27

А ти кво мислиш?

преди 1 месец

До Слава Урине -ЗЯсно -треперят, защото отново ги губят.ащо отново ръчкат Балканите?

26

Анонимен

преди 1 месец

Няма да се разпали, щото сърбите да се благодарят на тази малка територия дето е имат в момента, че всеки който ги е хванал, ги е бил здраво :)))

25

Осман Паша

преди 1 месец

Много измислени държави се пръкнаха по света и особено по Юроп през последните 100 години като Северна Македония, Молдавия, Украйна, България, Гърция, Црна Гора и пр. измишльотини. Време е пак да се премине на вилайети и губернии, и балканските диваци ще мирясат и спрат да се колят един друг.

24

Вече е тук

преди 1 месец

До Костадин 1 А с нго и краят...

23

Лекар

преди 1 месец

Сърбинът може само да ти забие нож в гърба, четете история

22

Не! Айде къш

преди 1 месец

Не. Стигасте плашили хората!

21

Лекар

преди 1 месец

Србе на врбе

20

Кошта де Силва

преди 1 месец

До 17 - Еврейската медия ти е изпила кокошия ти мозък бе хлапе. Хамас са анти-терористична организация, която се бори от близо 100 години срещу еврейските терористи в окупираната Палестина. Твоите еврейскки лаййняя да си стягат партссалите и да се сиктирдосат обратно в юропата, откъдето се домъкнаха. Капиш какво ти шпрехйввам??

19

Анонимен

преди 1 месец

Навсякъде ще разпалят война. Западната "цивилизация" си отива и ще запали всичко, защото са убедени, че само те имат право да съществуват.

18

ХмХ

преди 1 месец

Един съсед русофоб почина онзи ден. Агресивна форма на рак. За няколко месеца се срина. Накрая само повтаряше : Червената Армия идва отново

17

Анонимен

преди 1 месец

Клането в Палестина, което организира терористите от хамас миналата година ли? Да и за него трябва осъдително резолюция

16

Паскал

преди 1 месец

До 6 - Ами защото са мюсулмани и са изостанали в средновековието. Виж ги само - мъжете им все още сукат мустаци и гладяд брадите си за жени, и жените им все още търсят мъжка любов. Не като модерните еврогейтсси епилирани мъже и брадати жени да си бърникат един на друг в дюпкките.

15

Програмист

преди 1 месец

ДОЛУ АМЕРИКА! ДОЛУ НАТО!

14

Българин

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

13

Исторически парк

преди 1 месец

А клането в Палестина?!

12

Анонимен

преди 1 месец

"християнин", как бошняците нямат проблем и живеят заедно с хърватите в другата част на Босна? Как албанците в Северна Македония живеят с местните християни? Абе как ние живеем с нашите мюсюлмани безпроблемно? Сааааамо където путинопоклониците са на власт все има проблеми.

11

Анонимен

преди 1 месец

Случилото се в Сребреница преди 29 години е доказан геноцид. Само дето хората свидетелстват, че сътворилите този геноцид са други. Направили са го под чужд флаг

10

ЧИЧОПЕЙ

преди 1 месец

До Дедо Надай се дедо, на пияна буля!

9

християнин

преди 1 месец

Преднамерена промюсюлманска статия.Тази потурчена кореспондентка защо не пише ,че мюсюлманството има проблем с всички останали религиозни общности в света.Да се видели да се бият едни срещу други от другите религии?Не,и няма да видите.Навсякъде проблем все с мюсюлманите.Босненци са славяни,приели исляма,и виждате какво става.Това да бъде тема на разсъждение.Европейци по произход,но мечтаят за шериат,за арабдси дрехи,фереджета,бурки и т.н.Е,няма да стане.

8

Анонимен

преди 1 месец

Твърдо против гнуссните сръпи съм, но не разбирам едно. Тези хора в Босна очевидно не могат (поне засега) да живеят заедно. Защо насила ги карат с дейтънското споразумение? Ми дайте им на сърболята в р. Сръпска да си се отделят и ги оградете с висока ограда, заедно със сърбите. Приемете Босна и Черна гора, а после и Албания и Северна Македония в ЕС и ги оставете, Докато изпускат от глад оградени отвсякъде от ЕС и НАТО.