110

Анонимен

преди 5 месеца

Целта на ПП,ДБ е да примамят отново ГЕРБ, за да я унищожат, както и лидера й Борисов. Те друго и не умеят, освен да плюат ГЕРБ. Затова са инсталирани във властта, от спонклсорите си. Джказано. Никакви преговори с ПП,ДБ!

109

Мяяяяуууууу

преди 5 месеца

Тупур тупур гя гя гяяяУдари калпако у таванаНакрая на сички сметката е една -у трапа и два кубика пръст отгоре Сичко е суета

108

Анонимен

преди 5 месеца

Бивол току що излязоха с нова информация за Кирил Петков. Оказа се, че не само е бил канадски гражданин, когато Радев го направи министър, но не бил излязъл и от управлението на дружеството "Да запазим Корал", с което също нарушава конституцията. Освен това Лена е подала куп фалшиви документи, за да прикрие това. Наказанието за фалшификация на документи е до една година затвор.

107

Перачницата закъса

преди 5 месеца

Изпраното долно бельо ги отсвири ....Колосване няма да има !

106

Сега

преди 5 месеца

плюят - после лижат

105

Анонимен

преди 5 месеца

В една партия много зависи от нейния лидер. Оказва се, че ГЕРБ са институция, който се учени в тази партия, израства политически, защото има от кого да учи, от лидера си, от колегите си...и така израства, и самата партия. Затова ГЕРБ има много добри кадри. В ПП,ДБ какво да научат, освен са се ч...ат до парапета, да чупят маси, да пилеят пари, да крадат с трафикантите, да лъжат, или да арестуват Борисов.

104

ППДБ

преди 5 месеца

Мутри вън, мутри вън.... Помните ли как скачаха по площадите.? хи хи хи

103

Зоологическа градина

преди 5 месеца

Много сладки пуделчета...изпратете ни ги за атракция на децата.Това малкото ще го сложим да пази терариума при брадчедите си с жабешките очета...а онова грозното ще го поставим да пази крокодилите...надяваме се че крокодилите няма да му се разсърдят че е по грозен от тях и няма да го изядат за наказание...

102

Анонимен

преди 5 месеца

Мутрьо и в мокрите си сънища не е сънувал такива противници , като ПП-ДБ-ейци , самозатриващи се

101

Анонимен

преди 5 месеца

ПП,ДБ приключиха, бяха до тук. Не са в позиция да поставят условия. Нямат програма, Тя е взета от ГЕРБ и БСП. Не могат да командват друга партия, от кого да се еманципира и от кого, не.

100

Анонимен

преди 5 месеца

Смешниците Денков и Атанасов стават само за подигравка. Те са слепи за корупцията, те са корупцията. И са много тъппи бандити, защото ги хванаха.

99

Анонимен

преди 5 месеца

Доколкото си спомням преди година тия щяха да вкарват гербаджийте в затвора, даже арестуваха бибитко.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Кокорчо, Киро просто, Лорер... неуспялата певачка в ооуто на Слави, Деница която измисли "Киро просто"...не са политици, а брокери и мошеници, деца на комунисти с дипломи без покритие. България има и други млади хора, с морал и можещи. Борисов да не ги забравя. Да престане да пълни джобовете на шарлатаните от ПП,ДБ, които живяха в лукс и похот на наш гръб.

97

Анонимен

преди 5 месеца

Може да преговаряте за хигиенистки , Мутрата е готов да ви изслуша , при него прошка няма към падналия , а вие направо пропаднахте .

96

нищо няма да ви се д

преди 5 месеца

Тия са толкова в неусвет , че не могат за осъзнаят с кого си имат работа и гаврата и унижението с тях ще бъдат огромни .

95

Брей,

преди 5 месеца

... наглеци! Партия на пуделите! Емблемата на тия, трябва да бъде един пудел с пачка в устата! Нон-стоп заливаха ГЕРБ с помия, цункаха се с Възраждане и Позитано , да свалят Желязков, но от тях да минело, можело и да преговарят, ако решат? Заслужават да бъдат занулени!

94

Анонимен

преди 5 месеца

ПП,ДБ нямат програма, преписвали са от програмите на ГЕРБ и БСП. Тяхната цел беше и си остава само, унищожението на Борисов и ГЕРБ, замаскирана зад евпоатлантизъм, говорене срещу Русия, алабала. ГЕРБ ще направят поредната грешка, ако изобщо разговарят с тях. Защото толерантността на Борисов, който все им прощава, струва десетки милиарди на държавата, нейната изолация и забавен растеж. Точно преговорите с ПП,ДБ ще доведат до спирала от избори и отново, хаос.

93

Атанасов и Денков са

преди 5 месеца

НЕМОЖАЧИ..........................

92

Анонимен

преди 5 месеца

ДО 84 ТОЧНО ЯСНО ОТКРИТО ИСТИНАТА Е НАПИСАНА ОТ 84 ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПОДКРЕПА

91

По Харвардски ха-ха

преди 5 месеца

Атанасов и Денков са готови на преговори с ГЕРБ след изборите...ниско наведени в поза"буба лази"...