27

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено ще е готов да помага на Григорова. Тя ще взема гласове от неговите противници. Може и пари за кампанията и да дари.

26

Бай медьо дьо ганьоф

преди 2 месеца

И отново говорещи тикви!

25

Хахаха

преди 2 месеца

Борисов, има свобода на словото!!! Бориславова може да се изказва колкото си иска, както твоите марионетки!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Бибитко си подготвя нова патерица. Нищо чудно овцете пак да се вържат, те обичат нови "спасители".

23

Анонимен

преди 2 месеца

И как е " ударил рамо на григорова" че не разбрах? Като й е споменал името ли? Всичко, което е казал, е вярно. Да Не се подлъгва по ппдб, неадекватни са.

22

Бай Дрън

преди 2 месеца

20, е те жените, жадни за власт, са така. Не подбират мъжете, защото само мъжете могат да ги вкарат във властта, ако са добрички.

21

Махайте мутрата!

преди 2 месеца

Мутренски гръб!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Колко бой още трябва да изяде тоя калпав народ, за да разбере, че не трябва да гласува за тоя мазен дърт бабаитин и шайката му слуги. Борисов и сие са доказаното зло за България и то във времето от 2009. Не 7 или 9 месеца, а цели 15 години на овладяване на държавата на всички нива: общини, комисии, съд, прокуратура, регулатори, МВР, МОН - навсякъде. А после, ама Киро и Асен били виновни. Абе какво ви има бе хора?

19

Анонимен

преди 2 месеца

Истинските коалиции лъсват яко последните дни. Григорова и Хекимянчо се гаджосаха, гледат си жълтите гащички и чакат провидението. Другарката Йончева и Шиши сега се вземат и те. Чак аха аха и замалко да ми стане жалко за Нинова и бйесипйету

18

Боко

преди 2 месеца

Как е спал отвит. Джалма ще му топли минискуса.

17

Учуден

преди 2 месеца

Аз започвам да се съмнямам, че Пеевски държи Борисов с компромати за кайсиите...затова Борисов не може да мръдне и да направи нищо без Пеевски. Чудя се още, да не би снимките на Борисов с пачките и кюлчетата да са изфабрикувани по нареждане на Пеевски, както сега виждаме същия сценарий с пудели и пачки, вероятно зад които пак стои поръчката на същата корпулентна фигура????!!!!!

16

Емигрант

преди 2 месеца

"...в тях задължително трябва да присъстват ГЕРБ и ДПС..." и В.Григорова ???? Социализмът не само не си е тръгвал от България, но вече ясно и категорично настъпва ! САЩ и Великобритания дипломатично ви заявиха, че не ви харесват, скоро и Европа ще ви ИЗМЕТЕ от "софрата" си като започне да ви спира европейските пари ! С тези крадци и измамници в НС ще ви наритат при Путин където ви е местото !

15

Хейт

преди 2 месеца

Абе само на мен ли ми се струва, че публичните лица от женски пол се оказаха нещо много шавливи преди изборите? Йончева, Бориславова, Григорова - нещо всичките са склонни на компромис, всичките подават ръка на доскорошните си противници, всичките мечтаят за голямата сцена и нови постове... Що така?

14

Христо Христов

преди 2 месеца

Тиквата е велик!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Сигурен съм, че ти е хлъзгав гърба, то школата на СИК не се забравя :)))

12

Член на БСП

преди 2 месеца

Отцепила се от БСП Григорова няма никакви шансове! Мястото й беше в БСП, и то като лидер в евро-листата! Сама си избра грешния път, много като нея - Първанов, Манолова, Петков, Добрев, Станишев и пр. вече се опариха! От върха на вълната, слязоха в нищото! Скъсаш ли връзка с партия и народа, той те изхвърля

11

Бидон с мас

преди 2 месеца

И джоба ми е дълбок

10

Баце,

преди 2 месеца

Голямо пазаруване ще стане в махалите-Ти,ДПС и Ванчето.Цената ще се повиши.

9

Отвратен

преди 2 месеца

Бойко Борисов като не станат нещата както той си гиъе представял, изпада в ярост и отмъщение с всякакви позволени и непозволени средства!

8

наблюдател

преди 2 месеца

гледах Бориславова сутринта по бтв - няма такава жажда за власт, забравили са се, откъде го вадят това самочувствие не знам.Тези хора дори създателя им Радев ги нарече шарлатани и си призна чистосърдечно че е допуснал най-голямата грешка че е подвел българският народ! тези хорица трябва да се заличат и изчезнат от политическата сцена