164

Вулгарно безочие!

преди 1 месец

"Почти всички пари ще бъдат похарчени обратно в САЩ, осигурявайки работни места и помагайки на икономиката, и това ще помогне за унищожаването на военния капацитет на агресивен диктатор, без да излага на риск нито един американски военнослужещ." - за сметка на смъртта на стотици хиляди украинци и руснаци.

163

82-ОМБР

преди 1 месец

Сега всички тея образци оръжие,варварска русия да си ги напъха от зад! Ние,колективния Запад се сдобихме със стотици милиони тонове скраб,а рибките в Черно море с нови жилища! Смърт за окупатора!

162

Анонимен

преди 1 месец

До до 166 ...Цитат: "Takли се пиЩе ?" Саркастичния ти стремеж претърпя пълно "фиаско". Не "Такли" , а "Така ли" Както вече ти казаха по долу - "Явно невежеството и наглостта вървят ръка за ръка !!! В България към това число може да пробавим и простотията !" .... Аз бих добавил и тъпотията, защото има разлика между тъпотия и простотия. Това което го обединява е че заедно са непобедими. Само *** е непобедим, а ти явно си непобедим !!!

161

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

До тук, за две години Украйна получи над 200 милиарда долара военна помощ и .......нищо! За сметка на това, Ресия се снабди с абсолютно всички образци предоставено оръжие.

160

Анонимен

преди 1 месец

Дедо, от не пои6ааш рускинки? По долно качество ли са? А са по лесни!

159

Анонимен

преди 1 месец

Това са толкова много пари! Със 61 милярда долара могат да подкупят 600 хил. руснета с по 100 хил. долара! За толкова пари, колкото руснетата никога не са виждали биха сринали и Москва!

158

82-ОМБР

преди 1 месец

До 166 Винаги когато чакам с изследователско нетърпение логично обоснована критика,получавам учител по български...еми,ще мина и бес него! Слава на Украйна! Смърт за окупатора!

157

до 166

преди 1 месец

Takли се пиЩе ?

156

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР..... Ограмоти се малко че излагаш тези които поддържаш. Пище се и се чете "Окупатор" , не "Укопатор". Явно невежеството и наглостта вървят ръка за ръка !!! В България към това число може да пробавим и простотията !

155

Анонимен

преди 1 месец

90% обратно в щатите а с 10% ще си купи памперси за цялата армия за няколко дни.Посале пак както обикновенно-жълтот отпред а кафявото-отзад.

154

Анонимен

преди 1 месец

Щатите и Украйна са в отлично работеща симбиоза! От Америка долари, ефикасно оръжие и специалисти, от Украйна високия дух и умения! Украйна ще победи!

153

Слава Путину !!!!!!

преди 1 месец

Путин е безспорно най-великия Държавник... Я каквa хубава война направи. За чудо и приказ. Два славянски народа ги вкара в безумието на унищожението. Хитлер доволно потрива ръце от отвъдното, виждайки какъв достоен наследник има в кремълския бункер.

152

82-ОМБР

преди 1 месец

Ден пабедъй наближава,а пабедъй няма!!! СМЪРТ ЗА УКОПАТОРА!

151

82-ОМБР

преди 1 месец

Да си безумно богат нито е престъпление,нито е грях,да си безумно беден нито е престъпление,нито грях!!!

150

Анонимен

преди 1 месец

За американските милионериБългарските в левове са просто бедняциЗатоеа и не им се обръща голямо вниманиеНо когато стане дума при тях за Българските милиарди в$,се започва едно"намагнитване"едно тарашене на сметкиПо това вБГможе да се разбере кои са милиардеритеЗапочнат ли известните хора да се услушват,като *** в ***,това значи,че всеки момент може да ги тарашат по законаЗа разлика от тях вБГняма как да бъде осъден техен милионер или (още по малко)милиардер,за престъпление.(Шошо)например.

149

82-ОМБР

преди 1 месец

Естествено,че ще ги копуват от САЩ. Кое е този,който може да предостави на Украйна съвременни и модерни оръжия и то в ОБЕМИТЕ които са нужни на украйнската славна армия!?

148

Тошо клеца лошо

преди 1 месец

Д.нес ги плющях.

147

Анонимен

преди 1 месец

Какво бе, баба меца да не е по еманципирана от Урсула? Див дзвер!

146

82-ОМБР

преди 1 месец

До 148 Тук при нас бедноста,и здравните грижи са доста по-голям проблем. Някой ще каже 65 милиона са 10 българии бедни хора,ужас,но 10 българии са 20 процента от населението са САЩ което е над 320 милиона! Айде тогава да броим благоденстващите стотици милиони американски граждани!?

145

Анонимен

преди 1 месец

Няма няма и в един момент отнякъде шупуррррр в Украйна се изсипват 5 - 10 млрд. долара, при което всеки път путин са стряска и подскача един метър нагоре! Аха аха да нaлana големия залък, и отнякъде идват пушкала! СЛАВА УКРАИНЕ!