93

Неграмотните от

преди 1 месец

редакцията . . . използват америнаския долар. . . Аз ползувам само америКанския долар! Колко е курса с америнаския долар, некадърници!

92

Хюго Бос do 88

преди 1 месец

Логически статията трябва да бъде затова. Но статията описва как САЩ наказали хора, забележи, не държави, а хора, като им спре достъпа до долари. А те са граждани на държави, които сами са се отказали от доларите. Та как наказваш някого с нещо, от което той сам преди това се е отказал? Не знам кой превеждал статията, ама адски неграмотни списвачи има по сайтовете. Преди години жена ми ходи на интервю за работа в една известна информационна агенция, за преводач. Предлагаха й минимално заплащане.

91

Иван

преди 1 месец

Чичо Тръмп ще ги накаже с голямата паламарка.

90

Анонимен

преди 1 месец

Така още по-лесно ще направят света двуполюсен защото държавите ще кажат - "като не искате да търгувате с нас, ще тургуваме с Русия и Китай".

89

Анонимен

преди 1 месец

Долара си е долар, трябва да остане и да е стабилен. Чинии и рашки, ко-му-нисти само това чакат, искат со-циа-лизъм по техен модел в цял свят и всичко за тях. САЩ трябва да стабилизира валутата си и да пресекат червените мераци на кому нистите рашки и чини.;)) А виртуалните валути днес ги има, утре не, може да се окаже в бъдеще голяма пирамида.

88

До 94

преди 1 месец

По тази логика и медта, стоманата, особено сега какаото, което се вдигна с 3000% за година са пари.

87

До 93

преди 1 месец

Нали и страните от Брикс печатат парите си бе, льольо. Ти какво си мислиш, че стои зад техните валути? Милиони девственици ли?

86

Анонимен

преди 1 месец

Реално погледнато , златото и среброто са пари , останалото е кредит .

85

Анонимен

преди 1 месец

Как да иска света нещо направено с принтера .Съвсем скоро БРИКС ще даде решение .

84

Христо

преди 1 месец

От 2010 година резервната валута и биткойн. Ползвам само биткойни и други валути не използвам.

83

Анонимен

преди 1 месец

Центаджиите ще бъдат гонени с камъни скоро при своите краварски господари

82

Анонимен

преди 1 месец

Търговците сами избират валутата. Всъщност тя мисля е без значение. Цената се определя от продавача и купувача. Ако се разберат и искат да сключат сделката ще намерят начин да я сключат без да има санкции за тях.

81

Копейкaджия

преди 1 месец

Не може ли да въведем рублата че на нас копейкаджиитe ни плащат в рубли

80

Анонимен

преди 1 месец

САЩ налагат санкции на държавите, които много напреднат икономически или военно. Санкции налагат и когато някоя държава се опита да се освободи от финансовата си зависимост от САЩ, както стана с България през 1996-1996 години, когато правителството на Виденов намали с над 3 милиарда долара външния дълг на България и САЩ веднага ни наложиха санкции, които предизвикаха инфлацията.

79

Анонимен

преди 1 месец

Използвайки долара бедните държави подпомагат икономиката на САЩ. От друга страна така САЩ ни държи в финансова зависимост.

78

Анонимен

преди 1 месец

Сложно е. Муамар Кадафи в Либия се опита да продава петрола на Либия за друга валута, а не за долари и видяхте какво направи САЩ заради това.

77

Генерал Колев

преди 1 месец

Те копейкаджиите са само няколко, но бръмчат на по 10 стари телефона само да цъкат -тролят тука и другаде. Има и пияни чичаги дето ги е яд , че развалиха шоколада .

76

Иван

преди 1 месец

Ще хвърчи атома ако бай Тръмп се върне на власт. Така ги виждам аз нещата.

75

Русия

преди 1 месец

Путин беши праф

74

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Затвориха ме в диспансера и ми дадоха един таблет да си играя и да пиша глупости