са ми казвали че заплащането ви е супер смешно! Хахах, а на Недодляко пръчката няма да стане повече, каквито и камагри, трибестани и пр., глупости да опитва! Да помисли дали Съдбата не го е наказала

99

Ицо

преди 1 месец

Мале тоя Киро .... какво общо има това с документните измами на Лена!?!? Ти представяш ли си питат те на улицата "колко е часа" а ти почваш да говориш за Пашата, Карамански или Райко кръвта... Тотално не знае къде се намира тоя.

98

Анонимен

преди 1 месец

Кирилееее! Загубеняяякооо! Лъжецоооо! Измамникооооо!

97

Анонимен

преди 1 месец

Петков даде фалшиво показания. Само да се стигне до момента, в който са ненужни на ГЕРБ и ще Бориво ще задейства нешата и Кирлка ще е затворник за 2 до 4 години.

96

Анонимен

преди 1 месец

До 91 - Баш тяхна рабита е, ама карай ...

95

Анонимен

преди 1 месец

Кико Т.ъпото ми стана по-противен и от Боко Тиквата, и само как криви муцката като дума

94

Боклуците са ....

преди 1 месец

*** са Кирил и Петко Петкови, Асен Василев, Николай Денков, Настимир Ананиев и отбора юнаци, които като част от Реформаторския блок се мазниха на Бойко Борисов, а след пандемията си повярваха, че са сила и се опитаха да го свалят! Само че всички те бяха маши в ръцете на други хора, чиято крайна цел е приобщаване към Евразия е БРИКС!

93

.

преди 1 месец

До Алекса "Кьорав да си пак ще видиш че Борисов Киро Асен Пеевски и Христо са едно и също нещо ! Кукли на конци !".......така-така :)))) , а копейките и чалгарите не са :))) те са нещо друго , нещо като пар цали на въже , а БКП те са си направо червено знаме със сърп и чук !!!

92

Анонимен

преди 1 месец

От трйката Алексей Петров, Румен Николов-Пашата и Боко Борисов останаха само Пашата и Боко живи. Май са вдигнали мерника и на Пашата. Дойде и неговия ред. Опитват се да вдигнат скандал и да го спасят - ще кажат че с основание се е уплашил и е избягал в Дубай. Ама дали ще се получи? Пари по ПВУ няма!

91

Анонимен

преди 1 месец

Киро е полезен ***. Той разби системата като камикадзе и лъснаха много истини и тайни на Политическите измамници и техните Обръчи от фирми.

90

Анонимен

преди 1 месец

Ха скандал!? Кирил Петков тепърва загрява, това не е никакъв скандал за него, а просто ежедневие!

89

Анонимен

преди 1 месец

Vsichko shte si kajat !